אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

ל"סה"ר - סיוע והקשבה ברשת" דרושים מתנדבים רוצה להציל חיים? לסייע לאנשים במתן אוזן קשבת? להיות איתם במצוקותיהם? "אולי כל הקיום האנושי הוא מאבק על אוזן קשבת" סה"ר – סיוע והקשבה ברשת הוא פרויקט אינטרנטי התנדבותי שייעודו להגיש הקשבה ותמיכה לאנשים הנמצאים במצוקה נפשית. התמיכה ניתנת באמצעות שיחות תמיכה אישיות, ובתמיכה קבוצתית בארבעת פורומי התמיכה של סה"ר. הכשרת הסייעים הקרובה נפתחת ב – 3 באוגוסט 2006. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות המתנדבים שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן לבקר באתר סה"ר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. נשמח להיענותך לאתגר! סה"ר.

maya567

New member
נצל"ש ויסטה בטא בעברית ../images/Emo9.gif

אחרי תחנונים רבים, התווספתי היום באופן רשמי כבודקת בטא של Windows Vista בעברית. קיבלתי היום את תקליטור ההתקנה, וההזמנה לאתר הבטא - ואמנם אתם כאן קצת מזלזלים בגרסאות המגויירות, אבל אני ממש אוהבת את המערכת העברית שלי, וגאה להצטרף לצוות המאד מאד מצומצם של בודקי הבטא בעברית
עכשיו רק צריך לפנות זמן ולהתקין את המערכת. מבטיחה תמונות מסך.

Ambious

New member
מזל טוב ../images/Emo9.gif נשמח לקבל תמונות מסך

בהנחה והדבר לא עומד בסתירה עם הסכם הסודיות. ד"א, תוכל גם לספר דרך איפה אפשר להרשם לבטא?

maya567

New member
אי אפשר להרשם לבטא הזו

הבטא בעברית מאד מאד מאד מצומצמת. גם אני בקושי הצלחתי להכנס לתוכנית (בעיקר אחרי שהתחייבתי וחזרתי והתחייבתי והבטחתי שאני אשלח פידבקים ואעדכן באגים באתר) - פשוט נדנדתי לאחראי לוקליזציה של המוצר שאני רוצה להצטרף.

Ambious

New member
שוין, לא נורא. עברית זה מגעיל ממילא ../images/Emo3.gif

תוכל לתת קצת פרטים על מספרי גרסאות, פיצ'רים וכאלה?

Ambious

New member
כן, יכלתי לנסח את עצמי קצת יותר טוב

התכוונתי שמערכות הפעלה בעברית מבלבלות ומעצבנות ולא נוחות לעבודה בניגוד לאלה בשפת המקור.

maya567

New member
עכשיו אני כותבת מתוך הוויסטה בעברית

אחלה בחלה של דבר. לקח כשעה להתקין (כולל פירמוט מחיצה חדשה וכיו"ב) - קצת ארוך בהתחשב למה שמבטיחים. ההתקנה לא זיהתה את כל רכיבי החומרה (למשל, את הכונן SATA שלי היא לא זיהתה...) אבל את הדרייבר של כרטיס המסך זיהתה במהירות, וכבר לאחר ההתקנה השתמשתי באיירו המגניב. עכשיו בדיוק סיימתי (פחות או יותר) את כל התקנות הדרייברים. הגדרת חיבור האינטרנט היתה קלה להפליא. נשאר לי רק לארגן את הרשת הביתית, ולהתחיל להתקין תוכנות. חוץ מזה, אני ממש מרוצה. אני צריכה לבדוק לגבי תמונות מסך וכד', אז בינתיים אני לא אעלה כלום. רק אציין שאני ממש ממש מרוצה. (עוד אחזור עם רשמים מהמדייה סנטר).

Ambious

New member
איזה גרסה המערכת הפעלה?

האם הבילדים העבריים תואמים את הבילדים באנגלית?

maya567

New member
בילד 5384

ואני מניחה שזה תואם לבילדים באנגלית, למרות שאני ממש לא יודעת את זה בוודאות.

Ambious

New member
../images/Emo45.gif אה מגניב, בטא 2 אם ככה.

ורוב הסיכויים שכן, כי הלוקליזציה בויסטה היא נפרדת לחלוטין מהמערכת (בנו אותה בצורה כזאת שמלכתחילה הקוד של המערכת הוא נטול-שפה, ואת השפה הוא לוקח מתיקיה נפרדת באמצעות XML, אפילו את האנגלית - ככה ששפות אחרות לא משפיעות על הקוד). אני עוד זוכר שבחלונות ME העיברות היה כלכך נוראי שזה גם השפיע על המערכת, שהיתה גרועה גם בלי העברית, ובילגנה מלא קוד וכל מיני דברים היו לא פעילים בעליל.

למעלה