אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.

MaPHisTo

New member
אח, הכותרת הזאת...

ממש מתאימה לרוח הפורום... הרי לנו איכפת מאנשים, לא?... טלטאביז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טינקי ווינקי אני אוהב אותך!!!!!!!!!

Synthetic mE

New member
אםםםם

אפשר לשבור לך את תדמית הסוציופת ולגלות לכולם איפה ב א מ ת הכרנו?

E l i a n

New member
אני אשמה! אני הבאתי אותו לשם!+../images/Emo32.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
סתם,סתם.. גיתית (שוב!) צודקת! אל תכחיש,בנאדם,אל תכחיש. אגב. איפה אתה בזמן האחרון.. מקווה לראות אותך ביום ראשון,אם אתה לא יודע.. יש פגישת צוות המתנדבים.. גיתית, אני מניחה שאת יודעת על מה אני מדברת.
לילה טוב!

Synthetic mE

New member
די די, בואי לא נחפש אשמים

:) העובדה היא שמפיסטו שלנו מתקלקל הוא כבר לא אנטי סוציאלי כפי שנהג להיות נו לא נורא

למעלה