אם אני יצרף תמונה אנשים יקראו אותי?

THEchosen1

New member
אם אני יצרף תמונה אנשים יקראו אותי?

היי אני לא רוצה להפריע פה לשיחה ( ? ) אני פשוט חייבת לציין שהפרק שהיה היום היה כזהה יפה ומצחיק !! אני לא צופה וותיקה של זינה ( בואו נגיד שלא ראיתי פרקים שבהם גבריאל עם שיער ארוך ) , למרות שלפי דעתי יותר יפה לה עם קצר , היא נראת יותר טוב . הדבר שאני הכי אוהבת בזינה ( חוץ מהמכות ) זה את המערכת יחסים שלה עם גבריאל , שהיא לא ברורה ( לסביות או לא לסביות ? ) אבל זה מה שיפה בזה , יש להן חברות שלא נשברת למרות כל המכשולים ( כל הקטע עם סולן הבן של זינה ) ... אני אוהבת את גבריאל היא כזוו חמודה !! וזינה , איך שאומרים באנגלית היא KICK ASS רצינית !! GO XENA אוקיי זו ההודעה הראשונה שלי פה אז זה מתבקש להביע דעה כללית על הסידרה יופי , עכשיו שעברתי את זה ... מה קורה אנשים ? איזה באסה שעוד מעט נגמרת העונה האחרונה .. מישהו יודע אם יהיו שידורים חוזרים ? אני ממש רוצה לראות פרקים שהפסדתי ... מישהו ?

gabrielle

New member
שלומלום לך- ברוכה הבאה :)

אז ככה... הדעה שלך מוצאת חן בעני זה דבר ראשון
דבר שני... שידורים חוזרים של העונות הראשונות יש בערוץ ביפ בממיר הדיגיטלי ( 40 ) בשעה 14:30 בימים א-ה. עכשיו.. דיברו פה לא מזמן על שידורים חוזרים שיתחילו בסטאר אבל זה לא בטוח מאיזה עונה.. ( לבדוק ביום שבת..) והנה לך תמונה של גבי עם שיער ארוך... למרות שגם אני מעדיפה אותה עם קצר:)

Dafi the Mighty

New member
ברוכה הבאה!

ואם לא ראית פרקים שבהם גבריאל עם שיער ארוך אז פספסת איזה שלוש וחצי עונות... סטאר וורלד בטח ישדרו עכשיו איזו עונה- או שנייה, או שלישית אני מתארת לי... אז אולי תוכלי להשלים קצת.

THEchosen1

New member
תודה !

תודה על הקבלת פנים ועל התשובות .. לצערי הרב ( תאמינו לי הרב ) אין לי אפשרות לראות את ערוץ "ביפ" כי יש לי לווין , אווווף איזה מבאס גם ראיתי "באפי" עד שזה עבר ל"ביפ" .. מעצבן .. וגם אין לי סטארוורלד .. כן אני יודעת שהפסדתי הרבה וחבל.. אני מודעת אני בינתיים נהנת מאוד מהשידורים בערוץ 10 ( תודה שיש לי אותו לפחות ) אולי אני יציק לחברות שלי ואני יראה אצלן .. והנה תמונה של גבי עם שיער קצר ( אני מקווה שהיא לא גדולה מדי )

למעלה