או שלא.בשביל נקמה מספיק היה ההפגזה האוירית שהרגה עשרות אלפים.
או שלא.בשביל נקמה מספיק היה ההפגזה האוירית שהרגה עשרות אלפים.
לא בהכרח,הרי זה התקפה כתוצאה מ"מחדל" שלנו,קודם כל הרתעה, אם לא מגיבים על התקפה מג'ורית כזאת, זה משדר שהמדינה חלשה ואפשר להתנכל לה.
נו יופי,אבל באיזה מחיר?שנית להגיע לעיסקה נוחה יותר לישראל מהתנאים הראשונים שהציב החמאס.
יש בזה משהו אבל לא מספיק בשביל להתחיל מלחמה.שלישית לגרום לערבים להרגיש שלמרות שחרור חלק גדול מהאסירים ההתקפה לא ישתלמה כי גם השחרור עם ההרס שנגרם במבחן של עלות מול תועלת לא משתלם.
זה הסיבה האמיתית מותק ולא הזיוני שכל מקודם.רביעית לכרות את ראש הנחש ולחסל את ההנהגה הקיימת של החמאס.
לשלם בחיילים כדי להגן על אזרחים. גם אם הכמויות זהות ובישראל אלו כואבים כמו אלו.להתחיל מלחמה(ולהמשיך אותה) בשביל להפחית מחיר,זה מטורף.
רשמית לא הוכרזה מלחמה ע"י חמאסלשלם בחיילים כדי להגן על אזרחים. גם אם הכמויות זהות ובישראל אלו כואבים כמו אלו.
אגב ישראל לא התחילה את המלחמה.
עברנו למצב בדיחה לקראת שבת?רשמית לא הוכרזה מלחמה ע"י חמאס
זה האמת!עברנו למצב בדיחה לקראת שבת?
ביצוע מגה פיגוע עם למעלה מ1,000 נרצחים ומאות חטופים, נחשב על-פי כל קנה מידה כהכרזת מלחמה לכל דבר ועניין. כל טענה אחרת כאמור מעלה, פשוט בדיחה.זה האמת!
תודה שאתה מחליט עבורי, כהרגלך, למי אני מאזין ומי משכנע אותי. אין לי מושג מי זה היוסף חדד הזה והוא לא שכנע אותי בדבר. הדברים פשוטים לחלוטין על-פי ההגיון האנושי (ודיני המלחמה הבינלאומיים, על אף שספק אם חלים כאן) ולא צריך שום דבר מעבר לכך.יוסף חדד וכל הזבאלה האחרים שיכנעו אותך שחמאס הכריז מלחמה אבל הוא לא הכריז.
לא!ביצוע מגה פיגוע עם למעלה מ1,000 נרצחים ומאות חטופים, נחשב על-פי כל קנה מידה כהכרזת מלחמה לכל דבר ועניין. כל טענה אחרת כאמור מעלה, פשוט בדיחה.
כן הכול בדמיון, אנחנו חיים באפריקה וטבח כזה הוא עניין שבשגרה בין השבטים ולא צריך לערב מדינות ריבוניות.לא!
הכל בדימיון של הימנים.
לא הבנתי למה אתה לא כותב פוסט,ביבי לכלא מייד על אחריותכן הכול בדמיון, אנחנו חיים באפריקה וטבח כזה הוא עניין שבשגרה בין השבטים ולא צריך לערב מדינות ריבוניות.
לפי ההיגיון שלך בפריצה אשם לא הפורץ שזה הטבע שלו אלא השומר.לא הבנתי למה אתה לא כותב פוסט,ביבי לכלא מייד על אחריות
ל"קונספציה" במקום זה אתה כועס על ה"גנבים" שידעת שהם כאלה מראש.
הרי מבחינת ימני היה ברור שהם מסוגלים לעשות את זה,אז שזה קרה אתה נותן לביבי
לעשות מלחמה?
ההפך אתה צריך להעניש אותו שזה קרה במשמרת שלו.
תחשוב רגע,שמת שומר שעלה לך המון כסף.לפי ההיגיון שלך בפריצה אשם לא הפורץ שזה הטבע שלו אלא השומר.
ולמה שיפן תכריז על מלחמה על ארה"ב אם היא חלשה ממנה, בסך הכול תקפה בפארל האבור, ולמה שגרמניה תכריז מלחמה על בריטניה בסך הכול כבשה את פולין. אפילו איראן טענה כשחיסלנו את הנייה בשטחם שזאת הייתה הכרזת מלחמה וזכותם להגיב וזה בכלל נעשה על ידי אזרח איראני שאי אפשר להוכיח שעבד בשבילינו.זה האמת!
"הלחימה ברצועת עזה במלחמת חרבות ברזל היא הלחימה בזירה המרכזית במלחמת חרבות ברזל, עליה הכריזה מדינת ישראל בעקבות טבח שבעה באוקטובר"
הלחימה ברצועת עזה במלחמת חרבות ברזל – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
יוסף חדד וכל הזבאלה האחרים שיכנעו אותך שחמאס הכריז מלחמה אבל הוא לא הכריז.
למה שיכריז?
הוא(היה) יותר חלש מאיתנו.
אגב זה הייתה קנוניה,נתנו להם לתקוף בשביל שלארה"ב תהיה סיבה להכריז מלחמה.ולמה שיפן תכריז על מלחמה על ארה"ב אם היא חלשה ממנה, בסך הכול תקפה בפארל האבור
אני לא אומר שאין סיבות,אני אומר מה האינטרס שלנו להכריז מלחמה על עזה?אפילו איראן טענה כשחיסלנו את הנייה בשטחם שזאת הייתה הכרזת מלחמה וזכותם להגיב וזה בכלל נעשה על ידי אזרח איראני שאי אפשר להוכיח שעבד בשבילינו.
קצת עובדותולמה שיפן תכריז על מלחמה על ארה"ב אם היא חלשה ממנה, בסך הכול תקפה בפארל האבור, ולמה שגרמניה תכריז מלחמה על בריטניה בסך הכול כבשה את פולין. אפילו איראן טענה כשחיסלנו את הנייה בשטחם שזאת הייתה הכרזת מלחמה וזכותם להגיב וזה בכלל נעשה על ידי אזרח איראני שאי אפשר להוכיח שעבד בשבילינו.
לא צריך להכריז רשמית מתקפה כזאת היא הכרזת מלחמה, זה כמו שאנחנו נזרוק פצצה אטומית על טהרן ונגיד שלא הכרזנו מלחמה והתגובה האיראנית היא שהחלה את המלחמה.רשמית לא הוכרזה מלחמה ע"י חמאס
נו באמת,זה כמו 20 פיגועים גדולים.לא צריך להכריז רשמית מתקפה כזאת היא הכרזת מלחמה, זה כמו שאנחנו נזרוק פצצה אטומית על טהרן ונגיד שלא הכרזנו מלחמה והתגובה האיראנית היא שהחלה את המלחמה.
ואחרי 5 פיגועים גדולים שאחד גדול במיוחד יצא למבצע חומת מגן.נו באמת,זה כמו 20 פיגועים גדולים.
אתה משווה לזה...
ואחרי 5 פיגועים גדולים שאחד גדול במיוחד יצא למבצע חומת מגן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.