אם איש הפח היה עשוי נירוסטה

porky169

New member
הוא באמת החליד../images/Emo134.gif

בפעם הראשונה שדורותי והדחליל פוגשים אותו הם פוגשים אותו כבר אחרי שהוא החליד בגלל שעבד בגשם. אבל עזבי את זה יש פאק יותר גדול בעלילה של איש הפח, הרי בפרק שהם פוגשים אותו הוא מספר להם שהיה פעם איש רגיל והמכשפה מהמערב הפכה אותו לאיש פח, אולם אחרי שהמכשפה מתה הוא עדיין איש פח ואחרי שהקוסם כביכול מעניק לו לב הוא לא שם לב שהוא עדיין איש פח ולא אומר על זה כלום.

נראה לי שהוא קצת שכח את הפרט הזה

זה לא כל כך נוח להיות פח... ובעצם, למה הוא היה צריך לב? (הלב אגב היה מעץ...) הרי גם אם הוא יתאהב, איזו בת זוג תרצה להתחתן עם פח...?

JAMES DEAN

New member
אני הייתי מציע לו את הרובוט הצהוב רובוטֶק

וככה יהיה לנו את הזוג הגאה המתכתי הראשון.
אגב אם כבר הם פגשו את הקוסמת גלינדה מהדרום הוא לא יכל לבקש להיות אדם? לפי דעתי טוב לו להיות אישפח.

מה טוב בזה? יש בעיה בגשם...

חוצמזה הוא עושה רעש כשהוא הולך ואם כבר שידוך אז אפשר להכיר לו מישהו מחוץ למסגרת המשפחתית למשל את רובן מרובימא?

JAMES DEAN

New member
נשבע לך זה מה שרציתי לרשום...

אגב איזה עוד רובוטים/אנשי פח היו בנוסטלגיה? חוץ מרובוטריקים...

JAMES DEAN

New member
סלים אולי אתה תגאל אותי מייסוריי

בגלל שאתה הכי מבוגר כאן בפורום אולי תעזור לי: איך קראו לתוכנית הלימודים שהייתה עם רובוט וילדים אמריקאים או בריטים שמכניסים לו תקליטים לבטן (כמו פטיפון) והוא מראה להם סירטונים על מה שהם דיברו באותו פרק? זה מאוד הזכיר את 123 מגע המפורסם. תודה שזה מעלה לך זכרונות טובים? חחחח

porky169

New member
בטח שהיא ישראלית../images/Emo134.gif

שיחקו בה השחקנים הישראלים איקה זוהר(ג'ונתן) וגיליה שטרן(קנדי) בנוסף היה שם ילד דתי בשם ירדן

JAMES DEAN

New member
התכוונתי למה שאני מחפש חחחח

ואפילו איקה זוהר שיחק בסרט הישראלי "לא שם זין"

מסתבר שעד היום אנחנו לומדים מסדרות נוסטלגיה

האמת שפשוט אף פעם לא חשבתי על זה אם קנדי קן דו איט היא תוכנית ישראלית או לא אבל עכשיו שאני חושבת על זה - זה בעצם הגיוני.... cany can do it candy can do many things candy can do it she can speak and sing she can cry she can laugh she anc be a friend candy is a real good friend

למעלה