אם אני מחבר לUSB עם מתאם

Y.G.J

New member
אם אני מחבר לUSB עם מתאם

מקבלת מPS2... איך אני מגדיר שהיא תעבוד?

Y.G.J

New member
מקלדת *

מקלדת עם PS2 + מתאם לUSB האם זה יזוהה כמקלדת או לא?

Y.G.J

New member
טנקס...

נראה מה יבוא קודם... לקנות את המתאם או לקנות KVM 2 USB PORT טנקס אגאיין

רגע רגע רגע

אמרת KVM והלחצת אותי. מה המטרה הסופית שלך? כי עם KVMים יש בעיות לפעמים.

Y.G.J

New member
אז ככה...

הזמנתי היום Icurve כדי להניח את הנייד ליד המסך השני בהגבהה כמוהו... לשם עבודה בין שני המסכים ולכן אני קונה גם KVM לשלוט בנייד עם המקלדת והעכבר האלחוטיים גם בו וגם במחשב הנייח... איזה בעיות יש עם KVM? והאם זה כולל התנגשויות עם חומרה של הנייד או מה?

העניין הוא כזה

KVMים לא תמיד "אוהבים" שמחברים אליהם מקלדות/עכבדים דרך מתאמים למניהם. לכן אם המקלדת והעכבר הם USB אז צריך KVM USB, ואם המקלדת והעכבר הם PS2 אז צריך KVM PS2. דבר נוסף שבמקרה נתקלתי בו אתמול ולא בפעם הראשונה, חיברתי KVM בין שני מחשבים שאחד מהם הוא נייד. הנייד נדלק אך לא עלה כל עוד הוא היה מחובר דרך הKVM.

Y.G.J

New member
אז ככה...

הכוונה שלי היא לקנות את הKVM של ATEN שהוא רק למסך וUSB לא PS2... חס וחסה... אני עובד עם מקלדת ועכבר אלחוטיים ולכן מתוך 2 החיבורים בKVM אני אשתמש באחד... האם הבעיה של הKVM בהפעלת המחשב היא לא משהו שצריך להיות לו פיתרון בBIOS? אבל תודה על האזהרה... אני כמובן אבדוק זאת לפני שאני אקנה...

לא קשור לBIOS

בדקתי את זה

Y.G.J

New member
אני יודע שהנושא נטחן אבל שאלה נוספת

יש לי ערכה מלפני כמה שנים של ניקוי תקליטורים... הספריי שבערכה מכיל כפי הכתוב עליו: Isopropyl Alcohol ועוד חומרים שנכתב רק שהם לא רעילים ואין פירוט... הניקוי הוא בעצם למשטח פלסטי... האם אפשרי איתו לנקות את המסך של הנייד שלי? ועם איזו מטלית? משקפיים? אנטי-סטאטית למסכי TV וCRT? מה הדרך הטובה ביותר שלא אומרת שאני צריך לצאת עכשיו מהבית ולקנות חומר...? אם זה קיים כמובן

למעלה