אם אין אני לי מי לי

kobitton

New member
אם אין אני לי מי לי

אני קורא את מה שאנשים כותבים , והתחושה היא שהרבה מעלים רעיונות טובים אבל לצערי ליישום הרעיונות צריך משאבים ובדיקות ותאמינו לי חלק מהרעיונות הועלו עוד בזמן אירוע ירי הראשון ושום דבר לא יצא . לכן על מנת להיות מעשיים להלן הצעתי . על מנת לתגבר את הבטחון ביישוב ניתן להוסיף יותר שמירה ואבטחה על ידי התנדבות נוספת של התושבים עצמם או לחלופין חברת האבטחה , אני מתנדב להוסיף משמרת שמירה נוספת בחודש (אם בתשלום או בשמירה)לפחות לשלושה חודשים הבאים (בשלב זה ) . מקווה שירימו את הכפפה והרשימה תהיה ארוכה וגם אם לא אז ניתן לשפר האבטחה באחוזים נוספים .

rasti9

New member
שמירה לעולם לא תיתן פתרון מלא

כמה שיסיפו אמצעי הרתעה אלקטרוניים ייטב. שמירה אפשר לעקוף. בפרט את בקצה היישוב המזרחי חייב ללחוץ לתאורת הצפה חזקה בכל הגזרה המזרחית ....אולי כמה מכמי שטח...

Jacques Beraru

New member
גם אני מצטרף/רק גדר ההפרדה

מוכן להצטרף מיידית לתגבור השמירה. עם זאת.... חשוב לזכור שהבעיה שלנו היא חלק מבעיה איזורית שנובעת מהעדר גדר הפרדה. מידי יום חוצים את 443 עשרות פלשתינים לאתרי הבניה במודיעין. מי שימתין מספר דקות ליד מוכרי הקפה בצומת קברות-המכבים, יראה איך רכבים עם לוחית רישוי צהובה אוספים פלשתינים המגיחים מהואדי... מידי יום תופסת המשטרה שוהים בלתי-חוקיים בעסקים שונים בשילת וכפר-רות. כמו כן, בלי להמעיט בחומרת האירוע שקרה - ב"ה בשלוש השנים האחרונות מדובר מבחינתנו ב"גדר הטובה" כשכל/מרבית נסיונות החדירה היו מסיבות פליליות.

למעלה