אם אתה גיי וזקוק למקום לינה בת"א

אם אתה גיי וזקוק למקום לינה בת"א

כמה מילים עלי: 36 נאה חטוב גברי ואקטיבי, מקצוע חופשי, אדם חם נבון ואיכותי כמה מילים על הסיטואציה: אני גר בדירה שגדולה עלי, יפה מרווחת ומטופחת, החדר הפנוי ממוזג ומשמש כבר שנים כחדר של החתולה שלי... אני מוכן למסור אותו לתקופת נסיון של מספר שבועות,ואח"כ נשקול אפשרות להמשך. האפשרויות לתמורה: תשלום ( אני גמיש בעניין הסכום) או: נקיון כביסה גיהוץ בישול וכו" או: קרבה חום הדדי ידידות ואולי יותר... או: כל שילוב של האפשרויות שהצעתי. אם יש לך הצעה אחרת, אשמח לשקול גם אותה. כמה מילים עליך: שבאמת תהייה זקוק למקום לינה, שתהייה ישר הגון ואמין, שהגיל שלי לא יהווה מכשול עבורך ליחסי קרבה אם וכאשר ייווצרו כאלה, שלא יפריע לך שאני מעשן, ושגילך לא יעלה על 28 בדירה יש הכל: כבלים, חיבור קבוע לאינטרנט, מכונת כביסה, ריהוט מושלם והיא נמצאת באזור טוב מאוד בצפון ת"א וקרובה לשפע של קווי תחבורה נוחים. זהו. אני את שלי כתבתי. עכשיו, שלח לי מייל מפורט וספר לי מה אתה חושב על העניין. המייל שלי: [email protected]

כל הכבוד לך קוגניטו...אבל איך כל זה

מתקשר למוסיקה קלאסית??? תזכירו לי מה פירוש המשפט הלטיני קוגניטו ארגו סום שכחתי...סנילית...

שאני שואלת עצמי וחוככת בדעתי

שמא גייז יותר אוהבים מוסיקה קלאסית מאשר סטרייטים? או במילים אחרות שמא יש יותר אוהבי קלאסית גייז מסטרייטים?

עופר ב.ה

New member
תסתכלי בכרטיס האישי

קוראים לזה "הצפה", פרסום הודעה בהרבה פורומים במקביל ללא קשר הכרחי לתחום הפורום. בקשר למשפט הלטיני: בצרפתית (שפת המקור) - Je pense donc je suis באנגלית - I think therefore I am ובעברית - אני חושב משמע אני קיים

dark eyes

New member
לדעתי

אי אפשר לדעת אני לא מכיר הרבה בגילי בנות או בנים שאוהבים קלאסיקה אבל להגיד שזהו בעצם זאנר של הומואים או לסביות זה לא נראה לי לא לשכוח שרוב המוסיקה שלהם היא יותר ניו אייג´ וכדומה.

למעלה