אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו תפתח ב- 10 באוקטובר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בארץ בתחומם. אם הינך מעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

OpyuM

New member
../images/Emo4.gif תסלח לי אבל...

זה די מגוחך ששעות הפעילות שלכם כל כך מוגבלות בזמן... מה תוכל לעזור לי אם אני ארצה להיות
בין השעות חצות עד 22:00? יתרה מכך אלו שעות מאד מאוחרות שנניח שאדם כמוני מנסה לעבוד בשעות היום ובשעות הפעילות שלכם הוא מנסה לישון כמובן כל זאת עדיין לפני ההחלטה ל -
ובאיזושהי שעה לאחר העבודה נניח 18:00 אני רוצה ל
. מה אתה יכול לעזור לי בשעתיים מתוך 24?

איה@

New member
כל כך אופייני..............

במקום להגיד תודה על הקיים. במקום להעריך אנשים שפועלים בהתנדבות, מקימים אתר, משקיעים מזמנם וממרצם. שעובדים בצורה מקצועית - מכשירים קבוצות מתנדבים ע"י אנשי מקצוע (שגם הם פועלים בהתנדבות) - כדי שיוכלו לתת מענה - לאנשים שנמצאים במצוקה. כל כך אופייני במקום להגיד תודה! - לתקוף, להאשים - ולדבר בטון ציני..... שעות הפעילות עליהם דיברת - הם בצ´אט הישיר. באתר יש הרבה חלופות להשאיר הודעות כולל איסיקיו - למצב מצוקה. כל המציל נפש אחת...... ואני אומרת תודה!
איה.

למעלה