אם אני מצלם עבירות תנועה - בוידאו

אם אני מצלם עבירות תנועה - בוידאו

מה המשטרה תעשה עם זה ? יש לי מתחת לבית צומת, שהרבה נהגים גולשים את ה"עצור" כאילו הוא לא שם ! הצומת קטנה אך קטלנית, כי מי שנוסע בדרך הראשית - יודע שלאחרים יש "עצור" - בקיצור אני מעוניין בבוקר לצלם עם וידאו נהגים ! האם המשטרה תעשה עם זה משהו ? האם זאת הוכחה מספיק חותכת לבית משפט ? מה דעתכם ?

מה המשטרה תעשה עם זה ???

לפי דעתי,אולי תשלח לשם שוטר או שניים לתת דו"חות במשך תקופה ולאחר מכן זה שוב יחזור למה שהיה. ו/או,פשוט תתעלם מכך כי יש להם דברים אחרים לעשות ואין להם מספיק כוח אדם לזה.

משפט קל - עם הוכחות חותכות !!

אני מאמין שהרשאה מהירה או קנס/שלילה קל יותר כשיש צילום של האירוע. או אולי זה יבוא אם אני אישית אגיש תלונה על הנהג ??

ליוזם המתוק

אולי תמצא לך חצי משרה במקום להשתעמם ,תשאיר עבודה לשוטרים!!!!אחרת הם ישתעממו,תן לשוטרים לעשות את עבודתם אני ראיתי משהו שעשה מה שאתה רוצה לעשות ,וגרם לתאונה עם 2 פצועים אז חביבי לך תמצא לך חצי משרה בבוקר,והכול יהיה בסדר

הבעיה היא שאני רק רוצה להגיע לעבודה

אני יודע שזה נשמע - הזוי.. אבל ראבק ! כמה אפשר לעבור ליד צומת ולראות כל מכונית שניה !! חוצה בלי לעצור ! אני לא קטנוני לגבי "ארבע גלגלים.." עוצרים.. אבל יש נוהג כזה של לגלוש לצומת.. ולהמשיך ! כאשר שדה הראיה סגור לגמרי.. כל פעם מכוניות עוצרות בחריקה - כיוון שזו כמעט תאונה. זה לא שאני איזה זקן בן 80 שאין לו במה להתעסק.. זה פשוט מסוכן !

avivbarnoy

New member
תוודא שיש לך את לוחית הרישוי

בצורה ברורה בתמונה אחרת זה לא שווה כלום, אם תפסת את לוחית הרישוי בתמונה יענישו את העבריינים.

הלו - רם ! שפה לא רצינית לפורום !!

האם יתכן שעל ראש הגנב בוער הכובע ?? האם משהוא מפחד מזה שהוא אולי יקלט במצלמה - חוצה צומת בלי לעצור "בעצור" ? האם אותו משהוא - מצקצק כאשר שומעים על תאונה עם 5 הרוגים.. כי רכב לא עצר בעצור ? האם אותו משהוא - חושב שמילוי גלויה של אור ירוק מכשירה אותו להמשיך לחצות צמתים בלילעצור ? או אולי פשוט מעולם לא נכנס בו רכב בעוצמה בדלת צד ! פרק לו את החלון לרסיסים על הפנים ! ושבר לו את המפרקת מהפגיעת צד ! אולי ?

לא לא יתכן

אני חוץ מלנסוע מהר לפעמים, אני לא עובר על שום חוק תעבורה! אבל להלשין על אנשים למשטרה בעיני זה פשוט גועל נפש!

לזה אתה קורא להלשין ???

ואללה האנשים האלה יום אחד יהרגו משהוא !! גם ככה כול חודשיים יש תאונה בצומת ! אם הנהג של ההסעה שלוקח את הילדים שלך לבית הספר היה נוסע בלי רשיון, מה לא היית מדווח ? או שהיית מרחם עליו ? אני מרחם על הקורבן ! ולא על הפושע ! כמו שאתה עוצר בעצור - וכמו שאני עוצר בעצור , אין שום סיבה שגם מחפפי התמרורים יעצרו. ואם הם לא רוצים לעצור - שיחטפו שלילה ! הרי מי שנוהג "לגנוב" צומת.. בסוף הרי יעשה תאונה. ואני מאחל לו מכל הלב לההרג !! אבל תחשוב עליך או עלי בדיוק חולפים בצומת ?? כל ההרוגים בכבישים - זה לא אצבע אלוהים. זה נהג רוצח "שגונב" אדום מלא ! או מחפף "תמרור עצור" ודבר אחרון. גם אם אינך מסכים עם דעותי. תתיחס בכבוד, כי המילים הבוטות שלך, והשפה הזולה, מבזות אותך ואת דעותיך, מהתיחסות רצינית בפורום.

N1ck0

New member
אתה צודק ב100%!

רק היום הייתה תאונה קטלנית בגלל נהג משאית שלא נתן זכות קדימה. אני מציע שתתקשר למשטרה ותברר מה ניתן לעשות. poet????

ttzz

New member
אף אחד

לא דיבר על זכות קדימה או עצור... מה שקשה להבחין בוידיאו לפעמים הבעיה שברגע שדבר כזה יקרה לשוטרים לא יהיה זמן לירות על אזרחים עם אקדחי ליזר והקופה תתמלא רק מדוחות חשובים של זכות קדימה,דבר שיותר חשוב אבל מכניס פחות כסף...אין להם זמן גם למשפטים אם משהו יערער וכמובן שכולם יערערו בלי לקבל קלטת וכמובן שאין כסף לקלטות לכולם כי צריך לקנות מצלמה שעולה 300000 ש"ח כדי לצלם אנשים בכביש 40 עם 2 נתיבים גדר הפרדה ושולים,נוסעים על 125 הבנתם למה לא ילך? נו נו למה לא ילך?

N1ck0

New member
לא דיברתי על המשטרה

התייחסתי לאותו כותב מקורי שמוכן לצלם את הרוצחים שלא עוצרים בתמרור עצור במצלמת הוידאו הפרטית שלו ולהעביר את הסרטים למשטרה

roy gabay

New member
שמע עיצה לי אליך לך ללשכת התנועה

אצלך (איפה אתה דר איזה עיר)? או לתחנת המשטרה תדבר עם הרמ"ת שם שישלח ניידות לשם

sperger

New member
רם חובק טיפשים

אתה קורא לזה הלשנה? או שיריתה תשובה מהמותן בלי לחשוב.. או שאתה באמת מוגבל שיכלית.

שהשמטרה תעשה את העבודה שלה!

המשטרה במקום לאכוף עברות מהסוג הזה נמצאת במקומות שהכי קל לה לתפוס וזה כבישים מהירים, על עברות של מהירות "מופרזת". וכן בעיני זאת הלשנה ,אם היה לו באמת איכפת הוא היה פונה לעיריה שישנו את הצומת , אבל הוא מעדיף בדרך הקלה שבעצם חוץ מלייצר כסף למשטרה לא תפטור את הבעיה שלו. רם חובק טיפשים? אני רואה שגם אתה משועמם , אתה אפילו לא מסוגל לקלל כמו שצריך ,לך תוציא את האגרסיות שלך על אנשים אמיתיים לא על המקלדת.

למעלה