אם אעזוב/

Rebecca131

New member
אם אעזוב/

אם אעזוב, השמש תמשיך לזרוח ,
ואנשים ימשיכו לרוץ אחרי זנבם סחור סחור, בתקווה שימצאו משהו חדש בתוך ערימת הזבל הישנה שלהם .
אם תעזבי, הירח ימשיך להופיע כל לילה בבר הכוכבים הידוע, ינגן וישיר נחמות ללבם של עוד מליון נשמות תוהות כמוך.
אם אעזוב , הפקקים באיילון ימשיכו להציק לכולם , מחירי הדלק והדיור ימשיכו לצבוט בארנק , הומלסים עדיין ירבצו ברחובות ואנשים עדיין יתהלכו בלב מלא פחד (שמא יום אחד גם הם יהפכו למקבצי נדבות מאנשים לא נדיבים שכמונו ) הביתה ויספרו לקרוביהם איך ריחמו על ההומלס הזה אבל לא עשו באמת כלום כדי לעזור לו .
אם תעזבו ,ככל הנראה ביבי עדיין ישב בשלטון כי אין " מנהיג אחר" (שמשדר ביטחון ולא נשמע כמו צפרדע דרוסה וזורק הבטחות מרשימות תחת נרקסיזם חבוי באופן מקסים ) ,
קומונת הפוליטיקה עדיין תתרחב ותגדל ,
ילדים רעבים עדיין יהיו זרוקים ברחובות בחיפוש אחר חומרים שגורמים לך לברוח הרחק לעולם דמיוני וכאוטי ,
ניצולי שואה עדיין יחיו בקופסאות של טונה
ועשירי הארץ ימשיכו לאכול קוויאר בבוקר עם כוס שרדונה 1960.
אם אעזוב , אז אנשים שהייתי חלק מזווית עיניהם בתקופה כזו או אחרת ,
יגיעו אל קברי עם פרצוף של " חבל היא הייתה כל כך מיוחדת , עולם שלם של פוטנציאל מבוזבז " , דמעות אמיתיות ירדו על האדמה האבלה ,
מדי פעם אני אעלה בשיחות של החבר'ה : "היה ידוע שיום אחד זה מה שיקרה, הדיכאון שבר אותה" -חברה תגיד והשאר יהנהנו בהסכמה .
"לא היה ניתן להציל אותה " , יסכם אחד מהם לכולם ,
מין התנערות מאחראיות , התנערות מאשמה , התנערות מהתבוננות פנימית , שייתכן, ייתכן אחד מהם היה יכול לתת לה עוגן .
השנים יעברו ואהפוף לצללית כהה על השידה , לתמונה על המקרר , ולנר נשמה פעם בשנה על המצבה הקרה .
כשאעזוב,
הזמן ימשיך לתקתק ,
העונות ימשיכו להגיע באותה השעה ,
תינוקות חדשים יוולדו ויפיחו לכל אחד ואחת חיים בחללים המתים.
אנשים ימשיכו להתעסק בטפל ולא בעיקר ,
יזיעו, יתעייפו, ירקדו, ילקקו ,
לאלה ,שלא באמת חשובים .

אנחנו תמיד מנסים להשאיר רושם על אלה שלא קיבלו אותנו נכון ולא על אלה שכבר כן ,
אותם אנחנו לוקחים כמובן מאליו.

אנשים ימשיכו לשנוא את האף שלהם , את השיער שלהם ,את השדיים , את הרבע בטן וינסו לשנות את זה בעוד ניתוח קוסמטי שמרוקן את הכיס, כשהתיקון היחיד שהם צריכים הוא בעצם עמוק פנימה בלבם .
אנשים ימשיכו לחייך בראי ובפנים לבכות ולשנוא את עצמם ואת החיים שלהם,
לחייך ולהדחיק, לאגור אבק על המדף מתחת לערימה של דברים לא רלוונטים .
להאשים את העולם בצלקות שלהם ,
ובמקום ללכת לטיפול ,כי טיפול פסיכולוגי הוא ל"חולי נפש" ,הם יקנו עוד כמה בגדים, עוד כמה מכוניות וגימיקים לצרכן הפראייר ( עם הכחשה גורפת להתמכרות )ועוד כמה תארים וסטטוסים וכסים ושולחנות במשחק המטונף של ה"כבוד העצמי " בנסיון פשוט למלא את הריקנות השוסעת שבהם .( דיכאון סמוי ) .

