אם אני מחליף כרטיס זיכרון

BuzyAnyWhere

New member
אם אני מחליף כרטיס זיכרון

ויש לי קורא כרטיסים שאיתו אני יוצר תיקיה חדשה על המחשב, מעביר אליה את כל תכולת הכרטיס הישן, ואחכ מעביר את תכולתו אל הכרטיס החדש (הגדול יותר) - ואחבר את הכרטיס לפאלם - האם מבחינתי הפאלם יזהה את כל הלינקים והתוכנות על הכרטיס החדש כרגיל ? האם ישנו פרמוט מיוחד שיש לבצע ? אולי ישנם קבצים נסתרים וכולי ?

yoovee

New member
אולי, ולכן כשאתה בוחר את הקבצים

להעתקה בחלונות, תלחץ CTRL-A: אם יש קבצים נסתרים שמוגדרים לא להראות אצלך, חלונות תתריע על כך ותצטרך לשנות את ההגדרה דרך Folder Options. קח בחשבון שיש גם קבצי מערכת שלא פשוט ולא מומלץ לחשוף אותם, אבל בין כה וכה כנראה שהם אינם נחוצים למעבר חלק. יש לא מעט תוכנות שמעתיקות טוב יותר מחלונות, לא עולה לי משהו כרגע ספציפי בראש, אבל יש לי טיפ אחר הרבה יותר טוב בשבילך: בחר לכווץ את כל תכולת הכרטיס (אני בין כה וכה עושה זאת מידי פעם לגיבויים, זה יותר נוח מסתם העתקה) - בתוכנת הכיווץ, כל תוכנה נורמלית שמכבדת את עצמה, יש אופציה לכלול גם System & Hidden files. ...ואז פשוט תפרוס הכל לכרטיס החדש
סתם לפרוטוקול - אני הסתפקתי בהעתקה פשוטה מתיקיית ביניים כמו שהזכרת ולא נתקלתי בשום בעיה, אבל זה תלוי סה"כ בדברים המיוחדים שיש לך על הכרטיס - שמור את הישן מלא בצד עד שתוודא שהכל פועל כשורה.

yoovee

New member
אגב, שמתי לב שלמנהלים כבר לא היה כח

לומר לך את זה בפעם הקודמת שהם הדביקו לך את השאלות, אבל תעשה את זה בבקשה בעצמך - גם אם יש לך שאלה שלא קשורה במיל לשאלה הקודמת, אתה דוחק שרשורים אחרים למטה בזה שאתה פותח חדשים.

BuzyAnyWhere

New member
למרות שהשאלות שונות ?

אם אתם מעדיפים כך - להבא אשתדל - תודה על ההארה !!

AYELET1

New member
גם דרך קורא כרטיסים ו...

PROPERTIES ניתן לשנות שם כרטיס

למעלה