"אם אלה החיים" לסלולארי
ט טל ליהיא New member 27/6/06 #9 תודה, לי כבר יש את זה מהיום שיצא כל הזמן שהטל מצלצל אני לא עונה כדי שישמעו את השיר..חחח והצלצול של ההודעות זה איתי...
תודה, לי כבר יש את זה מהיום שיצא כל הזמן שהטל מצלצל אני לא עונה כדי שישמעו את השיר..חחח והצלצול של ההודעות זה איתי...
מ מתה על קובנה New member 27/6/06 #12 חח טליהיא..ממש פריקית קרן פלס,הא?חח "אם אלה החיים" -שיחות. "איתי"-הודעות. חחחחחחחחחחחחחחחח יפה.. אגב,שמעתי את הריגנטון של "איתי",בעע. למה הפכו את זה?! דומה לשיר פסטיגל יותר חחחחחחחח
חח טליהיא..ממש פריקית קרן פלס,הא?חח "אם אלה החיים" -שיחות. "איתי"-הודעות. חחחחחחחחחחחחחחחח יפה.. אגב,שמעתי את הריגנטון של "איתי",בעע. למה הפכו את זה?! דומה לשיר פסטיגל יותר חחחחחחחח
ט טל ליהיא New member 27/6/06 #13 אין לי רינגטון יש לי טרוטון ואז זה בעצם השיר עצמו וזה נחמד. שמעתי השבוע כשהייתי באיזה חנות את איתי פתאום בטלפון והפעם זה לא היה מהטלפון שלי... הייתי גאה...חחח
אין לי רינגטון יש לי טרוטון ואז זה בעצם השיר עצמו וזה נחמד. שמעתי השבוע כשהייתי באיזה חנות את איתי פתאום בטלפון והפעם זה לא היה מהטלפון שלי... הייתי גאה...חחח
מ מתה על קובנה New member 27/6/06 #17 חחחח סומכת על אנשים:] בכל זאת, זה לא רק בזכותינו ש"איתי" זכה שבוע שלישי ברציפות(בערך..חחחח) במצעד.
R Rachel47 New member 27/6/06 #15 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאז אני אפילו לא../images/Emo15.gif אתאמץ להרגיש רע על זה שאני לא יכולה להוריד צלצולים עד כדי כך
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאז אני אפילו לא../images/Emo15.gif אתאמץ להרגיש רע על זה שאני לא יכולה להוריד צלצולים עד כדי כך