אם אפשר לומר......

THE CORRS

New member
אם אפשר לומר......

....אתן ילדות המסכנות האלה אין שום כשרון יוצא דופן, יש ילדים מוכשרים פי שתיים יותר מהן וזה לא מפריע לכן לגלגל תעשייה של מיליונים..... מרי קייט ואשלי ניצלו כל גרגר של הערצה כלפיהן על מנת להפוך לתעשייה שלמה. אם היא הייתה רוצה להיות ילדה רגילה הן היו סוגרות את הבסטה ואומרות: טוב מספיק לי. אבל לא, הן ינצלו כל טיפת הערצה כדי להרוויח עוד כסף על חשבונן של ילדות תמימות. בנוסף הן יטיפו להיראות טוב ויגרמו לבעיות אכילה אצל ילדות שמנות, שלא מבינות שהן הרבה יותר טובות מהן. תעשו לי טובה... מרי קייט ואשלי הן תעשייה מפותחת שמגלגלת מיליונים בלי שום סיבה נראית לעין..... מאחורי התעשייה עומדים כמה אמרגנים ממולחים שמיחצנים אותם עד לטיפת דמם האחרונה. הם יטפטפו למעריצים שטויות כאילו אין להן חבר והן תמימות אבל זה הכל בולשיט. הן סתם סנוביות עלובות וחסרות כישרון. עובדה שרוב הסדרות שלהן הורדו מהמסך מהר מאוד (טובות השתיים למשל). בסך הכל היו שם בתור תינוקת בסדרה בינונית וניפחו אותן לגמרי. צריך להיות ממש טיפש כדי להעריץ מישהו כזה.

Sparkley Judy

New member
היי, פה הגזמת

מאיפה לעזאזל אתה יודע שהן סנוביות ועלובות? מה, אתה מכיר אותן? לא האם אי פעם נפגשת איתן? לא אז די. הוני, הן אמרו כבר במלא כתבות שיש להן חבר אז לפני שאתה אומר שטויות תברר! אתה סתם עושה לעצמך פאדיחות! נכון, האמרגן שלהן, רוברט ת´ורן מגזים. יש דברים שממש מוגזמים אבל ככה זה כשאתה מפורסם. לבריטני ספירס אין מסרקים? לספייס גירלס אין יומנים? אפילו יהודה לוי הוציא יומן ללימודים! לג´ניפר לופז אין קו אופנה? ורגע, ללגעת באושר, לחיי האהבה ובמיוחד בובה פראית אין מחברות, תיקיות, יומנים, חולצות, בובות, כריות, מחקים, קלמרים מה לא?!. וה"אמרגנים הממולחים שמיחצנים אותם עד לטיפת דמם האחרונה" לא עושים תעשיית מליונים על הגב של השחקנים? ככה זה כשאתה מפורסם, ככה זה שזוהי העבודה שלך. אתה יודע מה? בהתחלה שקראתי את ההודעה הזו אמרתי "טוב, אני מכבדת את הדעה שלו" אבל המשפט האחרון ממש ממש עיצבן אותי "צריך להיות ממש טיפש כדי להעריץ מישהו כזה". אז מותק, אני אומר לך מי טיפש. אתה! מה אתה מתחיל להשמיץ אותנו? כאילו שאתה מכיר אותנו בכלל! שמעת על הפתגם "על טעם ועל ריח אין להתווכח"? אז זהו, שיש כאלה שמעריצים את בריטני ויש כאלה שמעריצים את נירוונה. יש כאלה שמעריצים את הקטנטנות ויש כאלה שמעריצים את ויטני יוסטון. אנחנו מעריצים את התאומות. יש לך בעיה עם זה? אז תסתלק מהפורום, אבל אל תקרא לנו טיפשים כי זה הדבר האחרון שאנחנו כן.

Sparkley Judy

New member
אופס ענבר...

אני כתבתי את ההודעה שלי לפני שראיתי את שלך ואז שלחתי כבר. מצטערת... פשוט הייתי חייבת לומר את מה שאני חושבת.

AM16

New member
ג´ודי, זאת תגובה עניינית ומצויינת

אני מסכים איתך בכל מילה

את מה את אומרת ש...

כל המיליארדים מעריצים שלהן טיפשים? לתאומות יש חבר הן לא סנוביות ועלובות ואת סתם קנאית הן מהממות פצצות מתוקות ואולי אין להן כישרון הכי גדול במשחק אבל בתור ילדות שמשחקות 15 שנה בהחלט יש להן ניסיון את סתם קנאית עלובה וחסרת חיים אם את כל כך שונאת אותן מה את נכנסת לפורום הזה? משועממת זה שהן מסחריות זה לא אשמתן כל אחד אוהב להיות מפורסם אז למה שהן לא ירצו? טובות השתיים לא נכשלה מלא ילדים אהבו אותה אבל הערוץ רצה קהל של אנשים מבוגרים יותר ולא של בני נוער למה שלא ירצו שיעריצו אותן? כל בנאדם נורמלי היה רוצה מעריצים הן לא אלה שעשו אותן מסחריות אלה הסוכן האישי שלהן רוברט תורן זה לא אשמתן זה לא קשור לילדות שמנות או רזות יש מלא ילדות מלאות שמעריצות אותן וגם אני פעם הייתי שממה (אבל רזיתי) והן לא גרמו לי שום הפרעות אכילה הרזתי כמו שרציתי נורמלי את מביאה האשמות שטותיות וחסרות היגיון כל מה שיש לי לומר לך שאת משועממת קנאית וטיפשה יותר מכולם!!! כי את לא יכולה להגיד על כל המיליארדים מעריצים שהם טפשים ואת כזאת בעצמך

ענבר 2002

New member
לא נורא גם לי זה קרה מלא פעמים....

במיוחד בשירשורי תמונות חחחח שטויות , כי את מבינה הוא רק רוצה לעצבן אותנו ואם הוא יצליח הוא יהיה שמח אבל אם לא נענה לא אז יתעצבן ויעזוב אותנו ויחסוך את הכול!!!

omer wild

New member
אתם שמים לב ש...

בזמן האחרון באו כמה אנשים עם איזה נאומים למה אנחנו מעריצים את התאומות ? וכל מיני שטויות עליהן !! זה מתחיל להיות עניין קבוע !!

למעלה