אם אפשר להצטרף?

אם אפשר להצטרף?

לפני כמה שבועות הצטרפתי לקבוצה של חולים בסרטן. לפני שבוע התחילו לי כאבים אני אשמח אם אוכל לקבל כאן שלל של עצות מנסיון אישי, כי הבלבול שלי כל כך גדול. מצד אחד, אני רוצה להילחם, רוצה לחיות, כל רגע מחדש, מצד שני, פוחדת מכאבים ומתוצאות שיקלקלו ככה את איכות החיים שלא יהיה לי את הרצון הזה מסביבי המון אהבה, בנות, ידידים, כל אחד מנסה לעזור בדרכו שלו, לתמוך ואני משום מה מוצאת את עצמי נמשכת מאד לזה שמאלץ אותי להמשיך כרגיל, כאילו אין שם כלום מצד אחד ומצד שני יודע לתמוך כל כך נפלא כשכואב. כאילו מבקשת מתכון למלחמה... איך? מה נכון? אני רוצה לנצח, ומחפשת את הכללים... מה, להאמין שאין שם כלום זה נכון? להאמין שהכל טעות? להאמין שזה כך ושהסטטיסטיקה לא תכלול אותי בתוכה? מקווה שתוכלו כאן לעזור מעט. קשה לי קצת, לא רוצה לשמוע "תילחמי" כי אני טיפוס שנלחם ממילא, ושונאת להילחם... אבל על כל דבר נלחמת. ופתאם, לא יודעת כלום. יש לילות שמרגישה כל כך רע שלא מאמינה יותר, כשהכאבים תוקפים, לא יכולה להאמין שזה ייגמר איכשהו טוב. ומצד שני, רוצה כמו שהבת שלי אמרה, שנסתכל על זה בעתיד כלשהו בחיוך לאחור ונגיד "אח, איזו תקופה זו היתה" מישהו יכול כאן לעזור?

קפה ועשן, ברוכה הבאה, ברוכה

על כך שמצאת לך את הפינה החמה הזו, בתוך כל העולם המבולגן שלך מסביב. גם אני הגעתי לכאן כשהמהלומה ניחתת על הראש, סלע כזה עננננק, כבד ולא יודעים מה לעשות איתו. מצאי לך כאן בית שיעזור, יקשיב, וישלח לך אין סוף אהבה אמיתית וחיבוקים וירטואלים. אם תוכלי לשתף אותנו בסוג הסרטן ומקומו, תוכלי לקבל המון יעוץ מציפור הלילה, מנהלת הפורום הנהדרת שלנו שתדריך אותך לאן לפנות ומאיתנו, אנו שעברנו, ניצחנו ואנו כאן כדי לעזור, לאחוז ביד ולהראות את הדרך ואת האור בקצה המנהרה. חיזקי ואימצי יקירה איילת האביב

אלפי תודות איילת

מדובר בסרטן שחלות, ועדין לא ברור אם וכמה התפשט... תודה על ההתיחסות, חשבתי שטעיתי והגעתי למקום הלא נכון, והנה, זה דוקא נכון... אז תודה מאד.

גם אני נפגעתי באיזור הדרומי... חחחח

גם אצלי הסרטן היה באזור הרביה אם תדעי מה מתכוננים לעשות לך וכיצד לטפל בך ותרצי לשמוע, לקבל הסברים, הדרכה, כיתבי לי במסר הפרטי, ואשתדל לעזור לך. באיזה שלב את נמצאת היום? האם נותחת? אשמח אם תכתבי לי. איילת האביב

שלו לקפה ועשן

הפינה שלנו היא הפינה שלך. וכל עוד את מוצאת את המקום שלך איתנו אז זה המקום שלך. מקווה שתמצאי את הפינה שלנו חמימה ותומכת עבורך. נשמח לשמוע ממך עוד. יום טוב
גלי

זוהרה7

New member
קפה ועשן ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע על המצב שלך. מקווה שיהיה לך כוח להלחם במצב הזה. פעם קראתי את הספר "אל דאגה" של "דיל קרנגי" הוא כותב שם שכשנמצאים לפני מצב מסויים להפנים את המצב אבל לעשות הכל כדי לא להגיע לכך. ממליצה מאוד על הספר הזה שלו. אני משתדלת לעשות כך. מצד אחד לחשוב על הגרוע מכל ומצד שני לעשות הכל כדי שזה לא יקרה. אני משתדלת לצפר את מצב הרוח שלי בכל מיני צורות. למדתי דמיון מודרך והיפנוזה עצמית וכשיש לי רעשים מרגיזים בראש (יש לי גם נטינטונים ומנייר) אני מדמיינת שאני בתוך רכבת בהרים של שוויץ או בחוויה חיובית אחרת. כשאני לא מצליחה לישון בגלל רעשים מרגיזים אני מתחילה לדמיין שאני בטיסה לחול ואני רואה מהחלון של המטוס או את העננים השלגיים או את הנופים מרחוק. ממליצה מאוד ללמוד דמיון מודרך ואפילו לימוד עצמי מספרים. יש המון. כל טוב ורפואה שלמה. זוהרה* (למי שמתפלא מדוע אני שמה כוכבית אחרי השם. זה בגלל שבתקופת IOL כשהייתי שמה כוכבית היה נוצר כוכב גדול וכחול. זסה היה כאילו החתימה שלי. ומאז זה הולך אצלי אוטומטית)

