אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב, לסה"ר דרושים מתנדבים סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים.

rolan

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי

הלוואי והיה לי זמן לקחת על עצמי משימה כזו. לא מזמן, בעצם לפני שנתיים, כאשר אמי נפטרה, חשבתי שאקח על עצמי לעזור לאנשים שעוברים חוויה דומה לזו שעברתי. כמעט כמעט פניתי למחלקה בה היתה מטופלת בבית החולים, כדי להציע עזרה כזו, ברגע האחרון עצרתי את עצמי. ידעתי שצריך להשקיע בזה את הנשמה ולתת את כל הזמן שבעולם, שכרגע אין לי. אני יודעת שבבוא היום, כאשר אוכל להתפנות מעבודה כל כך מעמיסה, אעשה זאת. סתם כי בא לי לשתף...

למעלה