אם אני מנצל"שת את עצמי, האמנם ניצול זה?

ROTEM30035

New member
רונה קינן - אירועים שבין לבין

מלבד הופעות ההרכב הבאות עלינו לטובה במרץ ואפריל (פרטים באתר), אפשר למצוא כמה אירועים חינמים ואפילו בקרוב: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בית אבי חי יום ראשון, כ"א באדר 07/03/2010 בשעה 20:00
הכניסה ללא תשלום, על בסיס מקום פנוי
ערב נעילת תערוכת "אמנות עברית" (עמוס קינן) על תופעת הכנעניות וסימני הדרך שהותירה בחברה הישראלית משנות הארבעים של המאה ה-20 ועד ימינו. בהשתתפות: פרופ' יעקב שביט – ראש החוג להיסטוריה של עם ישראל באוניברסיטת תל אביב מנחה: אירי ריקין, מבקר ספרות ומרצה לפילוסופיה מוסיקה: רונה קינן – מתוך אלבומה "שירים ליואל", המוקדש לסיפור חייו של אביה עמוס קינן -->פרטים מלאים<-- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מועדון שבלול, נמל תל-אביב ביום שלישי ה-23.2 החל מ-19:00
כניסה בחינם - מותנה בהרשמה מוקדמת
-->להרשמה<-- (ופרטים נוספים) נפגשים בנמל עם רונה קינן ויהלי סובול - תקציר במסגרת אירוע נפגשים בנמל שיתקיים במהלך חודש ינואר בבתי קפה ומסעדות ברחבי נמל תל אביב, יתקיים המפגש "שרים ומדברים על תל אביב" עם הזמרים והיוצרים יהלי סובול ורונה קינן. במסגרת המפגש האינטימי תוכלו ליהנות מביצועים מיוחדים לשירים נבחרים מהאלבומים של השניים, לצד עיבודים חדשים והשפעות בלתי נמנעות מהמסורות המוזיקליות של שני המבצעים. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- פסטיבל האישה, תיאטרון חולון יום שבת, 6.3.2010 רונה תתארח בשני שירי הצדעה למוטאון.

ROTEM30035

New member
נו... יומיים עוזבים אתכם לבד אז...

אתם מדברים על ארוחות בוקר? יאללה שמישהו יציע נושא שיחה מעניין, מרתק, מושך ומסעיר. כפתור הריפרש שלי מחפש משמעות בחייו! יודעים מה... נעשה עסק: מי שייצור את השרשור המוצלח ביותר, בעל מספר התגובות הרב ביותר, יזכה בתגמול וירטואלי מטופש על חשבוני ואהבתי הנצחית. בעיקר אהבתי הנצחית. מוכנים? למקומות -> היכון -> צא ! (כן רעות - גם את!!
)

נצל"ש 2 - משוויצה באחים שלי ../images/Emo13.gif

תראו מה הם בנו! (עם עזרה מאבא) http://www.youtube.com/watch?v=qz0ydaykOWw ותראו איזה יפה הם מנגנים בזה! אךךך גאוות אם. הקטע מתוך צהרי מוסיקה של בית הספר הדמוקרטי במודיעין (כפרה עליו), וחוץ מהאחים שלי יש שם עוד כמה חברים טובים שלי + מורה.

mammal

New member
זה מבריק.

ולמרות האקסטרוורטיות, מפליא לא פחות הצוציק עם הלס פול. לוהט+.

דידושקע

New member
טואוב!!

והיי, גם לי יש חברים מהדמוקרטי! איך אחים שלך קשורים לשם? הם לומדים שם? את/הם גרים במודיעין? למה השמיים כחולים?

דידושקע

New member
אוי, זה מטופש להחריד

חסר להם במה להתעסק? ומישהו שם הגיב שרונה "אבו גבר", זה ממש שעשע אותי

רעוּת

New member
אני מנצלשת את השאלון שהכנתי למטרה זו ../images/Emo46.gif

.beat that ואם יהיה צריך אז אני אפילו אכין עוד אחד
. וזאת לא הבטחה, זה איום
.

ROTEM30035

New member
טוב נו, ניצחת

אבל את יותר ממוזמנת להכין שאלון נוסף. <כלל לא מאויימת>

ROTEM30035

New member
הו בכיף ../images/Emo213.gif

אני רוצה שאלון בהשראת "כשהקוצים היו קוצים". מוכנה לאתגר?

למעלה