אם אני כבר כאן אז עוד שאלה...

אם אני כבר כאן אז עוד שאלה...

חבר שלי רצה שאני אברר לו...הוא באמת על הפנים ...כמעט כמוני רק שהוא לא חשב על התאבדות..והוא לא מסוגל לשרת אז שמו לו פרופיל 21 כי הוא היה אמיתי לעומתיי..אז השאלה שלו שהוא ביקש שאני אברר..איך העניין שהוא לא יישרת ישפיע לו על העתיד..וכאילו מה החסרונות בזה כי היתרונות ברורים אבל מה ייקחו ממנו??

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום לך....

שלום שנאת חיים... לגבי השאלה של החבר- פרופיל 21 נפשי, משפיע באופן עקיף על העתיד, מכיוון שבמקומות עבודה ו/או לימוד שונים שואלים על הפרופיל בצה"ל פרופיל 21 מעורר שאלות, שהבהרתן יכולה להלקח בחשבון בתהליך הקבלה. אתה מוזמן להזמין את חבר שלך להצטרף אלינו לפורום ולספר לנו יותר על הקשיים שלנו. ננסה להקשיב ולעזור...

kaban

New member
21

קודם כל ומה שחשוב - אם חברך אינו מסוגל להיות בצבא עדיף שלא יהיה גם אם יש לכך מחיר לאחר מכן המחיר אינו קבוע ואינו מוגדר, יש לעיתים בדיקות במשרד הבריאות לגבי רשיון נהיגה ויש סעיפים מסויימים שעלולים להפריע לו עם הרשיון בנוסף יש מקומות עבודה בהם לא יוכל לעבוד, בעיקר בעבודות מדינה (כך גם לגבי חלק מהסעיפים הרפאויים) הבעיה העיקרית היא לגבי עבודות אחרות ויש מקומות שזה בהחלט יפריע להם שחברך לא שירת אני אומר בצער כי יש כיום מקומות עבודה שיעדיפו אלו עם פרופיל 21 - כי הם לא עושים מילואים והעיקר - שירגיש טוב

למעלה