"אם אלה החיים",שיר מלחמה?

ג ב ש ו ש

New member
"אם אלה החיים",שיר מלחמה?../images/Emo88.gif

לא יודע אם כתבו על זה,אבל אתמול בתכנית Y ב-10,חדשות הבידור וכאלה אז אממ דיברו על השירים של המלחמה הזו,שהכי מתאימים למצב בה המדינה נמצאת כיום והזכירו את השיר,"אם אלה החיים",של קרן,את השיר של נינט
ואת "תגידי לי את" של גבסו
זהו...

Dark chocolate

New member
../images/Emo31.gifממש לא..מה הקשר נינט../images/Emo35.gif../images/Emo211.gif

איך קשור בכלל השיר של נינט למלחמה
בבקשה תסביר לי איך השורה "אני מקיאה את כל מה שבלעתי" קשורה למוות של חיילים בלבנון ו/או קשורה לטילים שנופלים על אזרחים תמימים. אלא אם כן לנסראללה יש הפרעות אכילה, או שחלילה לחייל מסוים שעליו נכתב השיר, והוא מעודד בולימיה.
Totally NOT גם אם "אלה החיים" לא ממש מסתדר לי. בוטום ליין: ממש, אבל ממש לא קשור למלחמה. כל סלבריטאי הביצה מנסים לקפוץ על ההזדמנות של המלחמה, בגלל ה"רייטינג" הצפוי. וזה כ"כ מרגיז.

Dark chocolate

New member
ושכחתי להוסיף..../images/Emo211.gif

קודם כל אני לא מתנפלת עליך, חלילה. אני רק מבהירה כמה נקודות חשובות. ומה פתאום כולם מתייחסים ל-Y ב-10
כל אחד כותב בפורומים "שמעתם על Y ב-10", מה הם, אלוהים

papashdon

New member
../images/Emo45.gifשמעתם על גיא פינס?../images/Emo3.gif

הוא אלוהים8-|. סתם
..אבל רק כדי להראות שאני בעד הוט

Dark chocolate

New member
הו, צדיקה בסדום../images/Emo70.gif../images/Emo211.gif

סוף סוף מישהי שמבינה במוזיקה

Dark chocolate

New member
אוקיי, מה הקשר../images/Emo35.gif-/../images/Emo12.gif../images/Emo211.gif

אף אחד לא התכוון אליך, תירגע.. *חמור קופץ בראש
*

ג ב ש ו ש

New member
מותק אני רק באתי ושיתפתי אתכם../images/Emo88.gif

במשהו שקשור בקרן..להבא אני אדע טוב מה לעשות. בגלל שאני מנהל הפורום של נינט את באה אלי בטענות בקשר לשיר שלה או משהו כזה?!? התכוונתי שבגלל ששלושת השירים הנ"ל עצובים כאלה ושקטים,מהשירים החדשים הם הכי מתאימים..

Dark chocolate

New member
חחח LOL../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo211.gif

מה הקשר טענות לשיר שלה
אני אמרתי שהוא בכלל לא מתאים למלחמה כי הוא לא מתאים
וזהו.

Rachel47

New member
היא דווקא לא באה בטענות../images/Emo15.gif

אל תיעלב בבקשה ואל תהפכו את זה למשו שזה לא (יענו לא להתחיל להתכסח עלנינט פה בפורום..תודה.) כתבת מה אמרו בY ב-10 כי דיברו על קרן וזה נחמד מצידך..תודה רבה
היא הגיבה על מה שהם אמרו..לא מה שאתה אמרת (ציטטת אותם..והיא הביעה דעה) היא חושבת שהשיר לא קשור למלחמה כל כך וזו זכותה המלאה היא לא באה אליך בטענות (אולי היא אפילו לא ידעה שאתה מנהל הפורום של נינט) קיצר..אל תיפגע או משו כי היא לא תקפה אותך

אם כל שיר שקט ועצוב

היה נקרא שיר מלחמה המצב היה עגום לפי דעתי לא מספיק ששיר יהיה עצוב ושקט צריך להתיחס גם למילים ומשמעות המילים

Rachel47

New member
מצד שני..../images/Emo15.gif

יש מעטטטט מאוד שירים שהמשמעותת שלהם אשכרה מתכוונת למלחמה... וגם אלה הם יותר שירי מחאה (מוקי למיניהם) אז לוקחים את השירים השקטים שהכי פופולריים ומסבירים את הפופולריות שלהם ב"מצברוח הלאומי"- המצב בקנטים..כולם עצובים..אז השירים הנוגים נמצאים בפסגה..וכאילו זו הסיבה שהם "שירי מלחמה"

בשיר של נינט - המשפט "מקיאה את כל..

מה שבלעתי" לדעתי לא מתכוון לסוג של בולימיה, אלא דימוי - תחושה של הקאת כל מה שהצטבר בה, הכעסים, התסכולים, כל מה שהיא בעלה מהחיים ואולי אפילו ממנו - כדי להיות נקייה, נפשית ומנטלית, להיות מושלמת בשבילו והוא - 'אפילו לא אומר מאיפה בא והיא אפילו לא שואלת' . כעיקרון, אפשר להתאים כמעט כל שיר אל הזמן הזה, של המלחמה. אם שיר טוב באמת, הוא מתאים לכל עת.

עדי C

New member
לדעתי אף אחד מהשירים הללו מתאים

למצב, אולי פשוט הלחן מתאים כי הוא כבד כזה... אבל זה סתם מטעה, כמו בשמעון.. אם כבר, אז למשל "זמנים משוגעים" זה שיר שהרבה יותר מתאים למצב, וזה נאמר כבר הרבה לפני

בתאל14

New member
הראל לא קיבל עדיין זהב,

אלא אם כן הוא קיבל ולא הודיעו עדיין
נקווה שבקרוב

למעלה