אם אוהד נהרין מחפש אותי...

טאצי

New member
אם אוהד נהרין מחפש אותי...

אזהרה: הודעה זו חסרת פואנטה. קריאתה עלולה לפגוע בבריאותכם הנפשית. הכותב מסיר מעצמו על אחריות משפטית ופלילית בכל הקשור לפגיעה כלשהי במי מהקוראים. החניון ליד ´לילה´. 12:40. אני יודע שהקדמתי אבל פחדתי שהם יקדימו טיפונת ואני אשאר בחוץ, מפחד להכנס. אני מסתובב הלוך ושוב בחניון, מסתכל לצדדים (שהם יגיעו כבר), מחפש אנשים מוכרים. אופס...הנה ירון, הוא לומד איתי...אני מתחמק בין המכוניות שרק לא יראה אותי... הוא עובר לידה כניסה, מדבר עם כמה אנשים אבל לא נכנס... 1:00. נו כבר. שיגיעו. ואולי הם נכנסו כבר ולא ראיתי? ואולי הם ראו אותי והחליטו שהם לא רוצים שאני אתעלק עליהם? ואולי ואולי ואולי... 1:20. הנה הוא והחברים שלו. אני מסתכל מרחוק והוא ניגש אלי. אני נבוך, אומר בנימוס שלום ואנחנו נכנסים פנימה. סער מסתכל עלי בודק אם הוא מכיר אותי, אני אומר לו שלום ולא טורח להזכיר לו. אנחנו מתנדבים באותו המקום. עבדנו לפני שנתיים וחצי יחד. אנחנו נכנסים, מסתובבים. אני לא בשוק. אני רועד מפחד. זה מזכיר לי את שלב היציאה בשאלה שלי. גם אז מאוד פחדתי והתרגשתי. פחדתי מה"להיות לבד" והתרגשתי מהכל. התרגשתי מהחיים. במשך כל הערב אני רודף אחריו ואחרי החברים שלו...אני מזהה בזווית העין את לירון ורונית. לירון למדה אותי ורונית היא בת הזוג שלה כבר הרבה זמן. אפילו לגשת לומר שלום אני מתבייש. אני מרגיש כמו עלוקה. לא יודע מה אני אמור לעשות עם עצמי. כשאני מנסה לעשות את עצמי רוקד אני מגיע למסקנה שאוהד נהרין כבר לא יחפש אותי. בשלב כלשהו, למרות שהוא מנומס ולא אומר שאני מפריע לו, אני מתיישב על הבר עם כוס יין ומסתכל על כולם מהצד. סער מתיישב לידי ואנחנו מתחילים לדבר. הוא שואל אותי אם ידעתי שהוא הומו כשעבדנו יחד. אני עונה שכן ואז הוא שואל למה אני הסתרתי ממנו. שאלה טובה, אני עונה. גם מעצמי הסתרתי. "תעמוד בקשר" הוא אומר "ותבוא לבקר בלולו. אני אהיה שם ונדבר כבר". היה נחמד. היה לי נוח (אם כי המסיבה לא הייתה משהו {לו אני הייתי הדי.ג´יי....}) בסך הכל... אני לא זוכר מתי יצאנו משם אבל נפרדנו בנימוס, בלחיצת יד רשמית. אני הולך ברחובות ירושלים, מחפש מקום לשבת בו עם עצמי. התיישבתי באגון ושם, על כוס ג´יימסון מתחילים התסכולים. למה אני עלוקה? הוא בטח שונא אותי. ולמה אני לא מסוגל להגיד לאנשים את מה שאני רוצה. ולמה ולמה ולמה ולמה... שלוש כוסות הספיקו לי כדי ללכת הביתה, להשכב על הגב ובעיניים פתוחות להמשיך לחשוב ולחשוב ולחשוב...

MARMELAD

New member
שאוהד נהרין ימשיך לחפש

העיקר שהיית במועדון בפעם הראשונה. ודווקא אני שמעתי שרקדת כמו נמר... אז כוס´אמו על כל העולם... בפעם הבאה שתלך זה יהיה הרבה יותר כיף ואח"כ זה כבר יהפוך למנהג חייך. עשית עוד צעד קדימה.
.

