אם אני כבר עובר כאן...

GK_FF

New member
אם אני כבר עובר כאן... ../images/Emo13.gif

מה דעתכם על הקליפ הזה Koi No Vacance DANCE SHOT VERSION
גם מבחינה מוזיקאלית וגם מבחינה וויזואלית. אגב איך קוראים לצמד הזה? (כי מה שכתבתי זה להשערתי שם השיר)

Hikaru

New member
ממ.

לא ממש הקשבתי\הסתכלתי. אני חושב שקוראים להן w. פשוט daburuyuu (שזה w)

Vivi Sparrow

New member
אכן W

זו להקת-בת של מורנינג מוסומה, הצמד הוא טסוג'י וקאגו. ^_^

GK_FF

New member
אז....

אין לאף אחד דיעה על הקליפ.....? ^^" בכל אופן אני חושב שהוא ממש יפה, התפאורה מושקעת, אהבתי את הצבעים האדומים\שחורים, הציור מאחורה, המנורות למעלה, ההשתקפות על הרצפה, אהבתי מאוד את עבודת המצלמה ואיך היא תמיד הולכת קדימה ואחורה באיטיות ושכל הקליפ הוא שוט אחד ארוך, אהבתי את הכאורגרפיה (??) - במיוחד את הקטע שהן מחליפות צדדים שאז שמים לב אפילו טוב יותר ללבוש שלהן שנראה בדיוק אותו דבר ואהבתי את רעיון המיקום בשיר של החלפת הצדדים. והשיר עצמו גם מגניב, אני חושב שהקליפ עשה עבודה טובה בהעברת אווירת השיר לקליפ.

Sakai Shana

New member
וול, הביקורת שלי.

כהתחלה אומר שלפי דעתי [דעתי בלבד] זה מזעזע.
עכשיו הפירוט. אני אתעלם מזה שקליפים שהם וואנשוט מהסוג הזה, שפשוט מעמידים מצלמה סתם ככה ואפשר ללכת לשתות קפה בזמן שהיא מצלמת ולחזור לעשות קאט עשויים להיות משעממים. ז"א, איפה פה היצירתיות? למה השקיעו את כל המאמצים בתפאורה ובביגוד ולא גם בתסריט מינימאלי? ._. מאוד לא מושקע. התפאורה קלה להרמה והביגוד לא כזה מקורי, אבל אהבתי אותו. ראיתי תפאורות יפות יותר וקליפיי וואנשוט ברמה הרבה יותר גבוהה. מבחינה מוזיקאלית אני חייבת לציין שממש לא קלע לטעם שלי אבל זה כבר עניין אחר. לסיכום, רואים שזה קליפ דל תקציב [ותתקנו אותי אם אני טועה. אם מסתבר שלקליפ הזה יש תקציב סביר במיוחד אז זאת עוד יותר בושה למפיקים ולצוות שעבד עליו.]. יומטוב.

Sakai Shana

New member
אה, ועוד הערה אחת

מבחינה כוראוגרפית, ואני גאה לומר שיש לי ניסיון נכבד- לא הייתי מוכנה לרקוד אפילו קומבינציה קצרה מתוך זה בשום ריקוד, הרמה נמוכה והמעבר פשוט ושטחי, וסליחה על הבוטות אבל אלו תנועות שמלמדים ילדות בכיתה ג'. לא הרעיד אצלי כלום.

אממ..

הקליפ די חמוד וגם השיר^_^ אבל האמתי שיש משהו טיפה מעצבן בשיר>< רגע...אתה חבר של אח של טנשי-צ'אן? (בת-אל)

למעלה