אם אקרא לך תדע

סקסופר

New member
אם אקרא לך תדע

אם אקרא לך, תדע

זה הפך למשהו שגרתי, מדי כמה שבועות היא מזמינה לעצמה עיסוי. יש לה מעסה, אשה, קבועה, אליה היא הולכת לזמן של מרגוע ופינוק במגע עדין ומענג.

גם הפעם היא התקשרה אליה והזמינה תור, המעסה הציעה לה ביקור בית. זה שירות חדש, היא אמרה, ויש בו את היתרון של סביבה מוכרת וטבעית. טוב, חשבה לעצמה, ננסה, מה יש לי להפסיד?

הן קבעו זמן והיא צפתה לו בקוצר רוח.

בבוקר אחרי שהבית התרוקן מיושביו, היא מזגה לעצמה כוס קפה וישבה לחכות את 30 הדקות שנותרו. מחשבות החלו להתרוצץ במוחה, והיא ויתרה על הקפה לטובת מקלחת מרעננת. בצאתה מהמקלחת, שמה על עצמה תחתוני חוטיני וחזיה סקסית תואמת, בלי לדעת לאן מובילה אותה ההחלטה הזו. היא עטתה חלוק שקוף יפיפה, קשרה אותו ברישול וישבה לקרוא מיילים עד שתגיע המעסה. היא לא העניקה מחשבה שניה להחלטתה להתלבש כך, ולא תיארה לעצמה כמה מעניינת היתה התחזית שלה, שאולי נבעה מתשוקה כמוסה למשהו...

נשמעה נקישה בדלת, היא פתחה, מתוך ידיעה שהמעסה שלה תעמוד מולה, אולם כאן הופתעה, מהעבר השני של מפתן הבית עמד בחור צעיר ויפה, שרירי במידה ותכול עיניים כשחיוך נבוך על פניו. היא רצתה לסגור אולם מיטת העיסוי שעמדה לידו, הבהירה לה שזו לא טעות.

לא ציפיתי לך, היא אמרה בקול סמכותי, את צודקת הוא ענה בקולו העבה והעדין, אבל המעסה שלך נאלצה לנסוע בפתאומיות, ובקשה שאחליף אותה. אם זה לא נוח, אני אלך...

כבר הגעת עד לכאן, וראית מה שראית... אני מקווה שלא תאכזב אותי.

היא הכניסה אותו הביתה, והחוותה בידה על המקום בו עליו להציב את המיטה. אם את מעדיפה את מיטתך, הוא אמר, זה בסדר מבחינתי. היא שקלה רגע ואמרה, בוא, נלך אל מיטתי. הוא פרש סדין צחור ומעומלן על המיטה, הוציא סט מגבות מהתיק וארגן גם אותן על המיטה, ואז הוציא את בקבוקי השמן עם הארומה החביבה עליה. הוא ביקש רשות להדליק נרות ריחניים והחל שואל אותה למצב בריאותה ואם יש כאבים מסויימים שהיתה רוצה להתייחס אליהם.

היא החלה לדבר ולבקשתו הראתה בדיוק את הנקודות הבעייתיות. הוא ניצב מאחוריה, ונגע באותן נקודות תוך מתיחת הידיים לאחור. היא חשה צמרמורת. מגעו היה נעים ומתחשב אך גם עוצמתי.

הוא שאל איפה השרותים, כדי שיוכל לשטוף את ידיו, וביקש שתשכב על הבטן. כששב מצא אותה עירומה לגמרי (לא כפי שציפה) על בטנה, ממתינה למגע ידיו.

הוא שאל אם היא אוהבת הרבה שמן והיא השיבה שכן. הוא החל בעיסוי, הכל היה שגרתי ונטול כוונות מצידו. הוא עיסה את שכמותיה וצווארה, ירד אל הגב ועלה שוב אל הכתפיים כדי לרדת מהן אל ידיה. הוא שמר כל העת שרק ידיו יגעו בה, והיא מצידה הגיבה בגוף רפוי ומסור לעיסוי.

כשסיים לעסות את ידיה, ירד אל כפות רגליה והעניק להן שימת לב ארוכה ומפנקת. עם סיום כפות הרגליים, החל לעלות במעלה רגליה. הוא פישק אותן מעט ועיסה אותן מלמטה למעלה עד שהגיע אל החיבור הנחבא בין ירכיה. ידיו השמנוניות החליקו על גופה ועוררו בו תאווה.

אצבעותיו לשו את פנים ירכיה נוגעות לא נוגעות בעור החשוף של ערוותה, היא החלה להרטב, ובלי לשים לב החלה מנענעת את ירכיה במקצב העיסוי. הוא לוחץ והיא מרימה את ישבנה, הוא עולה עוד כמה מילימטרים ואגנה נענה אליו ונדחף אל אצבעותיו. הוא לוחץ והיא נפתחת, שפתי הערוה שלה כבר היו נפוחות והיא היתה רטובה ומשתוקקת לעוד.

