אםת בעניין?

lide

New member
אםת בעניין?

של חבריי הלהקה, כמו סיד בראט, ורוג´ר ווטרס, ודיויד גילמור, ריצ´רד וויאט, כי להם יש הלבומים מופלאים. ויש לי את כולם.

meandmeandme

New member
אההההה...

תמיד רציתי לקנות אלבומי סולו אבל עוד לא יצא לי. תן קצת ביקורת עליהם.

lide

New member
בבקשה.

ריצ´רד רייט. אלבום סולו ראשון אם מעט מאוד ממה שנשאר ממנו יצא ב - 96 מכיל הרבה אלקטרוניקה מעודנת להפליא. ממולץ.

אז ככה

את האלבומי סולו של סיד בארט מאד אהבתי. אבל מאד. מאד. לעומת זאת, מרוג´ר ווטרס התאכזבתי נורא. דווקא הוא, שאני כל כך אוהבת אותו, והייתי בטוחה שהוא יכול להסתדר מה זה טוב גם בלי פינק פלויד, לא עשה לי את זה ב=כ=ל=ל כשהוא לבד. את השאר פשוט לא שמעתי.

Yael Floyd

New member
שמעתי את הדיסק של רוג´ר

לא זוכרת את השם שלו
אבל העטיפה זה רקע כחול ואישה עם מכונית ואנא עארף... דיסק מצויין.

lide

New member
בקשר לרוג´ר...

הדיסק אם המכונית והאישה. the pros end cons of hitch hiking. אלבום סולו ראשון אם סיפור דיי מעניין. מסופר על לילה אחד שלם של בנדם שכל רצועה מראה מה עובר עליו זה כולל גם זמן למשל. 4.30 am זה הזמן ההתחלתי של השיר. וכך זה מתגלגל לכל מיני רצועות די מוזרות. באחד השירים נכנס קטע די דומה ל- mather מתוך האלבום the wall אני מאוד ממליץ על האלבום הזה.

Katarzis

New member
תיקון-

לא אלבום סולו ראשון, הראשון הוא Music from the body שווטרס עשה עם גיסין (אחד מהשותפים לאטום הארט מאט´ר) ב1970.

orbiti

New member
אני דווקא לא כ"כ אהבתי

הטקסט הוא אחד הטובים שווטרס אי פעם כתב, אלבום קונספט על סיוטים שאדם עובר בלילה שלם. המוזיקה, לעומת זאת, לא כ"כ: העיבודים פשוטים ומשעממים, הלחנים אחידים, אבל לא הולכים לשום מקום, והשירים כ"כ דומים אחד לשני עד שממש אי אפשר להבחין ביניהם. טוענים שאלה שבאו אחריו יותר טובים, אבל עוד לא שמעתי מהם כלום. האלבומים של גילמור שיעממו אותי להחריד.

lide

New member
נו זה העיקרון של האלבום.

האלבום בנוי ככה שזה נשמע כמו שיר אחד שלם. ואתה אומר: העיבודים פשוטים ומשעממים, הלחנים אחידים. תקשיב כצת יותר לאלבום הזה, יש לך הרבה מה ללמוד.

orbiti

New member
אני לא אוהב שמזלזלים בי

ג´תרו טאל עשו אלבום בשם thick as a brick, שם באמת יש שיר אחד באורך 40 דקות שתופס את כל האלבום. בפרוז אנד קונס יש שירים נפרדים, עם מלודיות שונות ובלי שימוש חכם בנושאים חוזרים, אבל אווירה מונוטונית ושום התפתחות מעניינת. יש אנשים שאוהבים שהמוזיקה שלהם תהיה נחמדה ואווירתית ומונוטונית ותרוץ ברקע, אני לא.

lide

New member
אני לא מזלזל בך.

אבל לפני שאתה אומר שהאלבום משעמם ויותר מידי מלודי, תנסה להקשיב קצת.

orbiti

New member
שמע

לא אמרתי שהאלבום יותר מדי מלודי, אמרתי שהשירים מאד אחידים ודומים מדי אחד לשני. רוב האנשים שאני מכיר ומבקרי המוזיקה מסכימים איתי. הנה אחד כזה שמצאתי במקרה: http://starling.rinet.ru/music/pink.htm#Hiking

למעלה