אם אין מאמינים בקב"ה-אין תשובות

ל נ צ ח

New member
אם אין מאמינים בקב"ה-אין תשובות

שאלו את רבי יעקב מרדזימין,איך אפשר להסביר את הצרות הנוראות שעוברות על עם ישראל אמר להם:"אם מאמינים בקב"ה-אין שאלות, ואם אין מאמינים-אין תשובות"

lion 7

New member
האגרת הראשונה ליוחנן 2 :4

תקרא בבקשה , את מי שאתה נותן לו במה בכדי להפיץ את תורתו כאן , לא אחר מאדם שטוען להיות משיח פרטנט לרבינו ומורינו ואלוהינו ישוע המשיח בן דוד , ואתה כבוד המנהל לא ידעת על זה שיש זרמים ביהדות כמו שהיה לפני 2 אלפי שנה שחיכו ל2 משיחים אחד בן יוסיף ואחד בן דוד , ועוד ועוד אני אלמד אותך ברוח האהבה ומתוך חמלה וכפי שעזרתי למנהלת על מי ומה שרוצה להסיט את המאמינים בפורום , במיוחד נוצרים שלא בקיאים ב2 הדתות , אתה יודע שהיו כמעט 23 אנשים שטענו לכתר המשיח ? אם לא אז אל תפנים ותלמד אחי , אחרת אתה עלול לחזור לעולם הישן כמו שקרה לסארטר בפורום אחר .. עקשנות זו חטא , חבל

האמת היא שלנצח כתב בשירשור אחר

שישוע הוא המשיח, הדרך האמת והחיים. מלבד זאת, התייחסתי לאמירה של אותו רב, ולא לרב עצמו. האמירה נכונה, ותואמת את הכתובים.

lion 7

New member
אתה מודע ששטנים מאמינים בישוע ומפחד

מפחדים מלהזכיר את שמו , בוא אלמד אותך דבר ושניים , פעם אחד תלמידי ויסלי חלם וראה שהשטן מחלק פליירים ומבשר על ישוע , כניגש החולם לשטן באומרו :היתכן שהשטן מבשר על ישוע ? השטן אמר לו :אז מה ? אם אין לי רוח אלוהים אז הכל חרטא ברטה , הרבה אנשים יבואו ביום הדין (מביניהם גם רועי קהילות מזויפים לצערי) ויאמרו אנחנו בישרנו ציטטנו את דברי הקדש ועל ישוע , אז האם גם הם יכנסו לנחלה האחרונה , לירושלים השמיימית , האם הם גם נחתמו ברוח הקדש ? אני תמהה איך לא עלית על התוכן משרשורי המשיח הפרטנר זה ?

אני מודע לכך

אני קראתי לא מעט, מהדברים שלנצח כתב, בטח שאני לא הסכמתי עם הרוב, אך אם יש דברים בגו, כולמר אם יש דברים שהם נכונים. בוודאי שאני יכול להגיד אמן על הדברים הנכונים שנכתבים. אני מודע לכך שלא כל מי שיבוא לישוע ויגיד לו אדוני אדוני בשמך רפאנו ובשמך גרשנו שדים וכו' יכנס למלכות האלוהים. אלא זה שעושה את רצון האב. לבשר זוהי מצווה מדבר ה', ובטח כאשר מבשרים יש לעשות זאת ברוח הקודש, אחרת אין לדבר שום השפעה ומשמעות. מלבד זאת כל פעולה שאנו לא עושים אותה מתוך אמונה באהבה ברוח הקדוש, היא לא פעולת אלוהים. אם אין בי אהבה, אין בי כלום גם אם תהייה לי את כל האמונה עד להעתיק הרים ממקומם, וגם אם אתן את כל רכושי לצדקה. האהבה היא המפתח להכל. והשבח לאל האדון שם בילבנו או יותר נכון יצק לתוך ליבנו את אהבתו, ולכן יש בי אהבה. אני אוהב אותך ליאון אחי, גם אם אתה מעט נוקשה, וטוען שאני דוחה אותך בזמן שאתה דוחה אותי.

lion 7

New member
גם כאן היו לך טעיות

מה לעשות שאתה חדש בפורום לנצח מופיע כל כמה זמן ומפיץ את תורתו החדשה ישנה, מתי שנח לו מצטט מפה ושם, טוען להיות משיח , אתה קולט כאן? איפה זה כתוב שיש לנו 2 משיחים? את תצדיק את עצמך, גם אני בענווה הזהרתי את המנהלת שיפרד ממה שכותב בן עמי אל תשלה ותתן במה למשיח חדש כאן,,, לא להאכיל טרולים, הוא מכשול בפני מאמינים חדשים כמו "מחפש אלוהים" אהבה לא במילים וציטוטים אלא במעשים אח יקר במשיח,,, בשם ישוע המשיח תחזיר את שם הפורום לקדמותו אני אולי נוקשה , נוקשה זה טוב לא בשבילי אלא בשביל אחרים שלא רואה אותם כבררררר בשם ישוע המשיח תחזיר לנו את הפורום

lion 7

New member
האם הרבי זה מאמין בישוע כבן האלוהים

ואין לו משיח נוסף פרטנר הטוען לכתר במאה העשרים ואחת ?.

למעלה