שלהבת3

New member
../images/Emo140.gifקפה ועשן הרבה בריאות לך, וזוהרה

איך ידעת שחשבתי על הכוכב שבשם שלך? תודה על ההסבר נחמד מאד

היי קפה ועשן../images/Emo24.gif

בטח שאפשר להצטרף. בפינה החמה שלנו, תמצאי הרבה שיתוף, המון יכולת לשוחח על מה שמטריד, על מה שקורה, תמיד יהיה מישהו שיוכל לעזור ולו רק במילה טובה, הרי כולנו יודעים כמה אלה חשובות בימים קשים..! לדעתי תוכלי גם ללמוד הרבה על הדרך בה כל אחד ואחד בחר להתמודד עם המחלה הזו, כל אחד בדרך האישית שלו, דרך המשקפיים אותם החליט להרכיב, כדי לראות את העולם. בנוגע לסטטיסטיקות, אני חייבת לומר, שבמשקפיים שלי הן לא קיימות - הן לא יכילו אותי ולא יכלו אותי!! כך שעצתי לך היא להניח אותן בצד ולקחת בתרמיל הצידה שלך הרבה דברים אחרים. למשל, אם כבר שאלת, במה כדאי להצטייד כדי לא להלחם אבל כן לנצח - אני מאוד ממליצה לך לקנות את הספר "אהבה רפואה וניסים" של דר' ברני סיגל, לקרוא וללמוד ממנו על התפקיד שלך בתור מבריאה. גם ללואיז היי יש ספרים שיכולים לעזור ללמוד איך להתמודד עם המצב החדש הזה, היא החלימה את עצמה מסרטן והספר הכי טוב שלה לדעתי הוא "איך להבריא את חייך" (אני מקווה שאני זוכרת את שמו המדוייק). אני ממליצה לך גם להכנס לאתר, שאצרף את הקישור אליו, גם שם מדובר בחכמה מסוג עתיק, שיש לכולנו, רק ששכחנו אותה עם המודרניזם, חכמת השמאניזם, הריפוי העצמי. אם יש לך כח, תכנסי לחלק האנגלית שבו, זה חלק הרבה יותר מפורט מהעברית. זהו אתר של רופא, פרופסור זייצ'ק שמו, הוא ישראלי, חוקר סרטן, מלמד באוניברסיטה העברית וחוקר סרטן בגרמניה, בבוסטון ובארץ. הוא מדבר על התפקיד החשוב שיש למבריא בהליך החיים עם המחלה הזו. הוא מדבר על כך, שיש להגיע למצב בו הגידול אינו גדל, עקב הפעולות אותן נוקט המבריא. אל זייצ'ק אפשר לפנות, הוא אשיות מדהימה שמלווה אותי בדרך שלי. כשאני זקוקה לו - הוא שם. בקיצור, עשן וקפה יקרה, אני ממליצה לך להתחיל בתהליך ההכרה, שהאחריות היא שלך, רק שלך. הרופאים יכולים ללוות אותך בדרך שלך, אבל הגורם העיקרי במהלך ההתמודדות שלך עם הסרטן, זו את. כמובן שאני מדברת על אחריות ולא להתבלבל, לא על אשמה(!!!). ואחרי שדיברתי כל כך הרבה, מן הראוי בטח שאציג את עצמי - אני אילת, בת 38 נשואה ואם לשני ילדים בני 6, 9. אני אחראית היום על עצמי, על חיי, על גידול במח, שמלווה אותי די הרבה זמן, הוא אובחן לפני כ-4 שנים. אגב, זהו גידול במח שאתמול התגלה שהפסיק לגדול!! תודה לך על השאלות, הן גרמו לי לחשוב שוב על הדרך שלי. את תמיד מוזמנת לשאול, לחבק, לחייך, לשתף אותנו!!! (אגב, מאוד אהבתי את הכינוי שלך, הוא מזכיר לי אותי... אני חוטאת בשניהם עדיין... ואגב, זה משהו שברור לי שטרם לקחתי עליו אחריות, אם כבר מדברים על חשבונות נפש, כך שהדרך של כולנו ארוכה...
) אור ואהבה, אילת.

למעלה