באחת מתנועות האגן שלה, היא הצליחה לגרום לאצבעו לחדור לתוכה. הוא נבהל ונרתע. בגרון ניחר אמר לה, אסור לי! תשובתה היתה מהירה, אני הזמנתי את השירות יקירי, ואני מחליטה מה מותר ומה אסור. אם אתה רוצה לקבל את שכרך, תעבוד!

הוא הבין שלא חשוב מה נאמר לו טרם צאתו על ידי בעלת הבית, כאן יש לו אשה שתקח ממנו את מה שהיא תחליט. הוא החליט לזרום...

העיסוי הלך והתמקד בנרתיק ובדגדגן. הוא עיסה, לחץ, ליטף צבט ובכל נגיעה כאילו עורר בה עוד תשוקה. היא הרימה את אגנה עוד ועוד ואז הוא שאל בשקט, והתחת? היא השיבה לו הכל.

אצבעו החלה מטיילת על חור התחת שלה, מלטפת את שושנת השריר ומסככת אותה בשמן ריחני ונעים למגע. אט אט החלה אצבעו חודרת גם לשם, והוא מצא עצמו עם שתי אצבעות בנרתיקה ואצבע אחת באחוריה. היא גנחה מעונג. והוא הורה לה להתהפך ולשכב על הגב.

הוא החל מעיסוי פנים נעים ועדין, וירד אל צווארה הברבורי. היא עצמה עיניים בעונג. הוא ירד אל שדיה ועיסה אותם בעדינות, צובט מידי פעם את הפטמות. בטנה החלקה היתה הבאה בתור וממנה הגיע בחזרה אל משולש האהבה המגולח והנקי שלה.

הוא עמד לצד המיטה לש באצבעותיו את שפתי הנרתיק והדגדגן, מחדיר אצבע מפעם לפעם וממלט ממנה גניחות של עונג. הוא היה כל כך מרוכז בה עד שלא שם לב שידה פותחת את הקשר המחזיק את מכנסיו. המכנסיים נפלו והיא שלחה יד נחושה אל הזין שלו.

הוא לא עמד עד אותו רגע, אבל ברגע שסגרה עליו את אצבעותיה, הזדקר במלוא הדרו. היא רצתה אותו, היא רצתה למצוץ אותו ולפנק אותו בלשונה, היא רצתה ללטף אותו והיא כמובן רצתה שיחדור לתוכה ויבעל אותה כאילו היתה שלו...

היא הוליכה אותו בזרג ומשכה אותו קרוב אל פיה. לשונה נעה סביבו ומלחלחת אותו ברוק. היא הרימה מעט את ראשה ולקחה אותו אל פיה. טעמו היה נפלא הוא מילא את פיה ולשונה ליטפה אותו סביב סביב, אצבעותיה ליטפו את אשכיו וגופו נדרך בתאווה.

הוא עלה אל המיטה ועליה בתנוחת 69, הזרג שלו בפיה והוא מלקק סוף סוף את מיצי התאווה הריחניים שלה. הוא מצץ את הדגדגן, והחדיר לשון ארוכה לתוכה, והיא מצידה ינקה את זכרותו מנסה לחלוב ממנה כל מה שניתן.

היא בקשה שיחדור אליה, והוא נענה, הוא עמד ליד המיטה, משך אותה אליו תוך שהוא אוחז באגנה המורם, ואז, בתנועה אחת מדוייקת פילח את נרתיקה והחל נע בתוכה בקצב ובעוצמה מדהימים. גניחותיה הפכו ליללות, היא בקשה, עוד עוד עוד, תזיין אותי עוד והוא נענה לה, בועל אותה בכוח ובתאווה מדהימים. האורגזמה לא אחרה לבוא, היא חשה את הרעד הקל ואז את ההתכווצויות האדירות של גופה, היא נאנקה בעונג ואמרה, תהפוך אותי.

הוא עשה כמצוותה ונכנס בה מאחור ערוותה לוחצת עליו וסוחטת אותו פנימה. אל תגמור בבקשה. היא נאנקה, ושוב התפוצצה בה אורגזמה מטלטלת.

אני רוצה שתגמור לי בפה אני רוצה לשתות את השפיך שלך, בזמנך החפשי תהפוך כיוון.

הוא יצא ממנה ועבר אל פיה. היא שוב הפגינה יכולת מדהימה, ומצצה ופינקה עד שירה אל תוכה את מטעני הזרע שלו.

היא היתה סחוטה ומאושרת, ושלחה אותו להתקלח.

הוא הודה לה וקיבל את כספה. לשאלתו אם תרצה שוב ענתה לו אם אקרא לך, תדע

ברמת הסיפור-

סיפור סבבה. מחרמן וכתוב טוב.
&nbsp
אני קצת רגישה בנושא- אבל כל פנטזיות "המעסה שפיתתה אותי/המעסה שפיתיתי אותו" מעצבנות אותי.. היחס למקצוע העיסוי הוא מחפיר והם סובלים משידול לזנות והטרדות על בסיס יום-ימי.
&nbsp

סקסופר

New member
תודה לך מיצי קפיצי

תודה רבה לך על שנהנית...
ולגבי המקצוע, את צודקת שיש בו מלכודת מסויימת, יחד עם זאת, כל אחת ואחד בוחרים כיצד לעסוק בו....

למעלה