אם אפשר להמליץ על הסרט-

אם אפשר להמליץ על הסרט-

(קצת מוזר לי אגב, מה שקורה בפורום טרנס.. אז באתי לכאן.. כל הקטע הפסיכוטי הזה של טרולים או לכאורה טרולים וכו'. די מקשה עליי. כי אני די נותנת אמון ומנסה לכבד והכל. מרגיז שפורומים נהרסים בגלל אוירה עוקצנית, בשביל עוקצנות והפחדות אין טעם לפורום שאמור לגרום להרגשת ביחד)

ולעניין ,סליחה :)

אני רואה כרגע (בחלקים) את הסרט "נימפומנית" של לארס פון טרייר (הידוע כמעורר מחלוקות) . די מומלץ, ולא רק כדיון על מיניות פתוחה, על מישהי שמצד אחד לא מתביישת במיניות שלה...מצד שני - כן מאמינה שאותה מיניות היא חטא שעליה היא נענשית.

אחד הסרטים שהם מעל ומעבר לכל מה שנראה לאחרונה.

Lundi Bleu

New member
היתה לי בעיה עם מגיב אנונימי

שהיה ברור לי שיש לו גם זהות לא-אנונימית בפורום, והוא השתמש באנונימיות כדי להטריל. בתמורה, לאדמין היתה בעיה איתי, כי הוא ראה את הפרטיות של אותו אדם כערך חשוב יותר מהטרלה. לאידע.

koantin

New member
בתור מי שהייתה אחראית על ה"אבטחה" והניקוי...

בפורום מסוים לפני מספר שנים, טרולים אינם זכאים לשום פרטיות, לעניות דעתי, לא יותר ממטרידן מכל סוג אחר ב"מציאות".

Lundi Bleu

New member

Lundi Bleu

New member
בקשר לטרול שדיברת עליו...

אני הייתי עכשיו בפורום טרנסג'נדרס וחברים ובדקתי את העניין. לדעתי עשיתן טעות שאמנם היא לא עד כדי כך נפוצה באופן כללי, אבל נתקלתי בה כבר. יש הבדל בין רגרסיה בגיל שהאדם מפנה כלפי עצמו לבין פדופיליה. למעשה, ההבדל הוא עצום. אני אתן לך דוגמה ממישור אחר - יש קבוצה בפייסבוק של בחורות שמתלבשות כלוליטות. נשים בוגרות, יש להגיד. אני מעריך אותן על האומץ שלהן. אז מה, הערכת נשים בוגרות הופכת אותי לפדופיל? זה מותח מאוד את ההגדרה של פדופיליה. או שאולי הן הפדופיליות, שזה בערך מה שאמרתן לטרנסית ההיא?...

koantin

New member
באיזו טרנסית מדובר?

מדובר בגבר מטרידן לכל דבר. לא כל אחד שמעמיד פני טרנסית בפורום בשלל שמות מגוונים ושינויי גוונים הוא טרנסית.

אגב, לגבי קבוצת הלוליטות, אם מדובר בקבוצה שאני חושבת, אחת מבנות זוגי שם, ואני לא מבינה את ההשוואה.
הן מנסות להיראות כמו ילדות? לא. הן לובשות שמלות מעט מצועצעות, בסגנון ויקטוריאני, שפופולרי גם בתרבות לוליטות עכשווית להבנתי...לא שהבנתי את הקשר, אבל מי תרד לסוף דעתם של מעצבי אנימה?
עדיין לא שמעתי ממנה שהיא רוצה להיות/להיראות כמו ילדה...והיא לא נראית.
השמלות שלבשה כאמור הזכירו לי שמלות תקופתיות ויקטוריאניות ותו לא.

מה שהולך בפורום, לצד העובדה שאותו אדם פונה מכמה וכמה חשבונות שונים לגבי אותם הדברים, מעמיד פנים שמדובר באנשים נפרדים וכו'(כבר לא הכי אתי בהתנהגות בפורום ועילה במספר פורומים שהכרתי להעפה לאלתר), הוא שלצד הפנטזיה להיראות בכל אמצעי שניתן כילדה קטנה ודחיפת תכונות סטריואטיפיות מלאות אידיאליזציה לילדות קטנות(סטריאוטיפ המלאך...נראה לי גם זה כיכב בתקופה הויקטוריאנית בתמונות שעשו לילדים בזמנו, ד"א), מופיעה פנטזיה שאת אותה ילדה ינצלו מינית ובאלימות.

זו פנטזיית אונס פדופילית עצמית.
אני באמת מתנצלת על כך שזה גורם לי לצמרמורת ואיני חושבת שמקומו של כזה דבר בפורום המדובר.

Lundi Bleu

New member
לכל אחד יש טריגרים אישיים.

