אם אתם הולכים קדימה, אז למה הפרצוף

EvilFlame

New member
תשובה.

אמנם זה בזווית לשמאל להראות רשמיות וכבוד לבנאדם דגול אבל זה עדין קדימה. כלומר מבחינה הגיונית זה מראה על מישהו מכובד וחזק בעל השפעה שמנסה להסתכל לעתיד בעיניים ולעזור לאחרים.

נראה לי אנחנו לא מדברים על אותו אדם

על איזה איש דגול אתה מדבר??? אני מתכוון לפרסומות שהמושחת הגדול והמנובל אריק שרון מופיע בהם....

מצופלח

New member
סליחה?

בס"ד אם אני אגיד: "אחי, בוא נרצח את שרון" בצורה רצינית, יש מצב שזה יהיה פלילי אם אני אגיד "שרון הוא מושחט, מנוול וגנב - אם מישהו ירצח אותו אני אשמח מאוד" ואני במקרה רב גדול עם מאות אלפי חסידים, אז יש מצב שזה בעייתי. אבל אם אני אגיד סתם, ששרון מושחט, מנוול, גנב, חסר לב, מניאק, חסר כוון פוליטי, פצצה מתקתקת שיכולה להתפוצץ בכל רגע, איש חסר כוון שיכול בכל רגע, בהתאם לשוחד הגבוה ביותר שמוצע, לשנות ב-180 מעלות את הכוון ולהתקדם בדורסנות לכוון החדש, דיקטטור ואידיוט... אני פשוט אהיה צודק * ההודעה כתובה בצורה חצי גרוטסקית, והרשימה האחרונה חלקית. יש עוד הרבה מאוד תארים שיכולים להתאים לאותו איש מנוול, אבל האצבעות כבר כואבות.

invisable

New member
אתה לא תהייה צודק.

אתה פשוט תהייה בעל הדעות שלך, ששונות מהדעות של אנשים אחרים

מצופלח

New member
לפעמים יש גם מציאות בשטח

בס"ד דיעות לא רלוונטיות לפעמים. אתה יכול להסביר לי שעות על גבי שעות שהשמיים ורודים. למעט ברגע מסויים של הזריחה, במקומות מסויימים, אתה טועה לחלוטין, ולדיעה שלך אין משמעות. כנ"ל לגבי האיש הזה.

invisable

New member
אבל שוב,

הדעות שלי מנוגדות לשלך. אני לא חושבת שהוא כזה מנוול כמו שאתה עושה ממנו. אני מסכלת על מה שהוא עושה בשביל המדינה. אני רק מנחשת שאתה היית נגד ההתנתקות, ולכן מבחינתך זה פשע גדול למדינה. לדעתי ההתנתקות היא הדבר הכי טוב שקרה לנו מזה הרבה זמן, ולכן אני מעריכה את האיש. לכן מדובר פה בדעות.

EvilFlame

New member
איש דגול

אריק שרון ראש ממשלה כ5 שנים לערך,והוא החזיק את המדינה אז היו פה ושם בלאגנים היה גם את ההתנתקות אבל הוא החזיק את המדינה וגם עם התקפות הטרור והכל אנחנו חזקים ויש לנו קשרים טובים עם כמה מדינות (לא כולם אבל העיקר יש?),הוא היה מצביא גדול.. עם זה לא מספיק כדי להיות איש דגול אז מי כן בפוליטיקה הוא אחד דגול?

איש דגול לפי דעתי,

זה אברהם יאיר שטרן הי"ד! ואיזה התנתקות? גירוש של עשרות אלפי משפחות יהודיות מבתיהם! והתקפות הטרור רק גוברות, כמו שהזהירו כבר לפני שהגירוש יתן רוח גבית לטרור!!!

EvilFlame

New member
אהא

אבל אתה מביט רק לטווח הקצר אני משתדל גם להביט לטווח הארוך מידי פעם. הפסדתה משהו הרווחתה משהו.. מה לעשות. גם כך נזרקות שמועות פה ושם שעל פי נבואות התנ"ך שאנשים פיענחו במילא ב2006 הולכת להיות מלחמה גרעינית או משהו? אז שאנשים איבדו בית ואז יש מלחמה גרעינית מה זה משנה להם. גם עם הם לא היו מאבדים את הבית. אני יודע לא ממש קשור אז מה כל כך אכפת להם מזה עכשיו.. מה שכן אמורים לתת להם כבר מקומות מגורים סדירים.. לכולם..

נבואות התנ"ך=זה אסור על פי ההלכה!

זה סיטרא אחרא! ולא מסתמכים על זה... ויאיר הי"ד הקים את המדינה=טווח ארוך! וגם שרון הביא את הטווח הארוך של הקאסמים (וקידם אותו לאשקלון)!

EvilFlame

New member
היי אבל הטווח העוד יותר ארוך של זה

כך גם יהיה לנו סיבה להיכנס בהם אחרי זה לקחת שטחים ולא לחזיר לעולם,על זה חשבתם? לא ברור שלא,אנשים טובים ומביטים לעתיד שלי.

EvilFlame

New member
מאותה סיבה

כניראה שלא עשו כמעט כלום גם לפני אריק שרון כראש ממשלה כשהיו פיגועים.. אבל כעת לפחות עושים משהו עניינים זזים,ועדיין לא ניראה לי שמישהו היה עושה משהו כבר יותר משרון.

hanavat

New member
לא מדובר בעשרות אלפי משפחות ...

מדובר במשהו כמו עשרת אלפים איש סה"כ... בו לא נגזים

צה הצד היפה שלו.. :)

שלי זה צד ימין, לדוגמא.. אני לא אוהב את נקודת החן בצד השמאלי :)

למעלה