אם אנדרסון סילבה מנצח את הנדרסון...

favor

New member
אם אנדרסון סילבה מנצח את הנדרסון...

מי יהיה היריב הבא שלו? הקרב שלהם אוטוטו מגיע, עוד שבועיים בדיוק באחד האירועים המסקרנים שיהיו (שלא יהיו פציעות טפו טפו טפו). אחד השאלות שהכי עוסקות כרגע זה מי יילחם באנדרסון סילבה אם יינצח את דן הנדרסון בקרב הבא שלו על התואר. מה דעתכם? לדעתי יש 2 אופציות טובות. האחת: בינינו, מי לא חולם בלילה על סילבה נגד סילבה? לואנדי יהיה כנראה קרב ב-UFC 84 (ז'ארדין או סוקודג'ו). אם יינצח ייתכן שישאר בלייט הביווייט. אם יפסיד, רשמית יירד למידלווייט. אבל אם יפסיד זה יהיה ההפסד הרביעי הרצוף שלו ומי בכלל יהמר עליו שלא נדבר על העובדה שלא מגיע לו. לכן ואנדי צריך לנצח את הקרב הבא שלו ונקווה שיירד במשקל.. כי הוא לא בנוי בכלל ללייט הביווייט. השנייה: בדיוק בארגון של האחות מ-WEC קיים לו לוחם מידלווייט מעולה שנחשב לבלתי מנוצח, אולי לבלתי מנוצח הכי חם ב-MMA כיום. לוחם פרייד לשעבר שניצח לוחמים טובים ביותר עם מאזן 16-0 ורק בפרייד 8-0. אחרי מות פרייד כבר הספיק לקטוף את התואר ב-WEC ובגלל שאין שם אף מתמודד מעניין והבחור לא ממש ממצה עצמו יתמודד בקרוב שוב נגד סונן אותו כבר ניצח. כמעט שכחתי את השם: פאולו פיליו. אז מה דעתכם? מי השמות שלכם עולים בראש?

talhorm

New member
פיליו זו אופציה מאוד מעניינת

אבל לא הרבה מכירים אותו בארה"ב, והוא לא היה סופרסטאר בפרייד כמו דן הנדרסון, הוא היה לוחם מרשים בפרייד, סטייל מצ'ידה בUFC, אז פיליו הוא לוחם שראוי לקבל את אנדרסון סילבה במידה והוא יעבור את הנדרסון, אבל קודם כל הוא צריך לערוך לפחות קרב אחד בUFC ולנצח בו כדי שהקהל של הUFC ידע במי מדובר. עוד אופציה מעניינת שאני רואה זה קרב של NR1 בין פטריק קוטה נגד ריקרדו אלמיידה, פטריק קוטה נפצע לכן לא ילחם בסוף באירוע בקנדה, אז אחרי שיחלים אני מקווה שיביאו לו את ריקרדו אלמיידה שמאוד הרשים בקאמבק שלו ולדעתי אם קוטה ינצח גם אותו, ויעבור ל4 ניצחונות ברצף, אולי יש מקום להביא לו ניסיון מול אנדרסון סילבה, אם אלמיידה ינצח את קוטה, אפשר לתת לו קרב מול אנדרסון סילבה כי אחרי הכל יש לו גם רקורד עשיר מאוד מהעבר עם ניצחונות על שמות לא קטנים. וכמובן שיש לוחמים כמו יושין אוקאמי, שסביר להניח שאם ינצח את אוון טאנר הוא יהיה זה שיקבל את ההזדמנות לתואר, אבל אני לא בטוח שאני רוצה לראות את זה קורה כי אוקאמי לוחם מאוד משעמם. אה, ויש גם את אופצית מאט לינלנד שרבים מחשבים אותו לטופ3 בעולם, ויש לו גם שם לא קטן בארה"ב, קאמבק לUFC עם קרב מול אנדרסון סילבה על אליפות הMW יתקבל בברכה עבורי, כי לינלנד לוחם מאוד מוכשר שיש לו סיכוי מול אנדרסון סילבה לדעתי... בקיצור לפי הסדר הראויים ביותר הם: 1.) פיליו 2.) לינלנד 3.) אלמיידה או קוטה 4.) יושין אוקאמי לפי דעתי כמובן