אני למשל ניסיתי לקרוא את אתר 'אמת אחרת', לא בפעם הראשונה, ונבהלתי וברחתי כי אנשים כאלה וצורת חשיבה כזאת מאוד מטרידים אותי. מה זה אומר לדעתי על כיצד יש להביע את עצמך במרחב הציבורי? כלום. זה שאני לא מוצא עניין בזה לא אומר שיש לי שאיפה להעיף את זה. ואגב, אני נותן את עצמי רק כדוגמה, הכוונה היא שאי אפשר למנוע דיונים שלא מעודדים פגיעה בגלל איזו אי-נוחות פרטית.

ההשוואה לדעתי במקום, כי באותה מידה שאת לא מבינה למה בכלל הן נכנסו לשיח, אני בכלל לא מבין כיצד האשמתן אדם בפדופיליה, ומה זו בכלל פדופיליה עצמית.

ומילה אחרונה לגבי מה שאמרת על הפנטזיה - אנחנו לא יכולים לדעת מאיפה זה בא. יכול מאוד להיות שזה מקרה של פוסט טראומה, ואת שופטת מהר מדי. בהתחשב בעובדה שהפסיכיאטרית אמרה כיבכול שהגיל המנטלי של אותו אדם נעצר בגיל 5.

koantin

New member
כן...אז לא ממש. אני רואה שאין עם מי לדון פה.

יש כללים לפורומים, לסביבת דיון נעימה וקשורה לנושא הפורום והנחיותיו.
מי שמפרסם פנטזיות מיניות של התעללות מינית בקטינות, גם אם זו פנטזיה בה הוא הקטינה, לא מתקבל בברכה בפורום שמטרתו עזרה חברתית, בירוקרטית ורפואית למטריה הטרנסג'נדרית.

אבל אם אתה בדעה שמותר לחולי נפש מסוכנים להטריד עוברי אורח ברחוב וצריך לשחררם מכותלי בתי החולים, הקבלה לנעשה בפורום כרגע, אני רואה שאין על מה לדון.

באותה נשימה אזכיר שהגיע מטרידן אלים לאחד מהמפגשים החברתיים וסולק לאחר שניסה לחטט, העליב והתעלם ממטרת הקבוצה כליל. אני בטוחה שגם לו מגיע להשמיע את דעתו לפיך.

זה פשוט לא עובד ככה. יש גבול לחופש הדיבור והמעשים.

Lundi Bleu

New member
אויש, תנוחי.

ואגב, בתי חולים לחולי נפש לא מחזיקים אנשים ליותר מתקופת אישפוז קצרה, כי חסרות מיטות. אחותי עובדת בזה, אז אני סומך עליה שהיא יודעת יותר ממך. לא נועלים אדם במוסד פסיכיאטרי לתקופה ממושכת, זה לא כלא.

אז מי מאיתנו מנהל דיאלוג בצורה שאי אפשר להדיין איתה? בינתיים אנשי הקש שלך הם-הם הבעיה.

koantin

New member
כן. בדיוק.

תלוי במוסד הפסיכיאטרי ובחולה. לא יודעת מה המצב בארץ, יש מוסדות שבהם כלואים אסירים שהוחלט שאינם שפויים ולא מומלץ לשחררם בשל מסוכנותם.

בכל מקרה, אם אתה רוצה להיות סחבק עם מי שמנסה לשתק את הפורום אתה מוזמן, אבל בבקשה לא על גבי אותו הפורום.

Lundi Bleu

New member
לשבע מכל אלף איש יש סכיזופרניה.

את מציעה שבערך 1000 איש בישראל יהיו כלואים בכל רגע נתון, וזאת אפילו בלי להתייחס לסטיגמה שכל חולי הנפש הם מסוכנים
(למעשה, סכיזופרנים מסוכנים פחות מאחוז הפושעים בכלל האוכלוסיה), וגם מבלי להתייחס לזה שאנשים טוענים לאי שפיות כדי *להימנע* ממאסר

koantin

New member
דיברתי על סתם בעלי הפרעה נפשית?

נא לא לעוות את דבריי, בבקשה. דיברתי בבירור ובמפורש על חולים **מסוכנים**.

אני לא מבינה מהיכן הרחמים הגיעו כשמדובר בטרול שכותב באובססיביות באותו הנושא, תחת שמות רבים במשך חודשים, ושעתה התחיל לפרסם פנטזיות מיניות מסוכנות(ואם אתה לא חושב שהן מסוכנות, מהיכן אתה חושב מתחילה תרבות אונס, ועוד של קטינות, אם לא מפרסום שמותר ורצוי לחשוב כך...ובסוף לבצע) ושולח שלל איומים והוצאות דיבה כשקוראים לו להפסיק.

