אם אכתוב אם אשתוק זה לא משנה

אם אכתוב אם אשתוק זה לא משנה

ואם אכתוב לך שאני עצובה ? ואם אכתוב לך שאני בודדה ? ואם אכתוב לך שאני אבודה ? ואם אכתוב לך שאני מתוחה ? לא תשמעי . ואם אכתוב לך שאין בי שמחה ? ואם אכתוב לך שאין בי רגיעה ? ואם אכתוב לך שאין בי נחמה ? ואם אכתוב לך שאין בי דמעה ? לא תשמעי . ואם אצעק לך שכואבת ? ואם אצעק לך שפוחדת ? ואם אצעק לך שנופלת ? ואם אצעק לך שעוזבת ? לא תשמעי . ואם אלחש לך שאין בי כוח ? ואם אלחש לך שאין בי כוח ? ואם אלחש לך שאין בי כוח ? ואם אלחש לך שאין בי כוח ? לא תשמעי . ואם אזעק לך שמפה אני לא מתרוממת ? ואם אזעק לך שמפה אני לא מתמודדת ? ואם אזעק לך שמפה אני לא מסתדרת ? ואם אזעק לך שמפה אני לא יכולה לקום בכוחות עצמי ??? לא תשמעי . חברה אטומה לסבל תעלו הצגות תעלו חיוכים שחקנית אחת עכשיו על הקרשים לא שומעים אטומים מפה כבר לא עולים אבדה התקווה

tairon

New member
ודווקא הכתוב הזה נשמע חזק

קראתי כאב וחשתי כאב לנוכח המילים הכל כך חזקות שלך ואולי אותה חברה לא שומעת אבל אין לי ספק שבמידה והיא תקרא את המילים שלך היא לא תוכל להשאר אדישה כן אני מכיר את השתיקה היא לא חברה טובה ולא עושה שירות טוב תנסי לומר את המילים בלחישה אחר כך בצעקה.. זה יעשה הבדל ענקי.. שחרור והקלה... ואל תרימי ידייך ממך.. אל תוותרי זו לא בושה לסבול אין צורך לשחק משחק שהכל בסדר לכל אחד מאיתנו יש חבילה שק אישי על הגב.. כן לא קל להחשף ולחשוף את תכולת השק.. אבל כדי לנקות ולהגיע לפתרון צריך להתמודד ובהתחלה זה לא יהיה נעים אמונתי שיהיה שם האנשים שירצו לשמוע ואפילו יותר מזה בהצלחה לך מכל הלב

Pure SilenCe

New member
../images/Emo142.gif

עוררת בי מחשבות על אחת אחרת עוד שחקנית על הקרשים ....

למעלה