נכון להיום לא יודע אם הייתי ממליץ לך...
על דווקא המכשיר הזה , או דווקא קנייה בארץ. ספציפית לקנייה בארץ - המכשיר שנמכר בארץ נמכר בגירסה 1.5(המערכת הפעלה של המכשיר) , גירסה דיי מפגרת למען האמת, בהשוואה לרוב האפשרויות שמוצעות במכשירים אחרים של חברות מתחרות. נכון לעתה לא ידוע אם יהיו עידכונים למכשיר הזה, מעבר לגירסה 1.6 בעולם, למרות שכבר יש חרושת שמועות שבעולם המכשיר יזכה לעידכון לגירסה 2.0 . בארץ הסיפור הוא שונה ודיי דפוק מיסודו, נכון לעתה אין עידכון אפילו לגירסה 1.6 למכשיר, ולא ברור אם איי פעם יהיה...ואם כן אלוהים רק יגיד לך מתי...
בעיות נוכחיות במכשיר גלקסי בגירסה האחרונה שמשווקת ע"י היבואן: המצלמה היא באיכות בינונית ומטה - זה בגלל שאין אפשרויות נוספות למצלמה מלבד צילום,אין מעבר קל בין צילום ווידאו לסטילס, אין אפקטים, ואין כמובן זום דיגיטלי (אופצייה שקיימת רק ב גירסה 2.0 ). המצלמה על אף העובדה שהיא 5.0 מגה פיקסל נופלת באיכותה ממכשירים אחרים שעל פי נתוני היצרן משתמשים במצלמה פחות טובה. (צילום ווידאו יוצא מטושטש(עם GHOSTING) אלא אם כן התיאורה היא אידיאלית, צילום סטילס גם הוא יוצא מטושטש לעיתים קרובות, המצלמה מגיבה לאט) סאונד הנגן והרמקול הינם סבירים, אך שוב חברות אחרות עשו את זה יותר טוב. נכון לעתה אם לא בוערת לך הקנייה הייתי ממליץ לחכות ולראות איך ייקלט הפלאפון החדש של גוגל NEXUS ONE ומי יפעיל אותו בארץ, או ללכת על האנדרויד של אריקסון. (שאני גם לא בטוח שיצא כבר... ) בקיצור נראה לי שווה לך לחכות או לקנות בחו"ל אם נושא העברית הוא לא קריטי.