אני רוצה לקנות NOKIA 9210 חדש הצרפת ללא כרטיס SIM, אני שמחודש הבא יתחילו למכור אותם גם בארץ אבל תמיכה בעברית מלאה, יש אפשרות להוסיף עברית לפלאפון שנקנה בארץ זרה ?
טכנית אין שום בעיה להוסיף, אבל יורוקום ינסו להתחמק מאחריות ויגידו שמהכשיר נעול לסים זר, ולכן לא יכולים לעשות איתו כלום. כשאתה קונה תנסה לבקש שיביאו לך איזה מסמך שיראה שהמכשיר אינו נעול לסים זר, ועם מסמך זה תלך ליורוקום ואז הם לא יוכלו להגיד לך כלום.
אבל תאמין לי שיורוקום עושים בעיות! כולם מגיעים אליהם עם כרטיס סים של אורנג´ בפנים והכל עובד טוב, רק הם לא רוצים, משום מה, להתעסק עם מכשירים מחו"ל, ולכן אומרים תמיד שהמכשיר נעול.
ברשותי נוקיה 9210 ויש לי תמיכה בעברית חלקית כלומר גופנים בעברית וניתן לשלוח SMS ופקסים בעברית הכי חשוב זה שיהיה גרסה אנגלית במידה ואתה קונה נוקיה 9210 עם צרפתית אני לא אוכל להבטיח שתוספת תוכל להיות טובה וגם יש גרסה עברית מלאה לנוקיה 9210 בתמורת כסף , כמה ומי מו ומה אוכל להשאיר פרטים על חברה בישראל שעושה את זה ואם אתה מעוניין תברר עוד לפני קנית נוקיה 9210 והם יתנו לך יותר פרטים ומה לקנות ולגבי יורוקום , תזכור לנוקיות יש שנת אחריות בנלאומית ... ובמקרה אני מתלבט למכור את הנוקיה 9210 ומי שרוצה שישאר פרטים באיי מייל והצעת מחיר שהוא חושב שמתאים לנוקיה 9210 ואענה באיי מייל תודה מראש 9210 המדהימה !!!!