אם איזה מטוס 747 אל על טסים לבנקוק

ronenec

New member
747-200 בעיקר...

אבל גם ה 747-400 משתתף לפעמים בחגיגה...

navig8tor

New member
נכון מאד,תשובה מדוייקת

אתמול,היה אמור לבצע את טיסת אלעל081 לבנגקוק הג'מבו 4xaxh עקב בעיות בתקשורת,פיקוח הטיסה באזור הפיקוח הטרמינלי של היתרו והסביבה,הגיע ה 742 באיחור. הטיסה לבנגקוק נדחתה להיום,וה axh יקח את נוסעי היום ואתמול לבנגקוק.

Gruv

New member
ממש לא בעיקר.

הAXH חזר להיות מטוס נוסעים לפני חודש וחצי והAXQ לא טס הרבה הרבה זמן! נכון שהוא טס מדי פעם לפעם ל BKK אבל זה ממש לא העיקר! רוב הטיסות של ה AXH זה בעיקר ללונדון . וטיסות ל BKK מבוצעות בעיקר 777,744,767.

ronenec

New member
כנראה שלא הבנת את השאלה...

הוא שאל אם איזה 747 הם טסים לבנגקוק... לא אם איזה סוגי מטוסים בכלל...

עם, לא אם

אני לא נוהג להתייחס לשגיאות כתיב גם אם הן צורמות. אבל כששני כותבים שונים באותו שרשור עושים אותה שגיאה אני כבר לא יכול להתאפק... ועם זאת הפורום מצוין, תמשיכו כך.

motish3

New member
זה תלוי

לפי האתר של רש"ת רוב טיסות ב 747 לבנגקוק מבוצעות ע"י 747-200. חלק מהטיסות זה עם ה 747-400 וגם עם ה 767-200.

gilgor

New member
חשבתי שדווקא 777 עושה את זה קבוע..

פעם EAJ עשה את הלג הזה המון.

ערן שחר

New member
פעם לפני הצונמי שטסו הרבה לבנקוק

היו טסים עם 472 ו 777 עכשיו שהתירות לשם הצטמצמה באופן דרסטי הם טסים לפעמים עם מטוסים יותר קטנים כמו 767

שלזינגר

New member
אני בעיקרון אין לי מושג אני רק--->

אני רק יודע שאני תסטי לשם ב- 767...

HELLAS

New member
767 יכול לטוס אפילו רחוק יותר

טיסות אל על לטורונטו למשל, מבוצעות במטוסי 767 גם של AIR CANADA. ולא לשכוח את ישראייר שמפעילה 767 בקו לניו יורק....

Refael30

New member
לפעמים ה767 של אלעל טס לאפריקה גם .

אבל את הקו הזה הרוב מבצעים 747.

motish3

New member
אכן כן

הקו של אלעל ליוהנסבורג בדרום אפריקה מבוצע ב 99 אחוז מהטיסות במטוסי 767-258ER, אורך הטיסה זה למעלה מ 9 שעות. לטורונטו (לפי מה ששמעתי מטייס אלעל) מגיעים רק הEAE ו EAF, ה EAC ו EAD מגיעים למונטריאול ורק במגבלות מסוימות יכולים ישירות לטורונטו. כל ארבעת המטוסים הם אקסטרה ראנג' כמובן.

eagle701

New member
לפעמיים??? כל הטיסות של אלעל לאפריק

לאפריקה פרט לכמה בודדות מבוצעות על ידי מטוסי ה762 שלהם אולי יש איזה טיסה אחת או שניים עם 747 וגם זה אני לא בטוח

daveair

New member
ואל נא לשכוח את טיסות אל על לשיקגו

עם ה762 שלהם. טיסה ארוכה ומייגעת (מנסיון) אין PTV'S וזה מאוד קשה בטיסה של 13 שעות.

S o l l y

New member
אוי אני מכיר את זה...

גם בטיסות ישראייר לניו-יורק עם 767 אין PTV`s טיסה של 10 או 12 שעות (תלוי בכיוון) זה פשוט בלתי אפשרי. זאת הסיבה היחידה שלא טסתי איתם קיץ קודם, למרות שהם היו יותר זולים...

daveair

New member
מדהים איך שנהיינו כל כך מפונקים לא?

לפני 20 ומשהו שנה היו ממש שמחים מהעובדה שהם לא צריכים לעשות איזה 2-3 עצירות בדרך לשיקגו או ניו יורק, או מיאמי או כל מקום אחר הרחוק מאירופה. סבתא שלי סיפרה לי שבדרך לישראל כל פעם הם היו צריכים לעבור דרך 7-8 שדות תעופה מאל פאסו עד לנתב"ג. היום אני מתלונן שיש לי 2 קונקשנים לאל פאסו ושהטיסה חזרה מאל פאסו ליוסטון תהייה בERJ-145 במקום ב735 הרגיל של קונטי. טוב שאין בן אדם בעולם שהוא לא טוב בו זה= להתלונן על כמה חרא.

למעלה