אם אין לכם התנגדות.. מרגישה את הצורך לפרוק...

sorority girl

New member
אם אין לכם התנגדות.. מרגישה את הצורך לפרוק...

האם יש סוד שימתיק את הגלולה המרה? האם ישנה תשובה ברוח הסוד לזיכרון ישן שמסרב להעלם? לזיכרון שכופה על הקיבה להתעוות מעט כשהוא צץ למודע מהתת מודע? למה אני פשוט לא יכולה להמשיך הלאה? עברה כבר שנה(שנה בדיוק) מאז שבית הספר נגמר... אז למה עדיין אני מרגישה את הצורך להראות לו מי אני ומה אני שווה?! להוכיח לו שאני כן כוסית, שאני כן נחשקת, שהוא הפסיד אותי, שיכאב לו כמו שכאב לי??! למה כשאני רואה את התמונות שלו בפייסבוק(שאליו אני לא נכנסת בתכיפות שכזו תודה לאל) עם בחורות אני מרגישה צביטות קטנות בבטן ונשמתי נעתקת לשניות ספורות? למה? למה אני רוצה להראות לו שאני כוסית? כי החצוף הזה ישב איתי ועם ידיד שלי בחדר ואמר לי את המילים הבאות "את לא כוסית" ואמרתי לו שיש אנשים שחושבים שכן אז הוא אמר "באמת? מי?" ולמה? למה באמת כולם חושבים שאני יפה ומהממת חוץ ממנו? למה כל הבנים לו מפסיקים את המבטים חוץ ממנו??! ומה לעזאזל הוא חשב לעצמו כשהוא אמר את זה? ומי הוא חושב לעצמו שהוא שולח לי הודעה ושואל מה שלומי ורוצה להיפגש ואומר שהוא ממש מסוקרן לדעת מה קורה איתי ואחר כך משתתק שוב??! אז בא לי לפגוש אותו ברחוב ולהראות לו שמאז התחלתי ללכת לארובי ואפילו שיניתי תסרוקת, ושאני בתהליך ירידה שכבר מניב פירות ועושה את בגדים קצת גדולים! אני שונאת אותו ורוצה לגרום לו כאב וצער! אני רוצה שהוא יראה אותי בצורתי הנוכחית ויזיל ריר ויבכה בלילות על זה שהוא לא איתי! אבל הכי אני רוצה, זה שהוא יעלם לי מהמחשבות. רוצה להפסיק לשנוא אותו ולהפסיק לחכות ליום בו הוא יראה אותי ויבלע את הלשון. אני מרגישה כאילו הוא עוד איבר בגוף שלי שאני רוצה לעשות ניתוח ולהסיר. הכי הכי הכי אני רוצה זה שהוא יעלם לי מהחיים.

naty3

New member
זה בגלל שאת מחשיבה יותר מידי את הדעה שלו

נשמע שהוא משחק איתך משחקים. עזבי אותו והתרכזי בעצמך. האם *את* חושבת שאת נראית טוב? זה מה שחשוב. תוכיחי לעצמך ולא לאחרים. את לא צריכה להוכיח לו כלום ולפי ההודעה הזו את מבזבזת עליו יותר מידי אנרגיה. רוב הסיכויים שהוא *לא* מבזבז עליך אנרגיה באותה כמות. "אני שונאת אותו ורוצה לגרום לו כאב וצער!"-למה? אם הוא לא יודע להעריך אותך, עזבי אותו לנפשו. את לא צריכה להשתנות בגלל שמישהוא חושב שאת לא נראית טוב (אירובי, תסרוקת וכו'). "אני רוצה שהוא יראה אותי בצורתי הנוכחית ויזיל ריר ויבכה בלילות על זה שהוא לא איתי!"-ממליצה שתמצאי מישהוא שכן רוצה אותך וחושב שאת נראית טוב. יש דברים יותר חשובים בעולם הזה מאשר הבחור הזה שנשמע לי כמו אפס. שימי לב שהוא משחק איתך-כן שולח הודעה, לא בקשר...זה לא רציני מצידו. תעסיקי את עצמך בתחביב או משהו אחר. כל ההתעסקות במה שקשור אליו-מיותרת. לוקח ממך כוחות לחינם.

sorority girl

New member
תודה...

כן את ממש צודקת.. חחח אני מרגישה קצת נבוכה עכשיו על כל מה שכתבתי וניתחת את זה בצורה כל כך יפה שהלוואי והייתי יכולה לערוך את ההודעה שלי.. כפי שהגבתי לשפי גור ארי אני לא באמת רוצה שהוא יסבול...אוליי רוצה שהוא קצת יקנא.. אבל בעיקר רוצה להפסיק לדמיין מה הוא יחשוב על כל צעד שלי.

naty3

New member
איך מפסיקים לחשוב על מ(י)שהו

עוברים לחשוב על משהו אחר בכל פעם שעולה המחשבה הלא רצויה, למשל: את רוצה להיפטר מהמחשבות על הבחור ההוא. כל פעם שאת חושבת עליו-נסי לחשוב על משהו אחר לגמרי, למשל-בחור שאוהב אותך, מכבד אותך ולא משחק איתך משחקים או על היפופוטם. את עוד תראי איך מהר מאוד הוא עף מהמחשבות שלך. בסוף את עוד תצחקי על כל העניין...

