אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

Lildi

New member
../images/Emo32.gif מבקשת את עזרתכם

אני מצרפת שאלון שהוא חלק מעבודת המחקר שלי במדעי החברה. אם רק תוכלו להקדיש חמש דקות בשביל לענות על הסקר, אודה לכם מאוד. הסקר אמור לבדוק עמדות לגבי שוויון הזדמנויות בין המינים בעבודה.

לוטקה

New member
לדעתי כדאי לשנות את הניסוח

נראה לי כי השאלון מוטה - בעצם השימוש במילה "סטריאוטיפים" את מכוונת את התשובות לכיוון מאד מסויים. בנוסף הייתי מקצרת מעט את השאלות או משנה את הפונט. השאלון לא כל כך מזמין. בנוסף, אני תוהה האם זהו הפורמט הנכון לקבלת תשובות כאשר אין לך נתונים בסיסיים על המשיבים: מין, גיל, השכלה וכו'. שיהיה בהצלחה.

תשובות ותגובות

עניתי א' לכל השאלות פרט לשאלה האחרונה בה אף תשובה לא מתאימה לי- אני עוסקת התחום המזוהה עם מיני אך לא בשל המין שלי אלא בשל חשיבות התחום בעיניי ומשיכתי אליו. מסכימה שבעייתי מאוד מבחינה מחקרית לפרסם שאלון בפורום מקרי באינטרנט(שלא עוסק בנושא רלבנטי) ושהפורמט לא נוח- אין איך לענות. השאלות מנוסחות באופן "שקוף" מדי- ברור שתשובות א' ליבראליות, ג' סטיריאוטיפיות וב' לא מרוצות מהמצב אך משלימות אתו ולא נראה לי שתוכלי לקבל תשובות רציניות ומשמעותיות לשאלות המנוסחות בצורה כזאת. מישהו מנחה אותך בעבודה? כדאי להתייעץ לגבי בניית שאלון רציני ומהימן. בהצלחה!

למעלה