אם אני חתום קבע ורוצים אותי אני חייב להשאר?

gilbear

New member
אם אני חתום קבע ורוצים אותי אני חייב להשאר?

יצאתי לקורס סמ"בים בחודש נוב האחרון וחתמתי 8 חודשי קבע כתנאי ליציאה לקורס. בכל התקופה הזאת לא היו תקנים ביחידה והיה לי ברור שאני לא אשאר אני אמור להשתחרר בנוב והלכתי לבדוק מתי החפשש שלי ופתאום גיליתי שאני מסתחרר בעוד שנה כלומר אוגוסט 2008 בגלל שאני חתום קבע. בקשתי לדבר עם השלישה והיא קלטה שאני חתום ולא רוצה להשאר ואמרה לי לדבר עם המפל"ג שלי ושהיא לא מדברת איתי הבת זונה. המפל"ג שלי מאד מעוניין להשאיר אותי צבא ובנתיים עקב אילוצי זמן לא מצא זמן לדבר איתי. השאלה שלי היא כזאת האם יכולים לחייב אותי להשאר בצבא או שזה דורש את הסכמתי שוב?

jhhopkd1

New member
אם חתמת אז יכולים לחייב אותך

אבל אתה יכול להגיש בקשה לקיצור שירות . ולהתחיל בתהליך של ראיונות מ.פ /מג"ד/מח"ט. בגדול אם אתה אחד שלא יעשה בעיות ישאירו אותך אם רוצים אותך וחתמת. אם תעשה בעיות ותאיים סביר להניח שתצליח לבטל את הקבע. היית צריך לחשוב על זה לפני שחתמת.

הטRולית

New member
"היית צריך לחשוב על זה לפני שחתמת.."

זה לא אתה שיצאת לקצונה וחתמת קבע? "הפוסל במומו פוסל". ואם עוד פעם תזכיר את הקטע שהכרנו, פעם, בעבר המאוד רחוק, זה ייגמר ברע.

jhhopkd1

New member
טוב

את יכולה לשכוח מכניסה חינם לבריכה במלון שלי באילת.

הטRולית

New member
../images/Emo93.gif

נו, באמת.. מכל המקומות בעולם, עד לבריכה שלך?! במה חטאתי?!!?!??#!?!?#!@$#@4

gilbear

New member
אז אתה אומר שבלי ללכת שם ראש בקיר

אני נשאר בצבא? לא אמור להיות איזה קטע שאתה חותם לפני השחרור שאתה נכנס לקבע?

jhhopkd1

New member
שמע אחי אני הייתי במצבך

אתה צריך דבר ראשון לבדוק עד כמה הצבא רוצה שתבצע את הקבע הזה. לאחר מכן אתה צריך לשבת עם עצמך ולהחליט כמה חשוב לך לא לעשות את הקבע הזה ? אם התשובה היא "מאוד חשוב לי ואני אהיה מוכן לשלם על זה מחיר" אתה תצליח לבטל את הקבע וסביר להניח שבלי לשלם על מחיר. אם התשובה היא "זה לא עד כדי כך משנה לי" אז לך על זה ותבצע את התקופה שחתמת יש גם הרבה יתרונות בקבע. בכל מקרה בהצלחה.

gilbear

New member
הבנתי, תודה אחי

נחכה עם הברוך הזה עד לסוף הרגילה ואז אני אצטרך להתחיל להחליט מה אני עושה בחיים

הטRולית

New member
למה לא להישאר בקבע?

זה כסף ממש טוב, שאפשר לחסוך (בעיקר אם אתה רמה א+) וביחוד אם זה רק כמה חודשים.

BenisaaC

New member
תכלס

גם אני רציתי ועד שמצאו תקן כבר היה שבוע לפני החפשש אז ויתרתי

למעלה