אם אני מקבלת דמי אבטלה מתי אמור להכנס הכסף לחשבון?
H haimra New member 14/8/06 #2 להלן תשובת המל"ל על שאלתך מתי משולמים דמי האבטלה? התשלום בעד חודש האבטלה הראשון מתבצע במועד לא קבוע, והוא תלוי בתאריך שבו הוגשה התביעה וזמן הטיפול בסניף. התשלום בעד חודש האבטלה השני ואילך יהיה בסמוך ל- 17 בחודש שלאחריו.
להלן תשובת המל"ל על שאלתך מתי משולמים דמי האבטלה? התשלום בעד חודש האבטלה הראשון מתבצע במועד לא קבוע, והוא תלוי בתאריך שבו הוגשה התביעה וזמן הטיפול בסניף. התשלום בעד חודש האבטלה השני ואילך יהיה בסמוך ל- 17 בחודש שלאחריו.
N newKiticat New member 14/8/06 #3 הגשתי טפסים בסוף שבוע שעבר אני חתומה לכל החודש הנוכחי, וחתומה על עוד שבועיים בחודש יוני. אני אמורה לראות משהו בחשבון שלי מביטוח לאומי ב17 לחודש הזה?
הגשתי טפסים בסוף שבוע שעבר אני חתומה לכל החודש הנוכחי, וחתומה על עוד שבועיים בחודש יוני. אני אמורה לראות משהו בחשבון שלי מביטוח לאומי ב17 לחודש הזה?
H haimra New member 14/8/06 #4 מאחר והגשת את הטפסים בסוף שבוע שעבר וככל שידוע לך כיום הצפון בקדימות לא נראה לי שיספיקו לטפל בבקשתך כך שלדעתי את אמורה לקבל את קצבתך במרוצת החודש בלי תאריך מוגדר.
מאחר והגשת את הטפסים בסוף שבוע שעבר וככל שידוע לך כיום הצפון בקדימות לא נראה לי שיספיקו לטפל בבקשתך כך שלדעתי את אמורה לקבל את קצבתך במרוצת החודש בלי תאריך מוגדר.