אם תעזוב , אז תעזוב.
זה לא באמת ישנה דבר .
החיים ימשיכו לחיות ואנשים ימשיכו להיות אנושיים .
כאלה אנחנו.
בסוף כולנו עוזבים , ביום כזה או אחר.

השאלה האמיתית היא,
עד שנרצה את חיינו בעולם הזה ,
איזה אנשים נבחר להיות בעוד ניתנה לנו הזכות להביט אל תוך הראי?
אחרי סיפור חיים ארוך ומתיש בתוך שנים קצרות ושעות יפות ,
הבנתי דבר אחד ,
רק כשנוכל להביט אל תוך הראי ולאהוב את עצמנו,
נוכל גם לשקף אהבה( מושג שכולנו מכירים אך לא כולם יודעים להשתמש בו ) לכולם,
חופשי, בחינם .

הרי בתוך כל הכאוס (החיים)הזה , אף אחד לא היה רוצה לשחות לבד.

אז תעשו טובה לעצמכם,
לפני שאתם יורים חיצים ופוגעים רחוק רחוק מהמטרה,
תלכו לראי, תסירו את מסכות הבטון מפניכם, ותאהבו את עצמכם,
ככה סתם , עם אף שבור , גבות לא מסודרות , כרס פיצה , מינוס בבנק ,חיוך עקום, נכשל בקורס ,יופי בינוני,תחושת פספוס, אשה בוגדת , בעל לא מתאמץ , מדינה מחורבנת , נטייה מינית לא מתקבלת, נקודת חן לא במקום , גבוה מדי , גמד , זין קטן , ציצים מינייטורים, אינסטגרם רק עם אלפיים עוקבים ,אמא חולה במיטה , אהבה מיתולוגית שלא מרפה ,עיניים אדומות, או לב שבור על הרצפה.

כולנו צמאים לתשומת לב ולאהבה ,
ויהיה טוב ועדיף(הרי תמיד חייב להיות אינטרס עצמי ) לכולנו לאהוב כאן ועכשיו ,
כי כשתורנו יגיע , רק אז נוכל לעזוב בשקט ,
שלמים ומלאים ,
באהבה . (אמיתית כזו,כמו בסרטים ).

alice1803

New member
היי שבת שלום, תהיי חזקה, לא לוותר על כלום

אל תתייחסי לאנשים מעצבנים, תמשיכי לפזר אהבה כמה שאת יכולה, תחיי במעגל שבנית לעצמך, תתנתקי ממי שמעיק עלייך, ועושה לך לא טוב, תטוסי לחו"ל, תביאי חתול, אולי כלב קטן, אולי תעסוקה אחרת או בנוסף.
&nbsp
יש מלא דברים שאפשר לעשות בשביל לשפר את החיים, אנחנו פשוט לא עושים כלום!!!
&nbsp
ועד שאנחנו עושים משהו שעושה לנו טוב, אנחנו מנסים להיאחז באותו רגע נעים ונחמד, ומתעלמים מהאפשרות שאפשר לבחור לחגוג את החיים, מבלי להתעסק במחשבות מיותרות ושליליות, כי בתכל'ס אנחנו חיים במדינה הכי קשה בעולם, ולא חסר לנו אקשן מהסוג הלא נעים בכלל.
&nbsp
אני זוכרת את עצמי בתור ילדה קטנה בגן, מרגישה דברים אחרת משאר הילדים, משחקת לבד עם עצמי, כי הילדים בגן לא עניינו אותי בכלל, וחשבתי שהם מתעסקים רק בלהציק, להרביץ, ולעצבן, הם לא הרגישו מה שאני מרגישה.
המציאות הכתה בי בעודי ילדה תמימה בת 3, הכל היה חזק מידי, אם היה יורד גשם והיה קר, אני הייתי מרגישה את העוצמה על הנפש שלי, כאילו הטיפות נוגעות בי, ועושות לי חור בנשמה, כי קר, ואני מרגישה לבד.
&nbsp
לא מקשיבה לאף אחד, יוצאת החוצה, לא מצליחה להתנתק מהטבע, חלק ממנו, הגשם היה נוגע בי בכל כוחו, כשכולם היו בסדר גמור, ולא נראים סובלים כל כך.
&nbsp

למעלה