אם אני עושה לסלולרי עם אנדרואיד רוט, אפשר אחרי זה לבטל אותו?

רוב הזמן נח

Well-known member
נדמה לי שאמרו באיזה מדריך שהרוט מוחק דברים בסלולרי. זה מחיקה כמו בפרמוט והתקנה מחדש? או דברים מסוימים? או שסתם אמרו וזה לא מוחק כלום?

יכול להיות שזה קשור לאזור שלי שהאינטרנט הסלולרי של רשת פלאפון מגמגמת ואיטית וזאת של סלקום פועלת נורמלי?

arseny92

Well-known member
מנהל
נדמה לי שאמרו באיזה מדריך שהרוט מוחק דברים בסלולרי. זה מחיקה כמו בפרמוט והתקנה מחדש? או דברים מסוימים? או שסתם אמרו וזה לא מוחק כלום?

יכול להיות שזה קשור לאזור שלי שהאינטרנט הסלולרי של רשת פלאפון מגמגמת ואיטית וזאת של סלקום פועלת נורמלי?
הרשת לא קשורה
אם יש root, בד"כ לא מתאפשר שימוש באפשרויות אשר מראש לא נועדו למצב שלמשתמש תהיה גישה נעה לאכסון אשר אמור להיות מאובטח כמו אכסון אישורי מפתחות של אפליקציות תשלום nfc
הסרת גישת root בד"כ זה פירמוט

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
הרשת לא קשורה
אם יש root, בד"כ לא מתאפשר שימוש באפשרויות אשר מראש לא נועדו למצב שלמשתמש תהיה גישה נעה לאכסון אשר אמור להיות מאובטח כמו אכסון אישורי מפתחות של אפליקציות תשלום nfc
הסרת גישת root בד"כ זה פירמוט
לא הבנתי.

sys_admin

Active member
הסבר פשוט כאן לאלה שקיבלו חסימה לצמיתות ב GOOGLE וגם בשאר מנועי החיפוש.

רוב הזמן נח

Well-known member
הסבר פשוט כאן לאלה שקיבלו חסימה לצמיתות ב GOOGLE וגם בשאר מנועי החיפוש.
יפה מאוד. הוא מסביר על דרכים לעשות רוט במקרה ואי אפשר לעשות אותו בצורה הרישמית. אבל במקרה שלי המכשיר עצמו מאפשר את זה ומפנה לכלי הרישמי שמאפשר לעשות את זה. אז ההסברים האלה הם לא מה ששאלתי.

שאלתי מה יהיה מצב המכשיר אחרי שיעשה לו הרוט? האם הוא ימשיך לפעול כרגיל ולא ימחק בו מידע או קבצים שכבר היו בו? זאת שאלה למי שניסה וכבר עשה את זה.

למעלה