אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, ניסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 25 במרץ ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר אתר סהר טופס ההרשמה

neuron

New member
אווו../images/Emo70.gif הגעתם בדיוק לפורום הנכון../images/Emo70.gif

מזמן כבר חשבתי שצריך להחליף את שם הפורום לפורום "הומור שחור ופילנטרופיה". ...נשמע לי מגניב להריץ דחקות עם מישהו שבקטע של להתאבד. אפילו אפשר יהיה לתת לו כמה עיצות קונקרטיות איך לעשות זאת מבלי להיכשל.

jaffaboy

New member
או! על זה רציתי לדבר איתכם!

אחרי הייעוץ שנתנו (בהתנדבות כמובן) בפורום מתאבדים, נראה לי שחברי הפורום יהיו מוכנים לעזור לאנשים בסיכון, ולאפשר להם לצאת ממצב "מסתכנים להתאבד" ולעבור למצב של "ודאי מתאבדים". עזרה נפשית דרך האינטרנט? לזה קוראים פורום, לא?

hyper active

New member
אוףףףףף

אני מתחת לגיל 21.... זה אומר שאני לא יכולה לעזור לאנשים להתאבד?!?! מה זה עושה אותי פחות טובה?!?!? אפליות!

fishey

New member
איזה ביזבוז כספים ...

פשוט אסון ..הרי למה הפורום הזה קיים אים לא לעזור לכל מי שצריך במיוחד למתאבדים ...הרי אנחנו היחידים שיכולים לפתור להם את הדילמות של איך מתי למה ????... פשוט מידינה של אבסורד יש להם עודף כסף ובמקום להדליק את האור ברחוב נגד אנסים וחולי נפש משקיעים אותו בקורסים מפגרים

BMX9

New member
../images/Emo46.gif אנבל זה ממש מרושע

ככה את גורמת לנו להתגרות עם תמונת ה "לפני" ולא מפרסמת את ה "אחרי". לא יפה. בחייאת זרקי לנו איזה עצם (או איבר בודד אחר אם יש בסביבה)

Treker

New member
באמת הגיע הזמן שיחסמו אותך ../images/Emo3.gif

כמה בלאגן את עושה כאן... מנהלים לחסום
תודה

למעלה