אם אין אני לי- איציק אשוואל איך קוראים לדיסק שבו מופיע השיר הזה?
מ מאיה מא New member 4/7/04 #3 תודה. ושאלה נוספת: איך קוראים לשיר החדש של אוריאל מאור שמשמיעים הרבה ברדיו?
מ מבקר מוזיקה New member 4/7/04 #4 אולי את מתכונת לגאולה? לא חושב שמשמיעים אותו הרבה ברדיו (אולי ברדיו ברסלב משמיעים הרבה) אבל בשאר הערוצים משמיעים אותו רק בפירסומות.
אולי את מתכונת לגאולה? לא חושב שמשמיעים אותו הרבה ברדיו (אולי ברדיו ברסלב משמיעים הרבה) אבל בשאר הערוצים משמיעים אותו רק בפירסומות.
מ מאיה מא New member 5/7/04 #5 לא נראה לי עכשיו אני נזכרת שהם שרים "אני מאמין" ויש גם מקהלה ששרה איתו. בתחילה חשבתי שזה סנדי שמואלי, אבל מישו אמר שזה אוריאל מאור וצוות XXX(איזה מספר כלשהו..) יכול להיות? ואם כן לשיר קוראים "אני מאמין"? ואיך קוראים לדיסק?
לא נראה לי עכשיו אני נזכרת שהם שרים "אני מאמין" ויש גם מקהלה ששרה איתו. בתחילה חשבתי שזה סנדי שמואלי, אבל מישו אמר שזה אוריאל מאור וצוות XXX(איזה מספר כלשהו..) יכול להיות? ואם כן לשיר קוראים "אני מאמין"? ואיך קוראים לדיסק?
מ מאיה מא New member 5/7/04 #10 לא. דווקא אני מתכוונת לשיר עצמו שמעתי אותו כמה פעמים ברדיו. במלואו (לפחות כמה פעמים אצל ברמן) ופשוט אני מחפשת את השיר הזה. רק לא בטוחה שזה באמת שלהם ואיך קוראים לו.
לא. דווקא אני מתכוונת לשיר עצמו שמעתי אותו כמה פעמים ברדיו. במלואו (לפחות כמה פעמים אצל ברמן) ופשוט אני מחפשת את השיר הזה. רק לא בטוחה שזה באמת שלהם ואיך קוראים לו.
E emet18היחיד New member 5/7/04 #11 לשיר קוראים "אני מאמין".. שרים אותו אוריאל מאור וצוות 26 (ניתן להאזין לו באתר חסידיסק) מתוך האלבום שיצא לפני שלושה שבועות "אוריאל מאור וצוות 26" (נמצא בחנויות)
לשיר קוראים "אני מאמין".. שרים אותו אוריאל מאור וצוות 26 (ניתן להאזין לו באתר חסידיסק) מתוך האלבום שיצא לפני שלושה שבועות "אוריאל מאור וצוות 26" (נמצא בחנויות)