favor

New member
דעתי על דעתך

אופציה מעולה בין קוטה לאלמיידה, יצא לי לחשוב על אפשרות כזאת. קוטה נמצא ברצף טוב מאוד אחרי שהפסיד את כל ה-4 קרבות הראשונים שלו ב-UFC ואלמיידה לדעתי בטופ 10 של המשקל בעולם וצפוי לו עתיד ורוד ב-UFC. לגביי לינלאנד, האמת כבר נמאס לשמוע עליו. עם כל הכבוד שיש לו מדליה אולימפית (ויש כבוד) לנצח את קרלוס ניוטון וג'רמי הורן בשנתיים האחרונות לא עושה אותך גדול. כן, פעם הוא היה גדול אבל הפסיביות שלו לדעתי גורמת לו להיות הרחק מאחור. ה-UFC החליטו ובצדק רב, לא להביא אותו שוב למרות שהוא ממש רצה. בסך הכל לוחם עבר נפלא בן 38 שממעט להילחם ואני לא רואה אותו שוב בצמרת. יושין אוקאמי לוחם שאני ממש מסמפט והוא אופציה לא רעה בכלל, בטח אם זה יהיה הרימאץ' בינו לבין סילבה לאחר שבקרב הראשון ביניהם אוקאמי ניצח בפסילה לאחר שסילבה בעט בראשו ואם לא השופט סילבה היה הורג אותו ולא היינו שומעים עליו יותר. אני בטוח שסילבה רוצה להילחם איתו.

eyalal

New member
השניים הראשונים לא יקרו

אנדרסון כבר הודיע שלא ילחם נגד חברו הטוב פיליו לינדלנד מסוכסך עם דיינה כבר כמה שנים, בגלל זה הוא לא ביו אף סי

AmericanDragon

New member
מול ביספינג אולי?

אם לא זה- מישהו חייב לרדת מהLHW. אם זה לא קורה- הוא יישאר אלוף עוד הרבה מאוד זמן

doom23

New member
למה מזלזלים בהנדרסון ?

אני גם לטובת סילבה וחושב שהוא ינצח אבל אל תשכחו הנדסרון החזיק את החגורה של פרייד הרבה זמן ואפילו ניצח את צ'ונן בנוק אאוט שסילבה לא הצליח להפיל אותו יהיה קרב קשה לסילבה אני מאמין בקשר לקרב הבא... צריך דם חדש שם ... כל המידלוויט שנמצאים שם כרגע נראים כמו משחק לסילבה ... מזאת אומרת רשמית וונדרלי סילבה ירד אם יפסיד פעם רביעית ? הוא אמר את זה ? קשה להאמין ... סילבה הוא בחור ענק שיושב על 100 ומשהו קילו בקלות (בקרב עם קרו קופ שלא היה מוגבל ל93 הוא עבר את המאה קילו) יהיה לו קשה לחתוך את זה כל פעם מקווה שלא ירד למידל וויט הוא רק צריך לחזור למצב "רצח" שלו בקרבות בלי רחמים כמו מה שהיה בצ'אק

talhorm

New member
לא מזלזלים, הוא רשם בכותרת "אם"

מה יקרה וסילבה יעבור גם אותו, שהוא כביכול האתגר הכי גדול שאפשר לחשוב עליו. אז להפך ממזלזלים

favor

New member
אגב סילבה

הוא הלוחם הכי נמוך יחסית למשקל שלו, בסך הכל 1.80. לשם הדגמה: צ'אק לידל 1.88. אנדרסון סילבה: 1.88. הוא בערך בגובה של GSP. התקופה שלו עם הסטרואידים מימיי פרייד נגמרה. או שיירד משקל או שאין לו סיכוי. וכן, היו יש ויהיו הרבה דיבורים על הכוונות של ואנדי לרדת למידלווייט.

לא יודע למה הגבת...

אני התכוונתי שאחת שהאפשרויות הכי חלשות למתמודד מול אנדרסון סילבה שאפשר לחשוב עליהן, יהיה מייקל ביספינג.

אני הכי הייתי רוצה לראות..

את מצ`ידה חותך משקל ונלחם בסליבה! הוא קטן יחסית לחצי כבד וכבר נלחם בעבר במשקל הבינוני.. חוץ ממנו יש כמובן את פילהו ולינדלנד.

למעלה