אל odedg

guyk11

New member
אל odedg

יש מבצע על מזגן: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=414906 אני לא יודע מה זה ספקטרה הזה !!! אתה יכול לתת דעה לגבי על החבילה...?

odedg

New member
צריך למקד את השאלה

אני ממליץ קודם כל להתעדכן באתר של מכון התקנים לגבי מזגנים. אם אחר כך תהיהנ שאלות, אנחנו כאן!

guyk11

New member
השאלה שלי היא האם ספקטרה זה טוב ?

אם זה לא יהרס לי המזגן אחרי זמן קצר

Alchemy

New member
אני אולי אוכל לעזור

ספקטרה , מותג מזגנים סיני ביבוא של אמפא. ככל המוצרים הסיניים , התמורה היא גבוהה ביחס למחיר , האמינות היא בדר"כ ביחס ישיר למחיר , ואתה מבין למה אני מתכוון . היתרון היחיד של המותג הסיני הזה הוא שהוא מגובה על ידי נותן שרות מבוסס ואמין יחסית , כך שכשיהיו תקלות , סביר שגם יתקנו לך אותן, כמובן רק בשנה הראשונה בחינם . אני מניח שאתה מתכוון למזגן עילי , כי למיטב ידיעתי זו התצורה היחידה שהמזגנים האלו מגיעים לארץ. אתה חייב לבצע התאמה מדוייקת של מזגן לגודל החדר המיועד לקירור ולא ע"י כ"ס אלא ע"י הנתון של ה-B.T.U . כל מוכר מיומן בחנות אמור לדעת לעשות את זה כמו שצריך. המלצתי , במזגנים עיליים , עדיף לדבוק במזגני תדיראן או אלקו . יקרים יותר אך אמינים הרבה יותר, לרוב המתקינים יש נסיון רב בהתקנתם בניגוד לכמה דגמים מיבוא. אז זהו , מקווה שעזרתי.

odedg

New member
אמינות אחזקה ומזל

שלום, נתחיל במזל דווקא, שכן כמו בדברים אחרים, יש הרבה מוצרים זולים , ללא שם מותג, שיכולים להתגלות כלא מתקלקלים לאורך שנים. ויש לעומתם מותגים ידועים שמי שקונה ולא נהנה מהמזל, אוכל מרורים לאורך שנים. רוב החברות לא ממהרות להחליף, ונצמדות למתחייב בתעודת האחריות. שאלה נוספת היא האם ולכמה זמן ניתן יהיה להשיג חלקים לתיקון ואחזקה, לאחר שנת האחריות. פה היתרון של הדגמים הנמצאים זמן רב בשוק והם מאד נפוצים. לגבי בחירת המזגן, נראה שכדאי להתיעץ בבעל מקצוע מתאים, שכן יש חשיבות להספק, מיקום וצורת ההתקנה של המזגן ואלה יכולים לגרום למזגן לפעול ביעילות או לקרטע... אולי תתיעץ עם מכון התקנים להרחבת ההשכלה. תראה איזה דוקטורט צריך לעבור לקניית מזגן... שיהיה בהצלחה, בכל מקרה...

למעלה