אם אפשר אני אשמח לעשות תיקון על המאמר על הכלים
J jennie 00 New member 13/9/03 #2 קודם כול ברוך הבא..../images/Emo70.gif ודבר שני בקשר לכתבה זה כבר שאלה לגיא (מנהלנו היקר )
B BiAAcH New member 13/9/03 #3 נכון... את האמת, לי אין בעיה לשנות את זה, אבל לא אני כתבתי את זה, Ze Colmeia כתב את זה, ואם הוא יסכים אין לי בעיה...
נכון... את האמת, לי אין בעיה לשנות את זה, אבל לא אני כתבתי את זה, Ze Colmeia כתב את זה, ואם הוא יסכים אין לי בעיה...
E Escova New member 13/9/03 #5 הדוב טיפש... שנים אני אומר לו שזה.. בירמבאו... על שם עץ הברימבאה... הטיפש מתעקש לכתוב בירנמבאו...
E Escova New member 13/9/03 #8 עכשיו הבנתי גם למה... הוא מושפע מהתרגום באתר של אבאדא קפוארה... תרגום שכתב אחד, כשהוא היה פחות מחצי שנה בקפוארה... היום הוא הרבה יותר... אבל אני מבין אותו, למי יש כוח לתקן...???
עכשיו הבנתי גם למה... הוא מושפע מהתרגום באתר של אבאדא קפוארה... תרגום שכתב אחד, כשהוא היה פחות מחצי שנה בקפוארה... היום הוא הרבה יותר... אבל אני מבין אותו, למי יש כוח לתקן...???
C ChicleteAbada New member 13/9/03 #9 כמה תגובות שם העץ הוא בּיריבּה ויש עוד המון טעויות. זה קצת חשוב כי המאמר נועד לאנשים שלא יודעים הרבה על קפואירה והמאמר מטעה
כמה תגובות שם העץ הוא בּיריבּה ויש עוד המון טעויות. זה קצת חשוב כי המאמר נועד לאנשים שלא יודעים הרבה על קפואירה והמאמר מטעה
J jennie 00 New member 14/9/03 #11 ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ידעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif