אם אני לא טועה קסנדה

Tidal

New member
אם אני לא טועה קסנדה

את בעצמך מסלקת את מתוסכל וכותבים רבים בגילו, או, שלמען חבר הפורום היקר והאהוב שלכם, תעלימו עין? מאוכזבת. מאוד.

קסנדרה*

New member
טידל חביבה תקראי את סעיף 2 בתקנון

וכמו כן שימי לב להערה בכוכבית המופיעה מתחת לסעיף 2. מי שכבר חבר בפורום (וזה כולל אותך) לא ניתן לשנות, ולגרש (כלשונך) מהפורום. אבל הפורום עבר שלב, וצריך להשתדרג. כן טידל, טעית, ואני מציעה, לא לקפוץ ולשפוט לפני שידועים כל הפרטים. אני בלשון המעטה "אוכלת" מספיק מבני הנוער, הרבה מעבר למה שאני מוכנה. הגיעה השעה לכתוב שירה בפורום ולא להתעסק בשמירה. קסנדרה

Tidal

New member
איך יכולתי לטעות אם פרסמת את

ההודעה רק כעת? הגישה שבה את נוקטת, לפיה רק כותבים 'טובים' יכולים לכתוב בפורום הזה, היא אחת הנוראיות ששמעתי. קסנדרה, גשי בעצמך לפורום סופרים צעירים וספרי לי כמה אפשר להתפתח ולצמוח מהתגובות שם. אשמח לשמוע. אם כל רצונך הוא בחבורה קטנה ומלוכדת של סופרים גדולים ומוכשרים עם המון נסיון חיים ונסיון כתיבה, אינני מבינה מדוע בתפוז. עדיין מאוכזבת. ופה אסיים.

קסנדרה*

New member
טידל ההודעה פורסמה בו זמנית

אבל זה רק ענין טכני, העיקר שכרגע ברור שהכותבים שכבר כתבו פה בעבר יישארו. הפורום לא מיועד רק לכותבים טובים, אלא לכותבים מבוגרים. יש פורום המיועד לבני נוער. לטענתך לא ניתן להתפתח שם, זו טענה שאין את צריכה להפנות אלי, אני אחראית רק על מה שאני יכולה להקנות בפורום הזה, ואני משתדלת ככל יכולתי. גם הפעולה שנקטתי עכשיו באה כדי לשמור על הפורום מהתדרדרות שקיימת וגם כתוצאה ממתקפת בני נוער, שכל מטרתם זה לקלל את קסנדרה ולפרסם הודעות שאני צריכה למחוק במקום להשקיע בתכנים של הפורום, להיגרר לפולמוסנות מיותרת שאיני מוצאת לה מקום בפורום. צר לי אם זה מאכזב אותך, המטרה היא לא לאכזב מישהו, המטרה היא לשמור על הפורום. מקומך איתנו ולא בכדי, כי התנהגותך הייתה שונה ובוגרת. קסנדרה

באופן אישי, הגישה שלך מאוד מעליבה

אותי. נכון, אני בת נוער. אבל זה לא אומר שכל מבוקשי הוא "להתמרד" או לקלל את המנהלת. זה לא אומר שאני חמומת מוח שאינה יכולה להשתלט על תגובותיה. אני כותבת, וזה הדבר היחיד שצריך להתייחס אליו. כשאעשה בעיות ואוריד את רמת הפורום- אז בואי אלי בטענות. עיקר רצוני הוא להשתפר. ובפורום סופרים צעירים קשה מאוד להתפתח.

קסנדרה*

New member
סתם עננית את אולי לא קיללת אבל

תיבת המסרים שלי הסמיקה לפני כמה דקות מהמלים הגסות והנאצות - אז אמנם איני מכלילה, אבל גם אין לי דרך לבדוק ולנטר כל בן בת נוער. ולגבי הפורום של סופרים ומשוררים צעירים, אני מצטערת, אני לא הכתובת לפניות בעניין זה. קסנדרה

frustrated

New member
אני מבין

אני לא מבין למה TIDAL הרגישה צורך להכניס את שמי ולערב אותי בכל העניין.

למעלה