כך מתחיל הספר החדש שלי
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 16/9/24 #2 נכתב ע"י כאוס מסודר: כך מתחיל הספר החדש שלי לחץ כדי להרחיב... התחלה מאיימת להחריד
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 16/9/24 #3 נכתב ע"י כאוס מסודר: כך מתחיל הספר החדש שלי לחץ כדי להרחיב... יאלה,נשמע מעניין.
כאוס מסודר Well-known member מנהל 17/9/24 #7 השורה השניה בספר היא "היא קרצה לו מהעבר השני של השדרה במבט מצועף"
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member 17/9/24 #8 נכתב ע"י כאוס מסודר: השורה השניה בספר היא "היא קרצה לו מהעבר השני של השדרה במבט מצועף" לחץ כדי להרחיב... כן בהחלט אפשרות של רומן רומנטי,בדר"כ נשים כותבות את זה, מנקודת מבט גברית זה מרענן.
נכתב ע"י כאוס מסודר: השורה השניה בספר היא "היא קרצה לו מהעבר השני של השדרה במבט מצועף" לחץ כדי להרחיב... כן בהחלט אפשרות של רומן רומנטי,בדר"כ נשים כותבות את זה, מנקודת מבט גברית זה מרענן.
ויקאר פוטסבי Member 16/9/24 #4 נכתב ע"י כאוס מסודר: כך מתחיל הספר החדש שלי לחץ כדי להרחיב... איזה עוד ספרים כתבת ?
palmony1951 Well-known member 16/9/24 #5 נכתב ע"י כאוס מסודר: כך מתחיל הספר החדש שלי לחץ כדי להרחיב... ספציפית, למה כוונתך בלהיות רע?
דגלמנגל Well-known member 16/9/24 #6 נכתב ע"י palmony1951: ספציפית, למה כוונתך בלהיות רע? לחץ כדי להרחיב... אאאה... תקרא את הספר ותדע