אם אנחנו כבר מדברות על מיזוג

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אם אנחנו כבר מדברות על מיזוג

במשרד אז הנה עוד שאלה- איך סביבת העבודה שלכן? האם אתן באות בכיף לעבודה? יש לכן משרד לבד או שאתן חולקות אותו עם עוד אנשים- ואיך אתן מסתדרות עם זה? אז לגבי מקום העבודה שלי: אז הבנין ממש מגעיל למרות שזאת חברה גדולה שלא חסר להם אמצעים הם לא מוצאים לנכון לשפץ את המשרדים שלנו ולפעמים אני ממש מתבאסת לעבור פה בבוקר עם סנדלי העקב שלי...
אני מרגישה שאני הולכת בג´יפה...
תמיד בבוקר צריך לחפש חניה
ואני לא אפרט כמה זה מייאש.... ולא אין לי משרד לבד, אנחנו 5 בחדר דיי גדול כשביננו מפרידות מחיצות גבס נמוכות כולם שומעים את כולם וכולם מאזינים לכולם שלא נאמר מתערבים
ויש כאן אחת שכל יום חייבת לשיר עם הרדיו את כל השירים ובמיוחד מייאש אותי היא שומעת רגעי קסם!!!!!!!
וזה תמיד אחרי ארוחת צהריים ואני מרגישה שאני ממש יכולה להרדם
אז ככה זה אצלי. ואיך אצלכן

אתי@

New member
../images/Emo18.gif תתעודדי את לא לבד

נתחיל בזה שלפני שעבדתי כאן, עבדתי בבניין המפואר של הנהלת בנק הפועלים, וקצת קשה לרדת מהסטנדרטים הגבוהים שם
כשהתחלתי לעבוד כאן, הכל היה בשיפוצים, הבניין נראה רע לא רק מבחוץ, אלא גם מבפנים
כשנגמרו השיפוצים, היה לנו לובי יפה, ומדרגות מפוארות שהובילו ל... קומת ההנהלה. המדרגות בקומות הגבוהות יותר נשארו מוזנחות
לכל הבניין יש מעלית אחת בלבד שמתקלקלת פעמיים בשבוע ומחייבת אותנו לעלות במדרגות (לפחות יש אילוץ לעשות ספורט). ואם כבר מדברים על הקומות הגבוהות יותר - אז הקומה שלנו לא מהמשופצות, הכל די ישן ומוזנח, המנקות עושות את עצמן מנקות, יש רק תא שירותים אחד במחלקה, מזגן בלי טרמוסטט, מטבחון גועלי וכו´. שתבינו, אפילו נס קפה וסוכרזית אני מביאה מהבית
ובעניין הרצון להירדם בצהריים: משהו באויר כאן משתנה בכל יום אחה"צ, כאילו שאחוז החמצן יורד, וכולם מרגישים מסטולים
לגבי האנשים שאני עובדת איתם: רובם נחמדים מאוד, הבוס שלי שיושב איתי בחדר איש נחמד, אבהי, ונוח (ובימים אלו רק צופה במונדיאל
). העבודה מענינת לי ולמרות כל התנאים ה"קשים" שישי פה, אני די נהנית לבוא בבוקר (לא שהייתי מתנגדת ליום חופש...
). לפחות אני מקבלת עיתון

fila

New member
אני מביאה לא רק ../images/Emo96.gif../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

נס קפה וסוכרזית אלא גם את החלב.... כל בוקר אני מגיעה עם תיק ועוד שקית נפרדת עם חלב........ ועכשיו יש רגעי קסם אני נרדמת

fila

New member
אז אני ממש מעדיפה את רגעי../images/Emo28.gif

קסם!
מה שחסר לי דברי תורה באמצע היום. לא מספיק שאני צריכה להתעסק עם הרבנות כל הזמן בתחנונים לתעודות כשרות
מצטערת שנשמעתי קצת בוטה ואולי פגעתי ברגשות הציבור אבל המסחרה שהם עושים עושה אותי ממש אנטי!

fila

New member
מה פתאום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifרק זה חסר לי!

אני עושה יבוא של חומרי גלם שחייבים בתעודת כשרות, והפרוצדורות שלהם זה סיוט כמעט כמו לקבל אישור יבוא ממשרד הבריאות

הילית*

New member
סביבת העבודה שלי מקסימה...

אני יושבת לבד בחדר ויש לי אפילו חלון.... (אצלנו זה נחשב למעמד
) לאחרונה עשו אצלנו שיפוץ רציני כך שהמשרד פשוט יפה. פרקטים בכל המשרד, ריהוט חדיש בגוונים נעימים, צורת השולחן מותאמת לעבודה עם מחשב ובלי מחשב (הדבר היחיד הבעייתי הוא שאני שמאלית והשולחן שלי והחדר שלי מותאם לימניים אבל זה באמת שטויות) יש לנו מטבח חדש ששם אנחנו אוכלים בצהריים, יש מיקרו, טוסטר, מקרר חדש וכו´. בקיצר ממש משרד יפה וכייפי. אבל... זה לא הכל בעבודה ...

