אם אני לא יודעת אפילו מילה ביפנית זהו המקום?
R Ray girl New member 30/8/03 #3 יאי! גם אני במקום הנכון! כי אני יודעת רק מילים בודדים, וזה לא מי יודע מה עוזר, הא?
T tamarhp New member 31/8/03 #7 גמני!! מימי זה אוזן, נכון? וקוצ'י זה פה? וקה - שיער? (אני עושה לעצמי פדיחות?) ואני יודעת איך כותבים לב, עץ, מזרח, איש, אישה, שמש, וירח - נדמה לי.. ד"א - עץ ובסיס זה אותה צורה?
גמני!! מימי זה אוזן, נכון? וקוצ'י זה פה? וקה - שיער? (אני עושה לעצמי פדיחות?) ואני יודעת איך כותבים לב, עץ, מזרח, איש, אישה, שמש, וירח - נדמה לי.. ד"א - עץ ובסיס זה אותה צורה?
N neko New member 31/8/03 #8 עץ ובסיס זה דומה, אבל לא בדיוק... סדרה מגניבה: 本 - בסיס 木 - עץ 大 - גדול 人 - אדם
N neko New member 31/8/03 #11 זה מה שניהוןגו מצא... 東アジア [ひがしアジア] - East Asia. 東インド [ひがしインド] - East Indies. 東印度 [ひがしいんど] - East Indies. 東印度会社 [ひがしいんどがいしゃ] - East India Company. 東独 [とうどく] - East Germany.
זה מה שניהוןגו מצא... 東アジア [ひがしアジア] - East Asia. 東インド [ひがしインド] - East Indies. 東印度 [ひがしいんど] - East Indies. 東印度会社 [ひがしいんどがいしゃ] - East India Company. 東独 [とうどく] - East Germany.
מ מורן 1986 New member 31/8/03 #10 אז מה ? גם אני בקושי מכירה מילים ביפנית ואם תסתכלי על השרשור את תוכלי לראות שמלא אנשים כאן לא יודעים יפנית... ככה שכנראה זה המקום לא ?? דרך אגב גם אני לא מכירה מילים חוץ מ- 4-5 מילים .... אז סבבה
אז מה ? גם אני בקושי מכירה מילים ביפנית ואם תסתכלי על השרשור את תוכלי לראות שמלא אנשים כאן לא יודעים יפנית... ככה שכנראה זה המקום לא ?? דרך אגב גם אני לא מכירה מילים חוץ מ- 4-5 מילים .... אז סבבה