אם אני אהיה טרנסג'נדר..

DarlingAdam

New member
מוזר לי השימוש שלך במילה,

וזו לא הפעם הראשונה. לצערי, אם בתעודת הזהות שלך כתוב זכר, לא תוכל/י להתחתן עם זכר אחר, וכנ"ל לגבי שתי "נקבות". זה דבילי קשות, אבל זה מה יש בינתיים. מכיר את הדיון הרועש בארה"ב כרגע בנוגע לנישואי גייז? אבל טרנסג'נדרים קיימים במגוון צורות ודרכים. ולא כולן קשורות בהכרח לזה. אני לדוגמה יכול, אם ארצה, להתחתן עם גבר. ואני טרנסג'נדר. אני לא ארצה, כי אני אוהב את אשתי, אבל אני *יכול*. כך שהשאלה שלך בעצם לא ממש... מאופסת על עצמה. אם אתה מבין את כוונתי.

נגה א

New member
תשמע

אם כתוב לך זכר בתעודת זהות אתה יכול להתחתן רק עם נקבה. אם כתוב לך נקבה בתעודת זהות אתה יכול להתחתן רק עם זכר. כרגע מתקיים דיון על זה בארה"ב, שג'ורג' בוש והשמרנים מתנגדים להצעת חוק שתאפשר נישואים בין בני אותו מין, ותנועות לזכויות אדם כועסים. נקווה שכשבוש יעוף לקיבינימט בבחירות בנובמבר השנה אז מי שייבחר במקומו יאשר את ההצעה הזאת בקלות וזה יביא לגל כזה שבעוד הרבה מקומות בעולם יהיה ניתן להתחתן זכר עם זכר או נקבה עם נקבה, ואפילו בישראל. בינתיים, אם אתה טרנס/ית שגם עבר/ה ניתוח לשינוי מין גם המין שלך בתעודת הזהות יישתנה ואז אין בעיה.

Sonata Of Tears

New member
נראה לי שמשהו פשוט לא מובן

טראנסג'נדר הוא לא בהכרך אדם שעובר\עבר\יעבור ניתוח יש המון "סוגים" של טראנסג'נדרים ,לא כולם רוצים לעבור ניתוחים (למען האמת הרוב לא עוברים אותם) ולא כולם בכלל רוצים לעבור למין השני ,יש אנשים שמרגישים באמצע וכו', יש כל כך הרבה ביגלל זה זאת ההגדרה הכוללת ביותר . בכל מקרה, אתה התקוונת לאנשים שעברו את הניתוח ,משרד הפנים משנה להם את המין בתעודת זיהות ואז הם יכולים להתחתן. בכל מקרה, נכון לעכשיו נישואים חד מיניים בארץ הם בילתי אפשריים וקל וחומר שגם המדינה ממש לא רואה בטראנסג'נדרים כדבר בעל בסיס, רק אם יש להם הוכחה (גוף אישה\זכר) שהם יכולים לשנות את המין כלומר,אתה יכול להרגיש אישה, אבל אתה עדיין זכר לפי ה"תעודות" ושוב ,נישואים חד מיניים בילתי אפשרים

נגה א

New member
מתי קבוצת הנוער הבאה עם נורה?

הייתה השבוע או שרק כל שבועיים?

Sonata Of Tears

New member
אם פנית לאדם אז

זה תסביר ולא תסבירי בכל מקרה יש כזה למעלה למעלה צ'ופצ'יקיטה ותכוב "צ'אט" אתה לוחץ ואז מגיע למקום שיש בו שני עמודות, אתה בוחר באיזו עמודה שאתה רוצה "צ'אט בסיס" וה"צ'אט מתקדם" ..בכל מקרה, הצ'אט טרנסיות זה בערך 2-3 איש נכנסים והשאר אנשים שמחפשים זיונים עם "קוקסינליות"

למעלה