חוויות... ../images/Emo120.gif

הטרמפיסט ברגע נוסטלגי..... עד לפני חצי שנה הייתי בטוח שמסיבת גייז זה מקום רועש, מפחיד, ומלא סוטים שרק בוהים ב (או חופנים) כל ישבן שנכנס למקום. כך עד יום העצמאות האחרון. כמו כולם, גם אני חיכיתי למישהו שהולך, שיקח אותי ויכיר לי את המקום. במקרה שלי זו היתה דווקא טלולה בונט - נסיכת הדראג הירושלמית (המקסימה!!!). אז את טל (טלולה, תלמיד י"ב אגב, וכבר אמרתי מקסים?) הכרתי בצ´ט, נפגשנו, סיפר לי שהוא מופיע במסיבת יום העצמאות ושאני חייב לבוא. חייב אז חייב. מתתי מפחד. בטוח שיזהו אותי, המבטים, אם ישמעו על זה בעבודה, בקיצור - אמא´לה... וכך נאלצה המדריכה (המקסימה) שלי להתמודד עם ארוניסט משקשק, שמתחבא מאחורי השימלה שלה כל הערב, שהיה מוכן להיפרד רק לכמה דקות כשהיא היתה צריכה לעלות לבמה להופיע (וכבר הייתי מוכן לעלות איתה, רק לא להישאר לבד). ביום חמישי שאחרי היה קצת יותר טוב. עדיין נדבקתי לטל, אבל הסכמתי שהוא יכיר לי עוד כמה אנשים שם. הנחתי שזה קצת מציק לנער, שאדם בוגר (בוגר?) לא מת שישאירו אותו לבד, אבל הוא היה ענק - נסיכה אמיתית - וחיכה בסבלנות עוד שתי מסיבות שלמות עד שעמדתי שם על הרגליים. בקיצור טאצ´י, עד שלא ראית אותי ככה לא ראית עלוקה מימיך. אין לי ספק שחבריך למסיבה ראו בהבנה מלאה את הפחד שלך מהביקור הראשון במסיבה, ולא ראו בך עלוקה בשום אופן. אגב, גם לאוזני גונבה שמועה שרקדת כמו גדול. אז גם ממני
, ו
(כפיצוי על הרשמיות של אותו איש מסתורין). אגב, בעוד שבועיים טלולה (המדהימה!!!) מופיעה במסיבה ב"לילה".

טאצי

New member
אתה בהחלט בעמדת פיצוי...

מי הלשין לך שרקדתי??? גיא עשה את זה? חוצמזה, אל תשתו ב´לילה´ יין אדום. הם לא מאכסנים אותו טוב...

טאצי

New member
הוא ממשיך לחפש?

מעניין ממי שמעת את השמועות הזדוניות האלו... ולמה הוא יורד עלי??? לא יפה! תאמין לי. אני מחייך.

MARMELAD

New member
תחייך, תחייך... יש לך סיבה

ואני נורא שמח שהגעת סופסוף למסיבה... בסוף תהפוך לחיית מועדונים וגיי איקון בארץ ובחו"ל

marco

New member
בהצלחה מכאן והלאה..

יש לי תחושה שגם מי שהיה איתך לא חשב שאתה עלוקה. והשמועות שאתה אחלה רקדן הגיעה גם למרקו. ובכלל- קח המלצה חמה מהלב - לאט, לאט ויהיה בסדר.

טאצי

New member
אואה...איך ששמועות מתפשטות במהירות.

החלטתם לפזר לי מלח על הפצעים? מה קורה פה? מותר לכם להיות כנים...

MARMELAD

New member
חחחחחחחח

אני לא חושב שאתה באמת רוצה שנדבר על זה בפורום. או שכן?

~Gal~

New member
ותגיד לי, גיא,

איזה פרוטקציות יש לך ב
בדיוק? שמת
למספר הכרטיס האישי שלך כאן???? מענייייייייין......

טאצי

New member
על מה לדבר או לא לדבר???

טאצ´י לא עושה את עצמו תמים אלא באמת לא מבין...

MARMELAD

New member
כנס לפה, אני לא יכול להדגיש כותרות

אני אדבר איתך כבר בצ´ט אוקי?

טאצי

New member
אופיתך!

אני לא אהיה בצ´אט עוד מלאנת´לפים של זמן. ת´יודע מה? לך למייל עוד כמה שניות.

למעלה