אחלה עצה

זאת עצה מצויינת חוץ מזה שכדי להתגבר על אהבה הכי טוב זה אהבה חדשה שעוזרת לחשוב על מישהו חדש ולשכוח מהקודם

מאמי, זה כל כך מיותר

מה זה מעניין מה הוא חושב. את באמת חושבת שגם אם תהיי מחר אנג'לינה ג'ולי הוא יבכה בלילות. ולמה את מחפשת להעניש אדם שיעניש את עצמו. אנשים שמשחקים משחקים נשארים לבד. זה לא משנה אפילו אם הם מתחתנים ומביאים ילדים. בסופו של היום הם לבד, אף אחד לא מתחבר אליהם באמת, וגם אם לאנשים אכפת מהם הם לעולם לא ירגישו את הבטחון הזה. אז למה לבזבז עליו את הזמן? הוא יעניש את עצמו מספיק טוב. הנעורים נותנים אשליה, שאנחנו תמיד נהיה אותו דבר, ושאנחנו יכולים לנצח את העולם. והאמת שזה נכון - אבל רק אם אתה חי נכון, רק אם אתה שומר על עצמך ועל היקרים לך, אם אתה חי בכבוד עם עצמך ועם אחרים, וממשיך להתפתח. אחרת החיים כבר נותנים לך את השיעורים שאתה צריך. כך שמה שהוא לא למד עד עכשיו הוא ילמד בהמשך. או שלא. ואני מקווה בשבילו שכן.

sorority girl

New member
אתה צודק.. זה באמת מיותר...

למרות שאני לא באמת רוצה שהוא יסבול... רק רוצה שהוא לא יהיה חלק מהמחשבות שלי..

אני יודע שזה בטח קשה לנסות לעמוד מול רגשות

חזקים כאלה ולנסות להשתחרר מהם, אבל זה שאת מכירה בזה זה הצעד הכי חשוב. כי גם אם במקרה הזה יהיה לך קשה יותר לההשתחרר, חשוב שתכירי בערך עצמך, ושבפעם הבאה תדעי אפילו להמנע מאנשים שיסחטו ממך אנרגיה.

sorority girl

New member
זה בהחלט קשה.. אבל מה שאני תמיד

אומרת לעצמי זה שאם אני ממש מכוונת אני יכולה להשיג, חח באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב ונכון if i realy set my mind to it I can turly get it

ממש מבין אותך

חוסר בטחון זאת מחלה לא פשוטה להתמודד איתה. לצערנו זאת מחלה שכמעט כולנו לוקים בה, ואנחנו גם מדביקים בה אחד את השני. אז אם תהית אז כן, זה החוסר בטחון שלך. חוסר בטחון בעצמך ובמי שאת, הצורך באישור של אדם אחר, ולו השקפה אישית. הכי קל להגיד "מה אכפת לך מה הוא חושב", אבל שנינו יודעים שזה יותר עמוק מזה. עליך בעוז ובגבורה להגיח מבעד לערפל המחשבות האובססיביות ולשאול את עצמך מהי האמת? האם זאת האמת שאת לא כוסית? מה התשובה שלך לזה? מה האמת? והאם מישהי שהיא כוסית, זה מישהי שכל העולם מסכים על זה שהיא כוסית? אז תעני על זה, מה האמת? האם את כוסית? אם לא, אז הרי שהבן אדם בסך הכל צודק, ואז הבעיה שלך לא קשורה אליו, את לא כוסית. אם זאת כן האמת, שאת כן כוסית, אז הרי שהבן אדם ההוא טועה, וזה בסך הכל אומר עליו שמשהו בטעם שלו דפוק. האמת משחררת.

למה געוואלד הוא אצלך בפייסבוק?

קודם כל תעיפי אותו משם (לחיצת כפתור קטנה, והוא אפילו לא מקבל הודעה, ולא צריך לברר עניינים) ולא תצטרכי לראות תמונות שלו עם או בלי בחורות. חוץ מזה, כמו שאמרו לפני, ממליצה לא לבזבז עליו אנרגיה ולא לשמור איתו על שום קשר. בחור שאומר כזה דבר לבחורה שהיא לא ברמות של חברת נפש כבר 20 שנה, הוא סתם חרא של בן אדם. במקומך לא הייתי נוגעת בו עם מקל, גם אם הוא יבוא ויתחנן על ארבע.

sorority girl

New member
חחח תודה מתוקה.. שכנעת אותי!

ואיך בדיוק מוחקים אותו מהפייסבוק?

הולכים לרשימה של החברים, ולוחצים על ה-X הקטן

ליד השם שלו. בהצלחה, מותק

למעלה