אם אפשר חוות דעת בבקשה

אם אפשר חוות דעת בבקשה../images/Emo101.gif

לפני כ 3 וחצי חודשים עברתי תאונה. רכבתי על אופניים שלפתע אשה שחנתה באדום לבן פתחה את דלת המכונית. לא היה לי זמן תגובה, והועפתי שמאלה. הנזק שנגרם לי הוא פריקת כתף שמאל ובעיה מסויימת בגב תחתון מעין כאב חד שחוזר במאמץ מסויים. יש לציין שהיד הדומיננטית שלי היא שמאל. כעת אני במסגרת פיזיותרפיה אחת לשבוע לכתף, ואחת לגב. וכמובן עושה תרגילים מידי יום לשיפור המצב. אני רוכב אופניים, וכעת מפחד לשוב לכביש מחמת התאונה. על כדורגל, וכדורסל אין מה לדבר.. למצוא תעסוקה שדורשת עבודה פיזית איני יכול מפאת המגבלה. יש לציין שלא עבדתי בזמן התאונה ויתכן שזה היה מעלה את הפיצוי. , התיק שלי אצל עו"ד, שטוען שכעת אין מה לעשות בנתיים עד שאסיים טיפול, ויתבהר העיניין. שאלתי היא כזו : מהו הסכום המקסימלי שעלי לתבוע פחות או יותר? על איזה סדרי גודל מדובר מנסיונכם..? תודה למשיבים.

סתיואדם

New member
חולק על דעת העו"ד הנכבד

בהחלט יש מה לעשות !!! אין פה ענייןש ל סכום מקסימאלי אלא מיצוי ומיקסום זכויותיך צריך לבחון את התיק שלך ואת הטיפולים אותם עברת ועובר בהווה תוך כדי חישוב הטיפולים העתידים ואיבוד התשתכרות עתידי ובהחלט יש מקום להגשת תביעה לביטוח הרכב שפגע בך וזאת בכדי לקבל מיקדמה על בסיס הטיפולים שאתה עובר כרגע מבחינת החזר הוצאות .

התגבשות נזק

שלום רב, אני לא מכירה את העובדות לאשורן, אך נוטה להסכים עם עורך הדין שלך. יש סוג של פגיעות, שבהם יש צורך להמתין ולראות כיצד יתייצב מצבך הרפואי. האם בסוף, הנזק יחלים החלמה מלאה או יחלים תוך היוותרות מגבלה. כמובן, שכל אחת מהאופציות מובילה למסלול שונה של ניהול תביעה, סכומי פיצויים שונים וכו' . בברכה,

bilam

New member
במקרים של פגיעה אורטופדית

את חברת הביטוח והמוסד לביטוח לאומי מקובל לתבוע רק שנה מיום הפגיעה (פחות או יותר), מכיוון שבשלב זה הפגיעה מתיצבת. אתה יכול לתבוע אישית את הנהגת עבור הנזקים (הכלכליים בעיקר) שנגרמו לך ושאינם מכוסים ע"י חברת הביטוח ו/או המוסד לביטוח לאומי, גם תביעה זו לוקחת זמן (תלוי בגובה התביעה אתה יכול לפנות לתביעות קטנות (הליך מהיר יותר ופחות בירוקרטי). חשוב מאוד שתאסוף כל עדות למצבך (צילומים (רנטגן ורגילים), קבלות, אישורים (ימי מחלה, פיזיוטרפיה, מוניות וכו'), הם יהיו ההוכחות שלך לנזק שנגרם לך. חשוב לקבל דו"ח משטרה (רצוי שיהיה שם צילום או לפחות שירטוט של מקום התאונה וכן מסקנות בוחן תנועה.

תודה על התשובה. אבל

בקשר לחוות דעת משטרה , הם סגרו את התיק משום מה. בזמן התאונה לא פוניתי ע"י מד"א ולא באה משטרה. אלא ע"י הנהגת במקרה שלי. זה עשוי לפעול לרעתי?

bilam

New member
היה יכול לעזור

בכל זאת תבקש לצלם את תיק המיון בית החולים בו טופלת לאחר התאונה. שים לב שיהיה מצויין שם כי מדובר בתאונת דרכים. * ברגע שדיוחת במיון שמדובר בתאונת דרכים המשטרה חייבת לחקור. גם אם התיק סגור תתקשר ותבקש לצלם את התיק (צריך לקבוע תאריך). מה שחשוב בתיק המשטרה הם בעיקר העדות שלך ושל הנהגת (גם פרטי הנהגת). כמובן שבמידה ויש מסקנות של בוחן התנועה והן לטובתך אז מה טוב. עפי עדות הנהגת אתה יכול לתבוע אותה או לבקש לחקור אותה (בביהמ"ש) עד לקבלת התוצאה המתאימה לך. אם אין צילום של המקום טוב תעשה אם תצלם את המקום (אם אפשר מבניין גבוהה באזור) ותשרטט את מהלך הארוע - תוך דגש על קנה מידה נכון. מידת ההצלחה בהגשת תביעה הינו כמידת השקעה. בהצלחה.

למעלה