אם אני רוצה להגר לקנדה עם חברה

shanyco2

New member
אם אני רוצה להגר לקנדה עם חברה

שגם היא נואשת מן המדינה, יש איזו שהיא פרוצדורה מיוחדת כלומר חוץ מהלגיש יחד על מנת שנקבל את ה-PR ביחד והאם יש צורך לשנינו למלא את Factor 6 – Adaptability על פי הנתונים אחת של השנייה

predoc

New member
את קצת מטושטשת ...

או יותר נכון לא ברורה מה הכוונה חברה ? בת זוג ? או חברה במובן "הרגיל" ? ביחד מתייחס לבני זוג , משני מינים או זוג חד מיני. האופציות הן נשואים או ידועים בציבור. אם אתן נשואות מחוץ לגבולות ישראל ( בישראל אין נישואים חד מיניים ) או ידועות בציבור בישראל תוכלו להגיש יחד. במקרה תצטרכו לבדוק מי מכן צוברת יותר נקודות כמגישה ראשית והיא זאת שתגיש והשניה תהיה בת הזוג. במקרה כזה גם תצטרכו אכן למלא גם את פקטור 6 בטופס. במקרה שאתם חברות במובן "הרגיל" הרי שאתן שתי בקשות נפרדות לחלוטין בלי שום קשר בניכן. ופרקטור 6 אינו רלוונטי לגביכן אם הוא מתייחס אחת לשניה ולא למשפחות שיש לאחת מכן בקנדה כ PR או אזרחים. תוכלו להגיש באותו יום ...ולקוות לקבל את הזימון להגיש מסמכים במועדים סמוכים ..לאסוף יחד מסמכים ...ואחר כך ללכת יחד לרופא..ובמידה והכל עובר חלק לשלוח יחד את הדרכונים לשגרירות לקבלת ה PR . אבל מבחינת השגרירות אין בניכן שום קשר.

shanyco2

New member
התכוונתי לחברה במובן הרגיל

אז הבנתי סבבה כלומר אם נגיש באותו יום נקבל את הזימונים במועדים סמוכים כלומר גג הפרש של שבוע שבועיים. ואין מצב שאם נבקש מאנשי השגרירות לבדוק את שלנו ביחד הם יתחשבו בבקשה?

ILCA

New member
מהכרות עם הבירוקרטיה בשגרירות - לא

סביר שבקשה כזאת בכלל תשקל.... עם זאת, גם אם הבקשות של שתיכן תאושרנה, נניח עוד 3 שנים, יהיה לכן חלון זמן של עד 3 שנים (שנה מהבדיקות הרפואיות למימוש ה-PR ועד שנתיים נוספות לפני מעבר סופי לקנדה), כך שבוודאי תוכלו לממש את המעבר ביחד.

shanyco2

New member
הבנתי, תודה לשניכם

אני מקווה שנגיש בקרוב זה תלוי בגורם מסוים שאני מקווה שיתקיים כמה שיותר מהר

predoc

New member
ממש לא מחייב

אתם יכולים להגיש באותו יום ולקבל תשובה גם בהפרש של שנים הסטיסטיקה מדברת על סיום טיפול ב 50 אחוז מהתיקים 80 אחוז מהתיקים ו 90 אחוז מהתיקים בפרקי זמן מסויימים. אין שום הכרח שהתיק שלך ושלה יפלו באותו משבצת זמן. זה יכול להיות ימים שבועות חודשים וגם שנים. כדי לסיים לטפל ב 90 % מהתיקים כתוב שנדרש להם 5 שנים אם אני זוכר נכון. אם נהייה אופטימיים ושתיכן בערך באותו מצב של השכלה ,כלכלי ,גיל, וכו. ומעבר לשם על הטפסים לא יהיה יותר מדיי הבדלים... והתיק הוא פשוט להערכה ואין שם כל מיני ילדים מאומצים נישואים שניים וגירושים שלישיים....סיכוי לא רע שיהיה מדובר בהפרש של ימים עד חודשים בודדים ולא מעבר לזה. ולא אין מצב השגירות לא פועלת בסבבה ...והם ממש לא קצוות ....ולא פיי ...והם לא ממש שולטים ב OMG

shanyco2

New member
המצב שלנו בערך אותו הדבר

לה כבר יש תואר לי יהיה עוד שנה זה ההבדל היחיד בינינו אה כן לי יש קרובים ולה אין

למעלה