אני צריכה לרחם על חולה נפש מסוכן שפוגע באחרים ומטרידם כי הוא חולה? הוא צריך להמשיך להסתובב חופשי?

Lundi Bleu

New member
אדם שרוצה להיות מנוצל,

הוא בהרבה מקרים אדם שנוצל בעבר. מכאן ועד הסטיגמות שחוזרות על עצמן בכל הודעה שלך, הדרך היא ארוכה. וזה לא כאילו לא יכולת להסיק זאת ממה שכתבתי לך כמה הודעות למעלה ולהסכים שלא להסכים. כך או כך, אני חושב שזה עניין רציני מאוד.

אני לא מרחם עליו, אני רק לא עצבני עליו. מין הסתם, כללי ההתנהגות בפורום יקבעו בפורום עצמו, לא איתי.

koantin

New member
הרבה אנשים שנוצלו בעברם מנצלים בהווה.

והגשמת פנטזיות עצמיות יכולה להתרחש באמצעות עזרים חיצוניים כגון אנשים אחרים.

גם אם הוא לא ייגע בילדה לעולם עדיין אין מקום לפרסום פנטזיות שנותנות לגיטימיות למעשים מיניים בילדות.
אני יכולה להתחיל לפרסם פנטזיות אונס בפורום כל עוד אני מבטיחה שלא אבצען במציאות?

Lundi Bleu

New member
יכול להיות שהיא מחפשת לפרוק,

ויכול להיות שהיא מחפשת יותר מזה, כמו שאמרת. כך או כך, זה בגדר אפשרות, ואני אגן על זכותך להעלות אותה - אני רק חושב שאין מה לעשות את זה מולי, כי אין לי שום אינטרס בעניין.

Lundi Bleu

New member
הבהרה,

אני חושב למשל שיש הבדל בין "ואיי, היא עוד עלולה לנצל מישהי.ו!" לבין "ואיי, אסור לה לעבוד עם ילדים, כדאי לפנות למשטרה". גם בגלל שאין לך ראיות בנידון, וגם בגלל שעוד לא היה תקדים חוקי בעניין.

koantin

New member
לא אפנה למשטרה בנושא ניצול אפשרי...

למרות שהאיומים וההטרדות כלפיי אולי כן שווים פנייה.
בספק שאטרח על כזה דבר. בינתיים.

Ellianne

New member
"היא" לא טרנסית

זאת הבעיה, שהוא לא טרנסית ומעמיד פנים שכן, ולא פעם ולא פעמיים ולא בכינויים אחד ולא בשניים.

זה כבר נמשך שנה, ואני לא מגזימה, שהוא מחליף כינויים ומעמיד פני טרנסית.

הנה תיאור "שלה" לגבי "עצמה", ציטוט מאחת התגובות "שלה" - "אני מתגרה מהתפקיד הנשי הזה ולגבי הגברים מתגרה מהפין הגברי שלהם."

אני מצטערת, אבל "אני מתגרה מתפקיד נשי" זה לא טרנסית, זה קרוסדרסר.

והנה עוד "כאשר אני נפגשת עם גבר, תמיד הקשר מוביל מהר מאוד לסקס כי בתת המודע שלי אני מחפשת שהוא ינצל אותי, יביא את חברים שלו, ירוויח מגופי כסף כשאני בתפקיד הנשי כמובן, ותמיד זה מוביל לזה." - שוב, לא טרנסית, אלא קרוסדרסר.

לא רק שהוא מעמיד פני טרנסית, הוא גם משייך את כל ה"מלאכית, פיה וניתוחי פנים" שלו לטרנסיות.
דוגמא - כתבתי לו תגובה (שנמחקה) ומה הוא ענה לי? "אני מצפה ממך להסיר, לסרס ולבטל תכונות גבריות מהאישיות שלך, כי את טרנסית".

זה נראה לך נורמאלי שמישהו יבוא לפורום של טרנסיות ויפציר בהן לשנות את האישיות שלהן בהתאם לאידיאלים שלו?

Lundi Bleu

New member
לשיטתי,

גם אם היטלר הית.ה מזדהה כאישה, הייתי פונה אליה ככה. כי פניה מגדרית זה לא פרס שאפשר להעניק אותו על סמך התנהגות טובה, ולמשוך אותו בחזרה כשאנחנו רוצים לבצע סנקציה במישהי.ו זה כמו שאת לא פונה לא.נשים שמעצבנות.ים אותך במגדר הלא נכון סתם ככה.

אז השאלה כאן היא לא אם זה נורמאלי או לא. לא צריך תעודת נורמלי בשביל להצטרף לפורום, ואם לדעתך כן צריך, תאמרי את זה לאדמינית.

koantin

New member
זיג הייל.

בשם חופש ההגדרה הכללי אתה מכשיר שרץ שמדברת על אונס ילדות.

למעלה