אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

ל"סה"ר - סיוע והקשבה ברשת" דרושים מתנדבים רוצה להציל חיים? לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת? להיות איתם במצוקותיהם? "אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת" סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה נפתחת ב – 3 באוגוסט 2006. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן לבקר באתר סה"ר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

לגוטל

New member
../images/Emo32.gif המפגש מחר

מחר לא תהיה לי גישה לפורום, אז הנה הפרטים... עזריאלי, סביבות שעה שבע (אני כנראה אגיע רק לקראת שבע וחצי). נמצא איזה בית קפה שם נתיישב. מס' הטלפון שלי הוא: 054-4962722 ויש לי גם את המספר של ווליס, ככה לא נלך לאיבוד בלבירינת המודרני שנקרא עזריאלי. מי מגיע? אני, יובל ווליס, כוכב השחר ו-Mirrorshades. ממליץ לכל אחד להביא ספרי מיתולוגיות שיש לו... מתוכנן מפגש פורום חברתי וגם דיוני. כמובן שכל אחד שמעוניין להגיע למפגש גם מוזמן. לא משנה אם הוא משתתף פעיל בפורום או לא. טל

סקיפי

New member
|שיכור נצחון|

אני באה. אני אלך לאיבוד, אמנם, ומן הסתם לא נפגש, אבל אני באה.

סקיפי

New member
הומ. הקדמתי להתלהב ../images/Emo4.gif

מי יתנני מכונת זמן. או לפחות רכבת מהירה מאד מאד.

Y. Welis

New member
ברגע שתדעי משהו, עדכני את טל

אנחנו נהיה בין שבע לשבע וחצי בכניסה לעזריאלי שבפינה הדרום-מערבית שלו (ליד מחלף קפלן).

למעלה