אם אני קונה Iriver H10 באינטרנט

eladgoldman

New member
אם אני קונה Iriver H10 באינטרנט

שלחתי לאתר שלהם בארה"ב שאלה בקשר לשימושו של המכשיר כדיסק קשיח והם ענו לי שהוא יכול לשמש ככזה אשמח לתשובה כי לפי מה שקראתי בפורום הדגמים מארה"ב אינם משמשים כדיסק קשיח? תודה!!! להלן Can I store my files (various not only pics and mp3) on the h10 iriver The iriver H series players will appear as a new drive on your computer (PC or Mac) and no interface software is required. The players can store music files, as well as store and shuttle any computer data file (including non-music files such as jpeg, Word doc, or any other) to other computers without restriction. For alternative retailers who may have additional payment options, please visit the Where to Buy page. Then click on your preferred player family and model for a list of retailers.iriver H series players and accessories are availalable at the iriver America eStore. The eStore accepts Visa and MasterCard.

eladgoldman

New member
מיסים

עוד שאלה. מישהו יודע אם אני מזמין באינטרנט ב 300$ יעשו לי בעיות עם מכס

יאיר B

New member
300$ ../images/Emo26.gif מכס

כשהחבילה תגיע לישראל - אתה תוזמן אחר כבוד למכס כדי לשחרר אותה (ולשלם כמובן). והערה כללית: אני לא מבין למה אנשים מתעקשים לקנות בחו"ל ולא בארץ (לדעתי הפרש המחיר אל מצדיק את כל הבלגן הזה וכמובן את איבוד האחריות - אאל"ט ל-IRIVER אין אחריות בינלאומית שתקפה בישראל)

meidos

New member
על irive בחו"ל

לפעמים קנייה בחו"ל מתבררת כמאוד משתלמת. כאשר האייריבר h10 עלה באמזון 210 דולר (המחיר כבר עלה) הזמנתי את המכשיר לכתובות של דודים שלי בארה"ב, שבאים לארץ בעוד קצת פחות מחדש. הנה דרך מצויינת לחסוך את הפרש המחירים שעומד על כ- 350 ש"ח.

יאיר B

New member
מצויינת? לא בטוח

יש בכך סיכון של שירות. ל-URUVER אין שירות בינלאומי (ארקדיה לא מקבלת מכשירים שניקנו בחו"ל). כך שזה סיכון. אם המכשיר לא יתקלקל בשנתו הראשונה (וסביר להניח שזה מה שיקרה) אז הירוחת, אבל אם לא - תצא בהפסד גדול מאוד. זה כמו ביטוח: שילמת ולא תבעת - הפסדת, אבל אם הלך האוטו טוטל-לוסט: הרווח שלך הוא עצום. אני לא קונה שום דבר אלקטרוני בחו"ל - בגלל הסיכון הזה. השיקול הוא שלך. הערה: יש חברות מסוימות שנותנות שירות למוצרים שנינו בחו"ל (בהצגת הוכחת קנייה כמו קבלה): למשל אפל (ל-IPOD) או IBM, אבל אלו חברות נדירות.

weird dust

New member
ארקדיה נותנים שירות

הם אומרים שלום, הם נחמדים ואומרים לך אין בעיה בתמורה לסכום ככה אנחנו שולחים אותו לארץ המוצא שם יטפלו בו.

יאיר B

New member
כן

אבל אם אתה קונה בארץ - אתה לא משלם כלום על התיקון. אגב, מה הסכום? הוא קרוב ל-350 שהוא חסך?

meidos

New member
אני אקח את הסיכון

שזה יתקלקל בשנה הראשונה, מה הסיכויי שזה יקרה? וואו, אתם פסימים.

LeAnNe

New member
יש לי גם שאלה בנוגע לH10../images/Emo62.gif

יש לי בעיה במכשיר, העיברית כתובה הפוך יש סיכוי שאני יכולה להוריד משהו שיגרום לעיברית להיכתב נורמלי? (לא מצאתי באתר ההורדות)

OniOn Of a dOwn

New member
לא... לא פיתחו עידכון כזה עדיין...

אבל את יכולה להעביר את השירים אחרי ששינית את התגית של השיר וככה הוא יופיע לא הפוך... יש תוכנות שעושות את זה.

bitonano

New member
"פליפ פלופ" ניתן להשיג פה:

www.hebpod.info בתשלום של 25 ש"ח. לא להביא פה הורדה של התוכנה כי זה לא חוקי.

למעלה