טוב כמה דברים שעלו לי בראש.
מה מספרים? יותר קל מה לא מספרים, לא לדבר על צבא, על יותר מדי משפחה, על אקסים/יות ומערכות יחסים קודמות, על מין. על מה כן? מוזיקה, מנסיון זה מחבר נפלא בין אנשים. על דברים שקרובים אליך כמו תחביב מסויים, לשאול איך את/ה אוכל את המילקי זה אחלה נושא לשיחה. מי משלם? אני, חצי חצי. יש בנות שמוציאות ת'ארנק ויש שלא. בכל מקרה אני בקטע המיושן, אבל לא עושה מזה סיפור גדול. מה שיוצא. קירבה פיזית-לא מנשק ולא נעליים. כלום. זה לא לעניין ולדעתי זה מראה על חוסר כבוד, כי בסך הכל זה בן אדם שאתה לא מכיר ואתה לא יודע אם הוא מעוניין. לבוש - לדעי אין צורך לדפוק הופעה של מינימום חתונה, זה מיותר, לבוא במשהו נוח, להרגיש כיף, באים לפגוש בן אדם, כוס קפה או סרט, זה לא מסיבת קוקטייל של שגריר זימבבואה. בנות-אין צורך להשחית את פנייך באיפור אנחנו יוצאים לפגישה לא לגרום ללוריאל לפשיטת רגל. ואם בלבוש עסקינן, אז להיות אסתטיים וזה בעצם תופס לכל דבר בחיים... בנות-אין צורך להתעכב על גילוח רגליים אם את באה עם ארוך אף אחד לא ישלח לשם ידיים,בנים- אין צורך להתעכב על גילוח פנים אם אתם חושבים שיפה לכם קצת זיפים (רק תיישרו קצת, זה יפה) הכי חשוב
לא לתכנן מה אומרים, מה לובשים, בחיים לא לתכנן נושאי שיחה זה רק יהרוס אותה, ככל שתחשבו יותר לפני תהיו יותר לחוצים בדייט עצמו ספונטניות זה דבר בריא, סטינג המוכשר כתב משפט יפה: Be yourself, no matter what they say זהו (נכון לעכשיו
)