הילית*

New member
סביבת העבודה שלי מקסימה...

אני יושבת לבד בחדר ויש לי אפילו חלון.... (אצלנו זה נחשב למעמד
) לאחרונה עשו אצלנו שיפוץ רציני כך שהמשרד פשוט יפה. פרקטים בכל המשרד, ריהוט חדיש בגוונים נעימים, צורת השולחן מותאמת לעבודה עם מחשב ובלי מחשב (הדבר היחיד הבעייתי הוא שאני שמאלית והשולחן שלי והחדר שלי מותאם לימניים אבל זה באמת שטויות) יש לנו מטבח חדש ששם אנחנו אוכלים בצהריים, יש מיקרו, טוסטר, מקרר חדש וכו´. בקיצר ממש משרד יפה וכייפי. אבל... זה לא הכל בעבודה ...

הילית*

New member
מעבר למקום היפה

מבחינת עבודה המקום מלחיץ בטירוף יש ימים שאי אפשר לנשום ולא יודעים מה לעשות קודם ואיזו שריפה (לקוח עצבני ולחוץ) לכבות קודם. אז אני חושבת שהייתי מעדיפה לעבוד במדרד פחות יפה ולא לסבול כל הזמן ממתחים בלי סוף

אצלי סביבת העבודה...

אני חושבת שמצבי טוב. אומנם גם אצלנו הבניין לא ניראה ממש להיט מבחוץ וגם בפנים אבל העיקר זה האנשים החמימים. אני יושבת בסניף ולא בבניין משרדים של איזו הנהלה, אז יחסית המצב טוב. יש לנו בבניין שלוש קומות ואני בקומה העליונה, ישנם המון עצלנים שלא מתאצמים לעלות למעלה, וזה טוב כי המקרר עם השתיה הקרה נישאר תמיד מלא וגם מבחינת ניקיון הקומה, המטבח והשרותים נקי לעומת האחרים. יש לי בוס אבהי כזה שעושה כיף לבוא לעבודה ויש לו המון כח בחברה, ויש לי משרד שלי, וגם מזגן מה שאומר שיש לי המון פרטיות וחוץ מזה הבוס יושב לו במשרד ממש צמוד אלי אבל לא תמיד נימצא במשרד. מעצבן אותי שאין חנייה מסודרת ונקייה.

תוכי

New member
אצלי .........

הבניין עצמו הוא בניין זכוכית בצורת פירמידה המשרד זה open speace אנחנו 8 בנות שיושבות בו וכמובן שכולן מקשיבות והבנות עצמן כל היום עסוקות בבגדים, נעלים וכל מיני שטויות (שלדעתי יותר מידי מדברות על זה) נחמד לי ותו לא!!!!

שמופית

New member
אמנם אני מובטלת, אבל

חייבת לספר על המשרדים של החברה שפוטרתי ממנה, לפני המיתון... החברה ישבה בבית שאפ ברמת גן, שזה בניין חדש ומפואר במתחם הבורסה. בבוקר, כשנכנסים לבניין עוברים דרך הלובי ושם היה מוצב פסנתר כנף עם פסנתרן שישב וניגן !!! נשבעת לכם !!! יש דבר כזה !!! זה היה פותח את הבוקר במצב רוח טוב
המשרדים עצמם היו יפים, אבל הפסתנרן היה השוס של הבניין !

שמופית

New member
כן.... אין ספק שהם התפרעו

וזרקו כסף על מלא דברים... אבל הפסנתרן בבניין זה משהו שהבניין נתן
דרך אגב - הכסף לא נגמר, רק הברז נסגר (הבעלים הוא ג´קי ספרא !)...

הילית*

New member
אני מכירה את בנין שאפ

ואפילו מכירה טוב את קומות 18-19 ששם הייתי בהרבה ישיבות (את בטח יודעת על איזו חברה אני מדברת) הוא באמת מדהים ! ולגבי הפסנתרן אתם גם יכולים להאמין לה... פלא שהכרת שם את בעלך

שמופית

New member
רגע רגע רגע.....

למה "פלא שהכרת שם את בעלך" ???
אגב, אין לי מושג איזה חברות נמצאות שם !! ממש לא זוכרת...

הילית*

New member
למה פלא? כי סביבת העבודה מאוד

נעימה ויפה...וזהו ! שטראוס נמצאים שם

למעלה